Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Bands/ Orkesten

Wij beschikken over een groot bestand bands en orkesten. Hieronder en via Acts vindt u enkele aanraders.Neptunes en Zeemeermin


Muzikaal duo Neptunes en Zeemeermin © www.funenpartymatch.nl

Een prachtige zeewagen zit een prachtige zeeblauwe zeemeermin.

Zij wordt voortgetrokken door haar held Neptunes. Af en toe stopt de wagen en gaan zij voor anker. Hij speelt zeemansliederen en zij vertelt verhalen uit de zee, maar zij waarzegt ook.

Als opvallende mobiele act kan zij gaan en staan waar nodig. Is het ergens druk dan blijven zij staan. Is het ergens te gehorig dan rijden ze een stukje door.

€ 875,- 4 uur. Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Disco Fever Flower Power DJ Car


Disco Fever © www.funenpartymatch.nl

Vanuit deze kleurrijke kar speelt de meest vrolijke disco muziek. Bovenop de kar staat er een heuse ‘Saturday Night Fever’ DJ die de leukste plaatjes draait om heerlijk op mee te dansen!

De act kan zelfs uitgebreid worden tot een heuse parade met verschillende artiesten, zoals steltenlopers en danseressen.

2 Personen voeren deze act uit. Dit kan uitgebreid worden tot een parade van 6 fleurige geklede personen.
Vanaf € 950,- 2 x 40 minuten binnen 3 uur. Exclusief reiskosten en BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Solo/ Duo's

'Swing' Looporkest


Swing Looporkest huren www.funenpartymatch.nl

Deze heren spelen gezellige dixielandmuziek, maar ook Nederlandstalige nummers zoals "Een vrijgezel die gaat pas slapen" of "Samen zijn" worden gespeeld.

Makkelijke en herkenbare meezingers. Het zijn allemaal professionele jongens die inspelen op het publiek. Zij zijn altijd inzetbaar en kunnen ook overdag optreden (doordeweeks).

Boek nu € 895,- 4 uur, exclusief 9% BTW.

Zij zijn ook te boeken als Boerenband.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Draaiorgelnostalgie


Draaiorgelnostalgie © www.funenpartymatch.nl

De draaiorgelman heeft verschillende draaiorgels tot zijn beschikking. Zijn outfit en zijn draaiorgel past hij aan de locatie en gelegenheid aan.
- Blauwe Raffin met een groot repertoire op een karretje. Makkelijk, snel mobiel te verplaatsen. Dit orgel heeft een voorklep waardoor er 2 volume standen zijn.
- Bruine Ermon is een buikorgel en kan lopend bespeelt worden. Hetzelfde repertoire als de Blauwe Raffin, maar lieflijker en zachter geluid, zeer geschikt voor binnen.
- Bruine Hofbauer is perfect voor kerstfeesten- en markten met kerst repertoire.
Identiek aan vroeger speelt hij met een open (geld) bakje.

Onze draaiorgelman speelt graag een vrolijk deuntje op elke gelegenheid. Braderieën/ markten, verzorgingstehuizen, ontvangsten voor bedrijfsfeesten, middeleeuwse feesten, achtergrond muziek tijdens congres lunches, kerstmarkten etc. Hij heeft optredens mogen verzorgen in Polen, Duitsland, Zuid-Frankrijk, Tsjechië en Slowakije.

Onze draaiorgelman kan Oud Hollands gekleed, maar in de wintermaanden in de stijl van Charles Dickens (Grijs Dickens of Bruin chiquer Victoriaans). Ook Marine, Oostenrijk of Middeleeuwse stijl zijn mogelijk. In september en oktober 2014 mocht Draaiorgelnostalgie diverse optredens verzorgen tijdens 175 jaar Spoor. Lees meer over Draaiorgelnostalgie

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.
Troubadour Leon


Troubadour Leon © www.funenpartymatch.nl

Leon staat voor een akoestische muzikale invulling van uw gelegenheid. Dat kan een intiem diner zijn, maar ook een groots congres.

Leon kan ingezet worden als: middeleeuws troubadour, modern troubadour, straatmuzikant, aangever, entertainer, presentator, zanger, sneldichter, liedjesmaker, welkomst heter, zingend decorstuk, improvisator, minnestreel, artiest.

