Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Informatie


Bedrijfsfeesten organiseert u samen met Fun & Party Match

Of het om een intern personeelsfeest gaat of een live communication event voor uw relaties, wij zorgen voor een strategische en kwalitatieve invulling.

Een unieke beleving voor uw personeel. De directeur gaat los op de dansvloer, de dames van sales krijgen een make-over, de magazijn medewerkers staan bij het podium mee te zingen.

Voor relatiedagen is de trend om experiences te cre ëren en interactieve activiteiten ter verzorgen.

Feesten waarbij de gasten met een lach naar huis gaan, waar nog weken over gesproken wordt dat geeft een kick. Zowel voor u als voor ons. Maar de Werkkostenregeling dan? Houdt het feest op uw eigen locatie. Het team van Fun & Party Match heeft in de loop der jaren diverse bedrijfsfeesten mogen organiseren en assisteren. Elke opdracht accepteren wij met veel genoegen en gaan de uitdaging mét u aan.

Er wordt uitgebreid gekeken naar uw wensen en eisen en begeleiden u in het gehele traject. Uw eventbudget en of relatie marketingbudget wordt scherp in de gaten gehouden. Door middel van een stappenplan gaan wij elk belangrijk element af en nemen de juiste afwegingen in overleg met u. In verband met de WKR Regeling zou het verstandig kunnen zijn om uw evenement op uw eigen werkplek, in uw bedrijfsgebouw of op uw parkeerterrein te organiseren. De kosten van dit feest komen dan op een nihilwaardering.
Allerlei evenementen zoals gala, teambuilding, recepties, product presentaties en themafeesten behoren tot onze mogelijkheden.

U heeft met professionals te maken die zorgen dat u nergens meer naar om hoeft te kijken.
Heeft u liever de controle in eigen hand, maar wel hulp nodig van een Eventmanager, kijk dan eens op onze site www.hospitalityladies.nl

Wij zijn in het bezit is van erkende diploma's zoals Hospitality & Communications Management, Sociale Hygiëne en Cafébedrijf. Altijd een scherp oog houdend op de naleving van allerlei etiquette regels. Ook onze overige personeelsleden hebben een gedegen evenementen-, communicatie of horeca opleiding achter de rug. Wij werken alleen met geselecteerde kwalitatief goede leveranciers en derden.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak om elkaar beter te leren kennen. 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Voorbeeld feest

Presentator Alain met hostesses ontvingen de gasten op een veelzijdige locatie in prachtig Gelderse Laren. Na koffie/ thee en gebak zijn de gasten een fietstocht gaan maken met enkele speciale bezienswaardigheden er in verwerkt zoals een kerkje en de oudste boom van Nederland.

Bij terugkomst zijn de gasten plaats gaan nemen in een tropische bar van de locatie waar zij interactief mee hebben gedaan aan een percussie workshop en samen een band vormden.

Het diner bestond uit een prachtig opgesteld lopend buffet waar tafelgoochelaar Rich Magic langs de tafels liep. Samen met Presentator Alain en de hostesses begeleide hij de gasten naar de Piano room waar Piano Jam het avondfeest verzorgde. Alain had de mood te pakken en begon mee te zingen.

Als afsluitende act kwam Miss Rose Murphy met een schriftelijke dansles en een spetterend optreden. Onze fotografe heeft de hele middag en avond een fotoreportage gemaakt. Onze eventmanagers hielden alles in de gaten waardoor de bedrijf feestcommissie zelf rustig konden meefeesten.Referentie Ten Cate Modebedrijf:
"Mijn welgemeende complimenten voor de wijze waarop jullie inhoud hebben weten te geven aan de gewijzigde kwantitatieve situatie! Van binnenkomst tot afscheid: alles klopt tot in perfectie! De stemming was bijzonder goed; iedereen vermaakte zich uitstekend en alle onderdelen werden gewaardeerd. De percussie-sessie en de Piano Jam band vormden daarbij de absolute hoogtepunten! Bijzondere waardering mijnerzijds voor jullie continue aanwezigheid; als interne organisatie hebben wij ons volledig als gast kunnen gedragen! Het was een geslaagd feest, dankzij jullie voortdurende inspanning."

paginaster

Foto's


Congres begeleiding www.hospitalityladies.nl De Fabrique www.hospitalityladies.nl
Eventmanager helpt met locatie zoeken www.hospitalityladies.nl Eventmanager voor congres www.hospitalityladies.nl Congres begeleiding www.hospitalityladies.nl Woonindustrie www.hospitalityladies.nl
Eventmanager helpt met locatie zoeken www.hospitalityladies.nl Woonindustrie Nieuwegein www.hospitalityladies.nl
Informatie
Voorbeeld feest
Foto's