Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Presentatie

Presentatoren huren bv sporters

Inspirerende taal, spraakmakend, fun, informerend, zijn zo maar een paar woorden die van toepassing zijn op professionele sprekers, dagvoorzitters en presentatoren.

Presentatoren kunnen de spil van uw evenement zijn. Wanneer datum, locatie en doel van uw evenement bekend is, stellen wij graag een passende persoonlijkheid voor.

Match bekende Topsporters met uw evenement, congres of andere zakelijke bijeenkomst. Topsport is en blijft een bijzonder en inspirerende prestatie. Enkele sleutelwoorden bij hun prestaties zijn 'presteren', 'succesvol zijn', het 'wij-gevoel', 'doorzettingsvermogen'. Kenmerken die in hun speeches uw gasten zullen inspireren en motiveren.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Presentatoren

Alain


Presentator Alain

Alain is een goedgebekte, enthousiaste en professionele presentator.
Iedere zaal of gezelschap weet hij feilloos voor zich te winnen met zijn charme en enthousiasme. Hij is adrem, gedreven en heeft oog voor detail.

Gillende meisjes, een eigen fanclub, hits op de radio, optredens in het voorprogramma van Guus Meeuwis en De Kast; de in Prinsenbeek woonachtige Alain Kersten heeft het allemaal meegemaakt. Drie jaar lang (1995- 1998) maakte hij onderdeel uit van de boyband B*E*D, een initiatief van de heren Bolland en Bolland.

B*E*D was een hot item in diverse TV en radio programma's zoals "koffietijd", "Paul de Leeuw", "Nederland muziekland" en in 1997 was B*E*D zelfs de populairste nederlandstalige band van dat jaar.

Nu, jaren later, is Alain nog steeds niet van het podium weg te slaan en treedt op als presentator/zanger/entertainer op diverse evenementen, bedrijfsfeesten en roadshows. De bredase Amsterdammer werkt regelmatig als consumenten-presentator op SBS6. Kortom, een duizendpoot die niet stil staat!!!

Zang acts
B*E*D (3 jaar lang - grootste hit : "Welles verliefd geweest"). Nacht van Oranje (Hollands spektakel in AHOY). Het Nationale Songfestival 2003 (in formatie A-Teaze). Apres-ski hut Rotterdam. BAJA Beach Club Rotterdam.

Presentatie & promotie
Huishoudbeurs 2011, Radio 10 FM super roadshow, Omroep Brabant zomertoer. Megafestatie Veronica. Van der Valk bedrijfs- en themafeesten.
Zonnige zomertoer 2003. NEC Open dag (en andere open dagen). Beurpresentaties: Femina /Huishoudbeurs / Autorai. Familie Entertainment tour (kindershow). Bob's Saloon Uitgeest, etc. Presentatie + zang: Ten Cate Modebedrijf.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Magische Spreker Gerard


Magische Presentator Gerard

Bijzondere lezingen waarbij de inhoud ondersteund wordt door magische effecten.
Ideaal voor zakelijke evenementen dagen, thema-bijeenkomsten, seminars of het op een bijzondere wijze presenteren van uw product. Elke presentatie wordt op maat met u besproken.

Als Magisch Spreker werkt Gerard een thema van u uit naar een presentatie waarbij hij magische effecten gebruikt als bijzondere presentatie, eventueel aangevuld met close magic.

Enkele beschikbare lezingen:
- Hoe blijven we een TopTeam?
- Waarneming
- De balans tussen werk en privé

Optreden inclusief telefonische voorbespreking € 795,- exclusief reiskosten en btw.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Informatie
Presentatoren