It's All About Communication

By Fun & Party Match

Tel: 0186-694555

Online en Offline Promotie

Goed doordacht plan en uitwerking

Iedereen kan Zoom of Skype aanzetten voor een gesprek. Maar wanneer het een groter geheel van meerdere uren wordt, dient men een goed doordacht plan op te stellen. Een online congres of event organiseren is niet alleen maar zenden, maar wissel het programma af met interactieve onderdelen waar mogelijk.

Bij een hybride event verzorg je in feite 2 programma's, met 2 verschillende doelgroepen. Een live belevenis samen op een locatie is totaal anders dan wanneer je alleen thuis het programma bekijkt en luistert.

Online events

Online event streamen www.funenpartymatch.nl

Een professioneel online event streamen? Wij maken graag een programma op maat.

Leef je in in de kijkers en luisteraars. Zij zitten thuis en kunnen snel en makkelijker afhaken dan wanneer zij bij u in de zaal zitten. Zorg voor interactieve parallel sessies vanuit een studio op locatie en tegelijkertijd gepresenteerd vanuit elders in het land.

Zorg dat de deelnemers interactief, spannend en emotioneel betrokken zijn. Bijvoorbeeld door een zangact, muzikanten, comedian of illusionist.

Vanuit een professionele studio met goede techniek, cameraman en techneut zenden naar nationale of zelfs internationale deelnemers. Wij zijn de schakel tussen opdrachtgever, techniek en deelnemers.

Om uw online bezoekers te trekken is onze content marketing een aanwinst om in te huren!
Social Media marketing voor, tijdens en na afloop van uw event. Maar ook voor bedrijven die hier nog niet actief mee bezig zijn.Voordelen van online events

Online congres organiseren heeft diverse voordelen;
💙 Een groter bereik aan deelnemers; zelfs wereldwijd.
💙 Het levert je een sterke merk- en naambekendheid op.
💙 Er zijn geen vervoersbewegingen waardoor het ook beter is voor het milieu.
💙 Diverse andere kosten zoals catering zijn niet van toepassing. (met uitzondering van het presentatie- en techniek team.)
💙 Het programma wordt live gestreamd en kunnen na afloop snel nogmaals bekeken worden.

Hybride events

Hybride Events www.funenpartymatch.nl

Wilt u een beperkte groep uitnodigen om face-to-face de meeting, het congres, productpresentatie, training te volgen, maar eigenlijk meer personen bereiken? Dan is een hybride event een uitkomst. Een deel van uw doelgroep is live aanwezig en een deel is online aanwezig.

Dit kan met 1 programma die iedereen kan volgen, maar ook met 2 programma's waarbij de online deelnemers meer sessies kunnen volgen of bijvoorbeeld bedrijfsfilms te zien krijgen. Zorg dat mensen geraakt worden, emotioneel en uitdagend betrokken voelen bij de gelegenheid. Zorg dat er interactie is.

Essentieel is toch wel een dagvoorzitter die van alles uitlegt hoe een en ander werkt en wat men kan verwachten en een moderator die technisch goed is om direct in te grijpen bij storingen en online vragen kan beantwoorden of doorspeelt aan de desbetreffende presentator.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.