Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

Optie/ Informatie aanvragen

Contact

U kunt contact met ons op nemen door een berichtje te sturen via onderstaande mailform of zelf naar info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
U ontvangt van ons een reactie (normaal gesproken) binnen een paar uur en maximaal 24 uur. Vaak ook op zaterdag.
Onderstaand formulier werkt op alle devices, maar toch niet altijd op ipad. Stuur dan aub zelf een mail. Scroll verder voor uitleg over het boekingsproces.

Voornaam

Wat is uw voornaam?

Achternaam

Wat is uw achternaam?

Telefoonnummer

Op welk nummer bent u te bereiken?

E-mail

Op welk e-mail adres kunnen wij u bereiken?

Bericht

Wat kunnen wij voor u betekenen. Schrijf hier om welke naam/ omschrijving entertainment het gaat.

Nieuwsbrief

Mogen wij u maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief toesturen?

Wanneer u na verzenden een bedankpagina ziet, heeft u het formulier goed doorlopen.

U stuurt dit formulier via een beveiligde verbinding en is met reCAPTCHA beveiligd. Wij gaan zorgvuldig en vertrouwd met uw gegevens om, zie onze Privacy voorwaarden.

Optie plaatsen

Offerte aanvraag, optie plaatsen of definitieve boeking doorgeven kan ook doormiddel een mail te sturen of ons te bellen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte of optie. Een optie blijft 14 dagen geldig, bij drukte 7 dagen. Deze vervalt automatisch, tenzij op tijd aangegeven en het item nog beschikbaar is. De voorwaarden vindt u op Algemene Voorwaarden.Contract/ Factuur

Bij het definitief maken van een vrijblijvende optie ontvangt u digitaal een contract. Eén exemplaar zien wij graag getekend retour. Daarna ontvangt u van ons een getekend exemplaar bedoeld voor uw administratie. Ongeveer een maand voor evenementendatum ontvangt u de factuur. Wij hanteren een uiterlijk betalingstermijn van 2 weken voor evenementendatum.

Voor het verlonen van artiesten hebben wij een Inhoudingsplichtigenverklaring in bezit. De Belastingdienst heeft deze afgegeven als bewijs van het doen van Loonheffingen aangifte en de afdracht van Sociale Lasten.

Alle genoemde bedragen op deze site zijn onder voorbehoud en zonder BTW. Voor sommige attracties en sommige artiesten geldt ook zonder reiskosten. Informeer daarom goed!