Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Hollywood Meets Movie

Hollywood Meets Movie © www.funenpartymatch.nl

Onze fotograaf ontvangt uw gasten bij binnenkomt met een rode loper fotoshoot. Met een zwart, rood of blauw achtergrond doek en professionele studio lampen wordt uw gast op de foto gezet. 100 foto's wordt direct of na afloop van het fotograferen uitgeprint op uw locatie en meegegeven. Inclusief 4 uur fotograaf, 200 foto's, kader maken en uitprinten.
Na de ontvangst loopt de fotograaf tussen het publiek om sfeerfoto's te maken.

De gasten worden welkom geheten door 2 Piccolo's die bijvoorbeeld een glas champagne, boa's of Blues Brothers zonnebrillen uitdelen (los erbij boeken). Over de avond heen mengen zij zich onder het publiek en begeleiden de artiesten naar het podium of de dansvloer.

Hollywood Meets Movie themafeest © www.funenpartymatch.nl

Een Drive-In-Show draait film muziek en de avond kunt u uitbreiden met diverse activiteiten.

De klassiekers als Gone With the Wind, Once Upon a Time in the West, The Godfather, worden gespeeld en afgewisseld met de disco knallers uit de films Grease, Saturday Night Fever, La Bamba, Blues Brothers, Dirty Dancing. Ook bekende hits uit films zoals He's a Pirate van Tiesto of Lady Marmalade van Moulin Rouge komen voorbij.

Optredens van Prince, The Blues Brothers of Marilyn Monroe. U kunt 2 look a likes kiezen. Ieder verzorgt 1 x 30 minuten of 2 x 15 minuten Live een optreden.
Eventueel aan te vullen met Arnold Schwarzennegger. Hij verzorgt 3 uur lang een Meet & Greet waarbij hij een spectaculaire opening verzorgt en daarna met gasten op de foto gaat.

Onze eventmanager begeleid het geheel en zorgt voor de op/afbouw en opvang van artiesten en medewerkers.

Marilyn Monroe Hollywood Meets Movie themafeest © www.funenpartymatch.nl

Prijsindicatie: € 3.595,-
4 uur, excusief eventuele reiskosten en BTW. Inclusief geluid tot 300 personen, 2x par 56 lampen op statief en klein decoratie pakket.

Opsomming inbegrepen in basis pakket:
* Drive in Show
* Fotograaf
* 2 Piccolo's
* Rode loper, chrome palen en koorden (ongeveer 5 meter)
* 2 Look a Like optredens
* Klein film decoratie pakket
* Eventmanager

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Referenties

Hollywood Meets Movie themafeest © www.funenpartymatch.nl

Feestcommissie Mikz Kinderopvang:
"De ontvangst Piccolo's betrokken de gasten perfect bij hun act en lieten zich prima over de avond zien. Begeleide Marilyn Monroe bij de binnenkomst van haar act. Iedereen was positief en vonden het erg gezellig.

We houden jullie zeker in gedachten voor een volgend feest. Het sloot perfect aan bij onze ideeen. De locatie was ook prima. Veel mogelijkheden en voldoende ruimte".

Gasten ProPop in Stadsschouwburg Leiden:
"We waren uitgenodigd. Via een chique entree mochten wij de Look a Likes Madonna, Prince, The Blues Brothers, Marilyn Monroe en drag queen Rose Murphy ontmoeten en mee op de foto. Ze kwamen aan met limousine en het leek alsof de echte artiesten aankwamen. Super stoer.
Na de fotoshoots begaven zij zich tussen het publiek, waardoor wij met hen op de foto konden. Prince gaf een uitstekend optreden. Gehele avond was zeer goed verzorgd door Fun & Party Match."paginaster

Acts

Nieuw! The Old Hollywood Vintage Photoshoot


Trucagefotografie © www.funenpartymatch.nl

4 uur verzorgen onze ladies in Vintage outfit een fotoshoot waarbij uw gasten even terug in de tijd gaan naar het Oude Hollywood en zelf een filmster worden.

Om aan hun eigen kleding meer glamour toe te voegen kunnen zij een stijlvol hoedje, mutsje, petje, boa of een bijpassende bril pakken. Voel u even als Audrey Hepburn, Judy Garland, James Dean of Steve McQueen.

De filmster neemt plaats in een originele regisseursstoel en neemt een pose aan.

De digitale foto wordt direct uitgeprint vanaf een kleine roze printer.

€ 795,- 4 uur, exclusief reiskosten en 21% btw.
- De foto's worden direct uitgeprint op locatie (formaat 10 x 15 cm.)
- Inclusief 150 foto's. Per foto meer € 1,10.
- Benodigde werkruimte 4 x 4 meter en stroompunt.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Piccolo's


Piccolo's inhuren © www.funenpartymatch.nl

Piccolo's als ontvangst bij de deur met een glaasje champagne. Liftbediening in een hotel. Bagage of garderobe bewaking tijdens een congres. Begeleiding van gasten en artiesten tijdens bedrijfsfeesten.

Onze charmante Piccolo's verzorgen 4 uur lang de hartelijke ontvangst van uw gasten.

Aanbieding: 2 Piccolo's: € 48,- exclusief BTW per uur voor NL.
Exclusief kilometervergoeding € 0,35 per km en reisuren etc.

Lees meer over Piccolo's

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Hooray for Hollywood


Zigende Kapsters www.funenpartymatch.nl

Uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, gala's, en andere evenementen waar een ontvangst-act als 'Hurray for Hollywood' onmisbaar is.

