Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Entertainer Alain

DJ Alain


DJ Alain www.funenpartymatch.nl

Als professioneel presentator, zanger en DJ, maar zeker als entertainer is Alain van alle markten thuis. Voor jong en oud voor ieder willekeurig evenement.Alain is niet zo maar een artiest maar beheerst ook de fijne kneepjes van het vak om zichzelf wel te laten behoren tot het betere segment in entertainmentland. Van discotheek naar party-café, hij maakt overal een feest van!

De veelzijdigheid in zijn optredens maakt dat iedere show weer een andere benadering krijgt. Van een heel chique feest waar Alain op gepaste wijze zijn kwaliteiten waar maakt, tot aan een café waar het belangrijk is om de tent kompleet op z'n kop te zetten.

Alle factoren zijn aanwezig voor u om uw feest net de kers op de taart te laten zijn op uw feest!

Van kindershow tot aan beurs en/of product presentatie om uw product naar een hoger level te brengen qua bekendheid.

Alain zingt de populaire hits, Nederlandstalig, top 40 die u ook hoort in het cafe, de skihut of radio, maar wilt u toch tussendoor net even iets anders, schroom dan niet en laat u het weten, dan is het bijna onmogelijk als Alain er niets mee kan doen.

Kleine Quot: Alain was in zijn jonge jaren de leadzanger van de immens populaire boyband B*E*D, waar tevens zijn doorbraak door is gekomen!

Van chique bedrijfsfeest, DJ opdracht of weergaloze presentatie, Alain is de aangewezen persoon om uw Event tot een feest te maken. Persoonlijk, eerlijk, ervaren en enthousiast vult Alain ieder Event in zoals u wenst...

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Zangacts

Mr Saturday Night

Mr. Saturday Night is dé disco-koning.
Met flair en enthousiasme voert Mr. Saturday Night 30 minuten lang het tempo op met bekende Disco & 70's hits. Waar Mr. Saturay Night voor garant staat is een gevulde dansvloer en een 70's & 80's-act van formaat waar de spetters van af vliegen!

De veelbesproken interactie met het publiek maakt van iedere show weer een groot succes. Ervaar tijdens met zijn optreden het Saturday Night Fever-gevoel en 'Go back in time' met deze topentertainer. Een feest der herkenning met de allerbekendste meezing hits uit die tijd. Zijn soulvolle stem en opzwepende act zijn een partyaanrader voor ieder feest en evenement.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Alain als Michael Dublé

Zanger Alain als Michael Dublé

De sfeervolle en soulvolle muziek van Michael Bublé is een hedendaagse stijlvolle en hippe bigband/jazzy sound, welke mateloos populair is.

Met hits als 'Home' en 'Everything' wist Michael Blublé met de Frank Sinatra-achtige sound, maar met de hedendaagse popstijl en brutale optreden, zijn doorbraak te maken.

Deze act, welke afgewisseld wordt met rustige en wat sneller hits, is uitermate geschikt voor wat meer exclusieve momenten op uw evenement. Tevens geeft de act 'Michael Dublé' de juiste ambiance voor een intiem feest of wat meer trendy feesten, tijdens een diner of als aftrap van een evenement.

Kortom, Alain als Michael Dublé...de juiste ambiance, sound en sfeer...

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Alain's Aprés Ski Show

Apres Ski Party met Zanger Alain

Feest, feest & nog eens feest!!!

Met als achtergrond de Apres-ski hut in Rotterdam en diverse andere grote feesten zoals het hollands jaarlijkse spektakel in AHOY Rotterdam, "de nacht van Oranje" zorgt Alain tijdens zijn Apres Ski Party dat het dak eraf gaat!

Met hits als ondermeer "Hey Baby", "Jij Bent de Zon" en "Toeter op een Waterscooter" gaat de tent helemaal los!

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

Alain met 80's & 90's Show

Zanger Alain als Michael Dublé

In een 30-minuten live show geeft Alain een performance van ware klasse!

Met zijn adremheid en het bespelen van het publiek geeft Alain aan zijn optreden een gezellig en sfeer verhogend gevoel. 'Let Me Entertain You' is het motto en dat gebeurt ook ! En hoe. Zijn repertoire heeft een hoog meezing gehalte en neemt u even mee naar het gevoel van de jaren 80 en af en toe 90. Hij brengt diverse bekende medleys van Wham, Phil Collins, Frankie Goes to Hollywood en vele andere bekende toppers om het publiek tot een zingende menigte te krijgen.

Met een spetterende show zorgt hij voor een dansende menigte en zweept hij het publiek op met zijn feestelijke herkenbare hits uit de jaren 80 & 90! Zijn enthousiasme, perfecte stem, zijn show-outfit het vermogen om iedereen te vermaken, geeft een onvergetelijke show van formaat.

Lees meer over 80's & 90's Party

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Presentatie

Alain


Presentator Alain

Alain is een goedgebekte, enthousiaste en professionele presentator.
Iedere zaal of gezelschap weet hij feilloos voor zich te winnen met zijn charme en enthousiasme. Hij is adrem, gedreven en heeft oog voor detail.

Gillende meisjes, een eigen fanclub, hits op de radio, optredens in het voorprogramma van Guus Meeuwis en De Kast; de in Prinsenbeek woonachtige Alain Kersten heeft het allemaal meegemaakt. Drie jaar lang (1995- 1998) maakte hij onderdeel uit van de boyband B*E*D, een initiatief van de heren Bolland en Bolland.

B*E*D was een hot item in diverse TV en radio programma's zoals "koffietijd", "Paul de Leeuw", "Nederland muziekland" en in 1997 was B*E*D zelfs de populairste nederlandstalige band van dat jaar.

Nu, jaren later, is Alain nog steeds niet van het podium weg te slaan en treedt op als presentator/zanger/entertainer op diverse evenementen, bedrijfsfeesten en roadshows. De bredase Amsterdammer werkt regelmatig als consumenten-presentator op SBS6. Kortom, een duizendpoot die niet stil staat!!!

Presentatie & promotie
Huishoudbeurs 2011, Radio 10 FM super roadshow, Omroep Brabant zomertoer. Megafestatie Veronica. Van der Valk bedrijfs- en themafeesten.
Zonnige zomertoer 2003. NEC Open dag (en andere open dagen). Beurpresentaties: Femina /Huishoudbeurs / Autorai. Familie Entertainment tour (kindershow). Bob's Saloon Uitgeest, etc. Presentatie + zang: Ten Cate Modebedrijf.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Video

Informatie
Als zanger
Als presentator
Video