Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Haringkar

Haringkar huren © www.funenpartymatch.nl

Hollandse Nieuwe happen. Vers van het mes, schoon gemaakt door personeel in klederdracht op uw locatie.

Afmeting is 1,25 meter breed bij 2,25 meter lang. Dakje is inklapbaar. Een kleinere kar is ook beschikbaar om makkelijker door deuren te gaan.

Lees verder op de externe website: www.oudhollandsentertainment.nl

Klanten die u voor zijn gegaan organiseerden Ambachtelijke markten, Schiphol, Hollandse feesten, Nissan, vestingdagen, bedrijfsfeesten, opening nieuwe panden etc. Zelfs op NS Station Zwolle ivm de Sail Kampen.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Foto's

Haringkar Sail Kampen © www.funenpartymatch.nl Haringkar close up © www.funenpartymatch.nl Haringkar indeling © www.funenpartymatch.nl Haringkar NS Station © www.funenpartymatch.nl

paginaster

Referentie Haringkar in zorginstelling

Haringkar huren © www.funenpartymatch.nl

In het kader van de manifestatie 'Zorg voor Elkaar' van Cordaan vond in Woonzorgcentrum d'Oude Raai in Amsterdam een buurtfestijn plaats.

We hebben niet lang hoeven nadenken wat voor soort feest het moest worden, we kennen de smaak van onze bewoners, Oudhollands dat zou de rode draad worden. En zo kwamen we terecht bij www.OudHollandsEntertainment.nl.

Uit een scala aan Oudhollandse taferelen, kozen we voor de kaasmeisjes, de schoenpoetser, de karikatuurschilder, de poffertjeskraam en niet te vergeten de haringkar.

Bewoners en bezoekers kwamen ogen en oren te kort om alle feestelijkheden te ervaren. Het zag er allemaal ook zo geweldig en professioneel uit!!!
Met de consumptiebonnen kon iedereen gratis genieten van heerlijke haring en poffertjes...
Lees de hele referentie/ blog op www.oudhollandsentertainment.nl