Beauty, FotoFun and Entertainment!
Met 'Hooray for Hollywood' boekt u drie acts in een. Uw gasten worden bij aanvang van uw evenement muzikaal verwelkomd door twee gezellige dames. Op de rode loper staan ze klaar met een beauty-'touch up', gevolgd door een fotomoment.

De gezongen soundtracks van bekende films zorgen bovendien voor veel herkenning en zetten de toon voor een heerlijke avond.

€ 895,- 2 x 45 minuten, exclusief 9% BTW
€ 995,- 3 x 45 minuten, exclusief 9% BTW
€ 1.095,- 4 x 45 minuten, exclusief 9% BTW
Inclusief reiskosten tot 100 km. vanaf Nijmegen.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.
Best dressed Award


And the nominees are... Om een extra Hollywood tintje aan uw feest te geven kunnen wij zorgen voor Oscar Awards waarbij u uw gasten stimuleert om hun 'red-carpet' moment te pakken en in de prijzen te vallen met Best Dressed Categorie.

Over de rode loper afgezet met paaltjes en een klein achtergrond decortje met piccolo's er op kunnen uw gasten door de Piccolo's begeleid worden naar het fotomoment. Binnen 40 seconden is de foto uitgeprint en krijgen uw gasten deze direct mee. Om de foto's komt een fotokader met uw evenement- en/of bedrijfsgegevens vermeld. Later op de avond kunt u de winnaar(s) bekend maken.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Arnold Schwarzenegger


Arnold Schwarzenegger Look & a Like www.funenpartymatch.nl

Niek speelt diverse film karakters op vele verschillende gelegenheden. Een animatie vorm van top niveau. U haalt een Hollywood ster in huis.

Terminator
Gekleed in een leren jas en broek speelt Niek de larger-than-life machine The Terminator (Arnold in "The Terminator" en"T2: Judgment Day") Daarbij draagt hij een shotgun bij zich en draagt een zonnenbril net als Arnold in beide films. Een top animatie voor ieder feest. Perfect als living statue bij de entree, rondlopend of een Meet & Greet sessie met fotoshoot met uw gasten.

Lees meer over Arnold Schwarzenegger

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

Prince


Prince Look & Sound a Like © www.funenpartymatch.nl

Look & Sound a Like Prince heeft al een enorme lijst met optredens in de hele Benelux op zijn naam staan. Hij heeft zelfs een maand lang een tour verzorgd met Look a Like Michael Jackson in Duitsland en was hij een soort afleidingsmanoevre voor de echte Prince tijdens diverse concerten in diverse landen.

In Nederland verzorgde hij verschillende optredens voor o.a. Telekids, Showtime en MTV. Voor sommigen is hij beter bekend als 'The Dutch Prince'. Sinds 1984 verzorgd hij al optredens als Prince Look a Like. Aankomsten met limousines, dansen met paaldanseres Denise Mulder, fotoshoots met diverse artiesten, hij heeft het allemaal meegemaakt.

U boekt een spetterend optreden met natuurlijk de populaire nummers als Purple Rain, Get Off, Pop, 1999 and Let's Go Grazy. Een onuitwisbare herinnering!

Lees meer over Prince

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.The Blues Brothers


The Blues Brothers www.funenpartymatch.nl

Als je dit bericht ongelezen laat, dan doof je de zwakke lichtjes van de Blues, R&B en Soul; en wanneer deze zwakke lichtjes flikkeren en uitgaan, dan is het licht uit in de wereld, omdat dan "de Blues" die de mensheid 7 decennia lang tot aan het millennium bewogen heeft, zal verwelken en afsterven vanaf de rank die men vergeet en verwaarloost!

Deze 2 gabbers zullen er zorg voor dragen, dat u de Blues nooit zult vergeten! Het voor iedereen zeer herkenbare duo, zet een uitermate indrukwekkende Blues Brothers Live act voor u neer, die zeer geschikt is voor allerlei gelegenheden o.a. bruiloft, evenement, back to the 80 party's, personeels feesten, bedrijfsfeesten etc etc.

Lees meer over The Blues Brothers

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Marilyn Monroe


Marilyn Monroe © www.funenpartymatch.nl

Maggy schittert als Marilyn op uw feest, bruiloft of opening. Zij brengt live de klassiekers van Marilyn ten gehore, zij zingt de jarige persoonlijk toe, (Mmmmmister President!!!) en mengt zich onder de gasten voor een verleidelijke knipoog of een foto.
Iedereen kent wel haar film uit 1959 'Some Like It Hot' Kunt u haar weerstaan?

De act duurt ongeveer 30 minuten, maar dit is in overleg aan te passen. 2 x 15 minuten met tussendoor een verkleed pauze.

Na afloop van haar act kan ze 30 minuten rondlopen om handjes te schudden, op de foto te gaan en handtekeningen uitdelen.Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Popcorn


popcorn huren © www.funenpartymatch.nl

De knapperige zoete of zoute popcorn wordt ter plekke gemaakt en uw publiek geniet alleen al van de heerlijke lucht. Succes verzekerd!!!

€ 395,- 4 aaneengesloten uren. Reiskosten incl. 100 km, daarna € 0,35 per km. vanaf Zuid-Beijerland. Exclusief 21% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Video

paginaster

Foto's

Hollywood Meets Movie themafeest www.funenpartymatch.nl Hollywood Meets Movie themafeest Madonna op rode loper www.funenpartymatch.nl Marilyn Monroe and The Blues Brothers www.funenpartymatch.nl Marilyn Monroe and Madonna www.funenpartymatch.nl Marilyn Monroe and Prince www.funenpartymatch.nl Miss Rose Murphy Madonna www.funenpartymatch.nl
Informatie
Referenties
Acts
Video
Foto's