Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

80's & 90's Party

80's 90's Party

4 uur lang een spetterende professionele drive-in-show met disco classics en hits van de jaren '80 en '90.

Met onze professionele Dj's zit u in een mum van tijd in de jaren 80 en 90 sfeer. Disco classics van Phil Collins, Tina Turner, Frankie Goes To Hollywood, Miami Sound Machine, Sister Slegde en onderstaande artiesten. De dansende menigte worden opgezweept door hun feestelijke herkenbare hits.

De artiesten optredens op deze avond zijn door u samen te stellen: Optredens van 1 x 30 minuten, van bijvoorbeeld Prince en Madonna.

De avond kan aangevuld worden met: Suikerspin uitdelen of een bak met zoete bubbelgum en speen lollies.
Een Lounge hoek met rubiks kubus of een decor pakket.
Beauty stand: gekleurde kettingen, haar strikken, grote gekleurde make-up, vlechtjes, haar touperen, zweetbandjes, slap bracelets.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Voorbeeld Acts 80's & 90's Party

Prince

80's 90's Party

Look & Sound a Like Prince heeft al een enorme lijst met optredens in de hele Benelux op zijn naam staan. Hij heeft zelfs een maand lang een tour verzorgd met Look a Like Michael Jackson in Duitsland en was hij een soort afleidingsmanoevre voor de echte Prince tijdens diverse concerten in diverse landen.

In Nederland verzorgde hij verschillende optredens voor o.a. Telekids, Showtime en MTV. Voor sommigen is hij beter bekend als 'The Dutch Prince'. Sinds 1984 verzorgd hij al optredens als Prince Look a Like. Aankomsten met limousines, dansen met paaldanseres Denise Mulder, fotoshoots met diverse artiesten, hij heeft het allemaal meegemaakt.

U boekt een spetterend optreden met natuurlijk de populaire nummers als Purple Rain, Get Off, Pop, 1999 and Let's Go Grazy. Een onuitwisbare herinnering!

Lees meer over deze Prince Tribute


Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Alain met 80's & 90's Show

Alain met een 80's en 90's zang act

In een 30-minuten live show geeft Alain een performance van ware klasse!

Met zijn adremheid en het bespelen van het publiek geeft Alain aan zijn optreden een gezellig en sfeer verhogend gevoel. 'Let Me Entertain You' is het motto en dat gebeurt ook! En hoe. Zijn repertoire heeft een hoog meezing gehalte en neemt u even mee naar het gevoel van de jaren '80 en af en toe '90. Hij brengt diverse bekende medleys van Wham, Phil Collins, Frankie Goes to Hollywood en vele andere bekende toppers om het publiek tot een zingende menigte te krijgen.

Met een spetterende show zorgt hij voor een dansende menigte en zweept hij het publiek op met zijn feestelijke herkenbare hits uit de jaren '80 & '90!! Zijn enthousiasme, perfecte stem, zijn show-outfit het vermogen om iedereen te vermaken, geeft een onvergetelijke show van formaat.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Madonna

80's 90's Party

Een super Madonna look a like! Met de grootste Madonna hits zet Drieelle in 30 minuten een unieke live act neer. Ze is de Nederlands Sound en Look a Like.

Wie kent niet de hits 'Like a Virgin', 'Vogue' en 'Hung Up'. Slechts een kleine greep uit het megarepetoire van de afgelopen 25 jaar van The Queen of Pop. Een optreden van Madonna is zeer geschikt als verrassings act, halverwege een feest of als opening of afsluiting van een spetterende avond.

Deze Madonna Look a Like is onder andere te zien geweest bij RTL4 Life & Cooking, My Name is en voor Talpa 'In de Huid van'.

lees meer

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Me Robot


Animatie Robot

Robots waren in de jaren 80 in opkomst. Past perfect bij een 80's & 90's Party, maakt ook voor op beurzen.

Me Robot is een spectaculaire publiekstrekker! Tijdens publieks en vakbeurzen lokt deze Robot act de bezoekers naar de stand van de opdrachtgever.

Met behulp van een omgebouwde segway is Me Robot zeer mobiel. Via de ingebouwde monitor kunnen boodschappen van de opdrachtgever worden weergegeven en via de voice scrambler robot stem communiceert Me Robot met de bezoekers. Het pak herbergt een brutale operator die de bezoekers amuseert, uitdaagt en vermaakt. Branding op het pak is geen probleem!

€ 1195,- 4 uur. Sessies van maximaal 1,5 uur.
Voor meer dagen en uren maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.
Exclusief reiskosten € 0,65 per km. vanaf Zuid-Beijerland en BTW.

Benodigde kleedruimte 3 x 3 meter en 2 meter hoog. Stroompunt 220 volt. De robot rijdt op vlakke verharde ondergrond.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Informatie
Acts