Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

Home > Thema's > Themafeesten > Hollywood Meets Movie

paginaster

Hollywood Meets Movie

Hollywood Meets Movie © www.funenpartymatch.nl

Onze fotograaf ontvangt uw gasten bij binnenkomt met een rode loper fotoshoot. Met een zwart, rood of blauw achtergrond doek en professionele studio lampen wordt uw gast op de foto gezet. 100 foto's wordt direct of na afloop van het fotograferen uitgeprint op uw locatie en meegegeven. Inclusief 4 uur fotograaf, 200 foto's, kader maken en uitprinten.
Na de ontvangst loopt de fotograaf tussen het publiek om sfeerfoto's te maken.

De gasten worden welkom geheten door 2 Piccolo's die bijvoorbeeld een glas champagne, boa's of Blues Brothers zonnebrillen uitdelen (los erbij boeken). Over de avond heen mengen zij zich onder het publiek en begeleiden de artiesten naar het podium of de dansvloer.

Een Drive-In-Show draait film muziek en de avond kunt u uitbreiden met diverse activiteiten.

De klassiekers als Gone With the Wind, Once Upon a Time in the West, The Godfather, worden gespeeld en afgewisseld met de disco knallers uit de films Grease, Saturday Night Fever, La Bamba, Blues Brothers, Dirty Dancing. Ook bekende hits uit films zoals He's a Pirate van Tiesto of Lady Marmalade van Moulin Rouge komen voorbij.

Optredens van The Blues Brothers of Marilyn Monroe. U kunt 2 look a likes kiezen. Ieder verzorgt 1 x 30 minuten of 2 x 15 minuten Live een optreden.

Hollywood Meets Movie themafeest © www.funenpartymatch.nl

Onze eventmanager begeleid het geheel en zorgt voor de op/afbouw en opvang van artiesten en medewerkers.

paginaster

Scroll verder voor meer informatie over het entertainment

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl

paginaster

Referentiesbubble

Feestcommissie Mikz Kinderopvang

"De ontvangst Piccolo's betrokken de gasten perfect bij hun act en lieten zich prima over de avond zien. Zij begeleidde Marilyn Monroe bij de binnenkomst van haar act. Iedereen was positief en vonden het erg gezellig.
We houden jullie zeker in gedachten voor een volgend feest. Het sloot perfect aan bij onze ideeen. De locatie was ook prima. Veel mogelijkheden en voldoende ruimte".

bubble

Gasten ProPop in Stadsschouwburg Leiden

"We waren uitgenodigd. Via een chique entree mochten wij de Look a Likes Madonna, Prince, The Blues Brothers, Marilyn Monroe en drag queen Rose Murphy ontmoeten en mee op de foto. Ze kwamen aan met limousine en het leek alsof de echte artiesten aankwamen. Super stoer.
Na de fotoshoots begaven zij zich tussen het publiek, waardoor wij met hen op de foto konden. Prince gaf een uitstekend optreden. Gehele avond was zeer goed verzorgd door Fun & Party Match."paginaster

Foto's

Hollywood Meets Movie themafeest www.funenpartymatch.nl Hollywood Meets Movie themafeest
Madonna www.funenpartymatch.nl Marilyn Monroe and The Blues Brothers www.funenpartymatch.nl
Marilyn Monroe and Madonna www.funenpartymatch.nl Marilyn Monroe optreden boeken www.funenpartymatch.nl
ster

Best dressed Award

And the nominees are... Om een extra Hollywood tintje aan uw feest te geven kunnen wij zorgen voor Oscar Awards waarbij u uw gasten stimuleert om hun 'red-carpet' moment te pakken en in de prijzen te vallen met Best Dressed Categorie.

ster

The Old Hollywood Vintage Photoshoot

Een vintage film setting met regisseursstoelen waarbij uw gasten even terug in de tijd gaan naar het Oude Hollywood en zelf filmster worden. Onze ladies, in Vintage outfit, printen de foto direct.

Externe website
ster

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Live optreden van deze Hollywood bombshell uit de jaren 50. Zo zingt zij de jarige persoonlijk toe met Mmmmmister President.
Daarnaast verzorgt zij een Meet & Greet. Compleet met windmachine.

Meer
ster

The Blues Brothers

The Blues Brothers

Live optreden eventueel met police car erbij. Deze 2 gabbers zullen er zorg voor dragen, dat u de Blues nooit zult vergeten! Het duo zet een uitermate indrukwekkende Blues Brothers Live act voor u neer.

Meer
ster

Piccolo's

Piccolo ontvangst

Piccolo's als ontvangst bij de deur met een heerlijk glaasje champagne. Liftbediening in een hotel. Bagage of garderobe bewaking tijdens een congres. Begeleiding van gasten en artiesten.

Meer
ster

Popcorn uitdelen

De knapperige zoete of zoute popcorn wordt ter plekke gemaakt en uw publiek geniet alleen al van de heerlijke lucht. Succes verzekerd!
Kan gecombineerd worden met Suikerspin uitdelen.

Meer
ster

Eventmanager

Wilt u een feest organiseren maar u weet niet waar te beginnen? Of u heeft hulp nodig tijdens het event? Check dan onze website voor Eventmanagers. Onze Ladies staan voor u klaar.

Externe website
ster

Decor

Wij kunnen uw locatie omtoveren in een Hollywood filmset met diverse decors en film attributen en regisseursstoelen. Bijvoorbeeld met dit paneel met Charlie Chaplin en Laurel & Hardy.

ster

Charlie Chaplin

De zwart wit filmheld en pantomime speler leeft voort. Hij is blij, vriendelijk en misschien wel een beetje verliefd..... Zorgt voor veel fotomomenten.

Meer