Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

Optie plaatsen

Contact

U kunt contact met ons op nemen door een berichtje te sturen via het mailform of zelf naar info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. U ontvangt van ons een reactie (normaal gesproken) binnen 24 uur. Vaak ook op zaterdag.


Optie plaatsen

Offerte aanvraag, optie plaatsen of definitieve boeking doorgeven kan ook doormiddel een mail te sturen of ons te bellen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte of optie. Een optie blijft 14 dagen geldig, bij drukte 7 dagen. Deze vervalt automatisch, tenzij op tijd aangegeven en het item nog beschikbaar is. De voorwaarden die van toepassing zijn op het gevraagde entertainment kan u toegestuurd worden. Lees hier de Algemene Voorwaarden.

Onderstaand formulier werkt op alle devices, behalve ipad.
Wilt u via uw Ipad een mail sturen, klik dan hier.

Voornaam

Wat is uw voornaam?

Achternaam

Wat is uw achternaam?

Telefoonnummer

Op welk nummer bent u te bereiken?

E-mail

Op welk e-mail adres kunnen wij u bereiken?

Bericht

Vergeet niet te melden om welke naam/ omschrijving entertainment het gaat.

Locatie

Wat kunt u vertellen over de Locatie?

Gezelschap

Kunt u wat vertellen over het gezelschap wat aanwezig is?

Wanneer u na verzenden een bedankpagina ziet, heeft u het formulier goed doorlopen.

Contract/ Factuur

Bij het definitief maken van een vrijblijvende optie ontvangt u digitaal een contract. Eén exemplaar zien wij graag getekend retour. Daarna ontvangt van van ons een getekend exemplaar bedoeld voor uw administratie. Ongeveer een maand voor evenementendatum ontvangt u de factuur. Wij hanteren een uiterlijk betalingstermijn van 2 weken voor evenementendatum.

Voor het verlonen van artiesten hebben wij een Inhoudingsplichtigenverklaring in bezit. De Belastingdienst heeft deze afgegeven als bewijs van het doen van Loonheffingen aangifte en de afdracht van Sociale Lasten.

Alle genoemde bedragen op deze site zijn onder voorbehoud en zonder BTW. Voor sommige attracties en sommige artiesten geldt ook zonder reiskosten. Informeer daarom goed!