Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Aprés Ski Party

Apres Ski Party

De standaard Aprés Ski Drive-In-Show bestaat uit licht en geluid tot 300 personen, klein sfeervol decor, ski's en schaatsen.

De Dj's dragen traditionele Tiroler outfits. Een ontspannen sfeer alsof u in de Skithut in een skigebied staat.

Aangevuld met 1 x 30 minuten spetterend optreden van Alain. Kijk onder Acts voor meer informatie over Alain.

Prijsindicatie: € 1.995,- Exclusief reiskosten en BTW.
De avond kan aangevuld worden met onze Tiroler uitdeeldames of andere artiesten als Zwei Bier Ohne Baco of de Alpenzusjes.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

De Drive-In-Show kunt u uitbreiden met diverse activiteiten als Loopski's, Spijkerslaan en Boomstamzagen.Ontvangst en uitdeel dames

Apres Ski Party

De act van de dames kan op maat gemaakt worden. Bijvoorbeeld ontvangst met Apfelwein, partyworstjes uitdelen, meehelpen bier rondbrengen, Flugel uitdelen etc.

2 Wintersport liefhebbers heten uw gasten herzlich welkom met een klein glaasje alcoholvrije Apfelwein.

Later op de avond lopen zij rond met de 10% alcoholische Flugel partydrankjes. Flugel bevat rode wodka en is glutenvrij.

Bij ontvangst kunnen de dames winterkleding dragen en later in Tiroler jurken.

Prijsindicatie: € 715,- 4 uur, 250 appelcider, 250 Flugel, 2 dames exclusief 6% BTW Reiskosten € 0,35 per km, excl. 6% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

Zwei Bier Ohne Baco

Apres Ski Party met duo Zwei Bier Ohne Baco

Het repertoire bestaat uit de beste Duitse Rocknummers, de bekendste Duitstalige meezingers, de mooiste Schlagers en natuurlijk de beste aprés skimuziek. Maar ook binnen dit thema geschikte Nederland- en Engelstalige muziek. Elk gewenst repertoire kan geboden worden.

'Zwei Bier ohne Baco' is niet alleen te boeken voor de onderstaande gelegenheden (Aprés skifeesten, Oktoberfesten en Bierfesten), maar ook voor Schlagerfestivals en Duitse avonden.

Prijsindicatie: vanaf € 1.100,- 1 x 30 minuten, inclusief geluid tot 500 personen, exclusief 9% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Alain's Aprés Ski Show

Apres Ski Party met Zanger Alain

Feest, feest & nog eens feest!!!

Met als achtergrond de Apres-ski hut in Rotterdam en diverse andere grote feesten zoals het hollands jaarlijkse spektakel in AHOY Rotterdam, "de nacht van Oranje" zorgt Alain tijdens zijn Apres Ski Party dat het dak eraf gaat!

Met hits als ondermeer "Hey Baby", "Jij Bent de Zon" en "Toeter op een Waterscooter" gaat de tent helemaal los!

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Alpenzusjes

Duo Alpenzusjes, perfect voor Apres Ski themafeest

Deze Hollandse meiden blazen het dak eraf. Het publiek gaat helemaal los in de polonaise en jodelt uit volle borst mee met de meiden!

De Alpenzusjes zorgen voor 'Deutsche Gemutlichkeit' maar dan van eigen bodem. Met eigen hits als "Naar Voren, Naar Achter", "Hutje op de Hei", "Kontebonken" en "Wienie Wienie" zorgen ze gegarandeerd voor een geweldige feeststemming. De fantastische show van de Alpenzusjes maakt uw Oktoberfeest onvergetelijk!

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.