Qua repertoire ligt zijn specialisme bij het Nederlandstalige lied, variërend van het Wilhelmus uit 1568 tot de laatste hit van vandaag de dag. Engels, Frans, Duits en Spaans repertoire bestaat ook tot de mogelijkheden, alsmede vrije improvisaties in Russisch, Japans en Swahili.

Sinds 2007 dirigeert Leon het Eemnesser seniorenkoor "De Weidevogels". Hier is sinds eind 2009 het jongerenkoor "Nicoza" bij gekomen. Daarnaast bleef Leon uiteraard gewoon zo'n 150 keer per jaar troubadouren bij bedrijven, instellingen, congressen en alle mogelijke particuliere feesten. In 2000 schreef Leon een CD met kinderliedjes: "Dierendans". Hier volgde het begin van een kindershow op.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.
Toon Polygoon


Toon Polygoon © www.funenpartymatch.nl

Toon Polygoon is een interactief personage die met zijn ouderwetse karakter op zijn publiek inspeelt.
Hij draait 78-toeren grammofoon platen uit den ouden doos; niet te vergeten: Muddy waters, Hotcha trio en Accordeon Potpourri uit den vaderlandsche geschiedenis. Toon Polygoon belooft u een heugelijke gebeurtenis op een mieterse dag!

Een oude telefoon waar het publiek boodschappen mee kan in spreken. Deze boodschappen worden weer afgespeeld als samples door de muziek heen. Totaal minimaal 24 uur aan bakeliet 78 toeren per minuut platen, muziek van 1920 tot 1959.

€ 595,- 4 x 30 minuten, exclusief reiskosten en BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

De Scheepsmaatjes


De Scheepsmaatjes voor uw Nautisch thema © www.funenpartymatch.nl

Dit duo rijdt door uw straten en over pleinen met hun mobiele piano versterkt met een saxofoon.

Een zeer groot repertoire met zeemansliederen, verzoeknummers, maar ook bekende Hollandse hits, Jazzy crooners, nostalgische Nederlandse liedjes, komen voorbij.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.
Erik Adams


Zanger, entertainer en toetsenist Erik Adams © www.funenpartymatch.nl

Erik is een Zanger / Toetsenist / Entertainer uit het land van Maas en Waal die zich goed weet aan te passen aan elke gelegenheid, en heeft altijd de juiste muzikale omlijsting voor ieder feest.

Met eigen keyboard, lichtspots, discolights en geluid tot 550 watt zingt Erik de sterren van de hemel. Van Frans Bauer tot Dire Straits, van schlagers tot popmuziek, van wals tot tango, en van jazz, easylistening, rock & roll, disco-inferno tot klassiek.

Zijn singles als 'Made For Love', 'Al Mijn Liefde' en 'I Miss You' verschijnen regelmatig op TV Oranje. Erik treedt op met eigen geluid en lichtset tot 300 personen, en benut een allround repertiore voor elke gelegenheid. Lees meer over Erik

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Ben de Banjoman


Banjoman www.funenpartymatch.nl

Een mobiele muzikale banjo act.

Jo met de Banjo, Heb je even voor mij en Thank God I´am a Country Boy zijn slechts enkele liedje die Ben de Banjoman speelt.

Op zijn trouwe viervoeter kan hij gaan en staan waar hij wil en brengt daardoor grappige en muzikale momenten met zich mee.

€ 550,- 4 uur, inclusief de nodige pauzes en reiskosten en exclusief BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Swingend en Jazzy Looporkest


Swingend en Jazzy Looporkest www.funenpartymatch.nl

Dit looporkest werd in 1990 opgericht in Deventer (ook wel bekend als 'de koekstad') en staat bekend om de enthousiaste en professionele wijze waarop het de optredens verzorgt. Met of zonder zangeres heeft het orkest een bijzonder gezellige uitstraling, en het is dus niet verwonderlijk dat dit orkest een graag geziene gast is bij iedere gelegenheid waar iets te vieren valt!

De band kan zich precies aanpassen aan de stijl van uw feest! Zij treden uiteraard op in de traditionele dixielandoutfit, maar kunnen bijvoorbeeld ook verschijnen als 'uw huisorkest' of als 'Captains of jazz' op maritieme evenementen. Ook zijn het Pietenorkest en het Kerstmannenorkest ieder jaar weer populair. Naast de kleding is dan ook het repertoire aangepast.

Verkleed in
- traditionele dixieland outfit
- Pasen, Pieten of Kerstmannen looporkest
- Koks en Obers
- Captains of Jazz

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.De Beste Stuurlui


Muziek Duo de Beste Stuurlui © www.funenpartymatch.nl

Deze twee muzikanten hebben alle wereldzeeën bevaren. In alle havens - waar ze voor anker gingen, hebben ze de beste muziek geselecteerd om deze op te nemen in hun repertoire.

Met veel gevoel brengen ze Tango's, Musettes, Java's, Tarantella's, Chanti's, Cabaret, Chansons maar bovenal hun eigen moers taal. Als de muziek van eigen bodem komt, dan zijn deze zeebonken werkelijk in hun sas. Met overgave zingen "de beste stuurlui" liederen vol passie, hartstocht, doodslag en overspel, veelal voorzien van een diepzinnige moraal en een pakkend refrein.

Het gezang wordt ondersteund door prachtig accordeonspel en ritmische gitaarklanken. Dit gelouterd tweetal met sterke zeebenen brengt uw gezelschap door storm en wind in veilige haven.

Naast hun zeemansoutfit vinden zij het ook leuk om zich te verkleden. U mag dan denken aan Charles Dickens, middeleeuws, zigeuner, hippie, noem maar op! De Beste Stuurlui, als u de juiste koers wilt varen!

€ 795,- 4 uur. Exclusief reiskosten en BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Doldwaze Fanfare act


Muzikaal Trio Doldwaze Fanfare © www.funenpartymatch.nl

Als Fanfare draagt het trio schitterende donkerblauwe met rode kostuums. Onder bezielende leiding van de tuba-tambourmetre gaat deze fanfare z'n eigenwijze weg. Tijdens deze muzikale tocht gebeuren de meest onverwachte dingen waarmee het publiek maar ook de fanfareleden zelf steeds op het verkeerde been worden gezet. Liedjes worden op verbazingwekkende wijze omgetoverd tot fanfaremarsen en andersom. De traditionele fanfaremarsen vormen de rode draad tussen muzikale hoogstandjes en absurde gekkigheid. Bijzonder om te horen en te zien. Gezond voor de lachspieren.

Muzikaal improvisatietheater met absurde humor vol verrassingen en met veel interactie met het publiek. Met fanfaremarsen kan meneer Potters het hele gezelschap van de ene naar de andere plek laten marcheren. De fanfare zal hierbij menigeen op het verkeerde been zetten, muziekliefhebbers verbazen en lachspieren laten schudden.

Repertoire
Fanfaremarsen, Swingmarsen, Popmarsen, Kinderliedjesmarsen, Kerstmarsen, Walsjes en alle andere populaire genres. Zie video.

Zie filmpje onder kopje Video's voor hun Oranje fanfare optreden.

€ 1.050,- 3 x 40 minuten.
€ 1.225,- 4 x 40 minuten.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Percussieworkshop - Zelf een band vormen


Percussieworkshop © www.funenpartymatch.nl

Drummen is een krachtige manier om mensen aan elkaar te verbinden en ze in een ritme te krijgen. De mensen brengen de energie in de groep en krijgen die terug. Dat is de Percussie workshop...het is de synergie tussen een individu en een groep.

De groepsenergie verhoogt die van het individu, als groepslid geef je meer energie dan als individu, de cirkel is rond! Daarom zou drummen wel eens de oudste wijze van teambuilding ter wereld kunnen zijn.

Referentie: "Mijn welgemeende complimenten voor de wijze waarop jullie inhoud hebben weten te geven aan de gewijzigde kwantitatieve situatie! Van binnenkomst tot afscheid: alles klopt tot in perfectie! De stemming was bijzonder goed; iedereen vermaakte zich uitstekend en alle onderdelen werden gewaardeerd. De percussie-sessie en de Piano Jam band vormden daarbij de absolute hoogtepunten! Bijzondere waardering mijnerzijds voor jullie continue aanwezigheid; als interne organisatie hebben wij ons volledig als gast kunnen gedragen! Het was een geslaagd feest, dankzij jullie voortdurende inspanning." Dhr. J. van Nijendaal - Directeur Ten Cate Modebedrijf.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Video's

Swingende Dixie Jaxxband

De Kruimeltjes + Draaiorgelnostalgie voor 175 jaar Spoor

Doldware Fanfare

Toon Polygoon

paginaster

Foto's

Informatie
Meer bands
Video
Foto's