Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Kinderprogramma's

Hieronder en via Acts vindt u diverse Kinderprogramma's met voor ieder budget wel iets passends.Muzikale Clown Teddy Klarinetti


Muzikale Clown Teddy Klarinetti

Een zeer veelzijdige circus entertainer met vele jaren ervaring. 1e prijswinnaar Internationale Clownsfestival Bognar-Regis Engeland!
Een muzikale clown die trompet, klarinet, viool, accordeon, doedelzak, concertina etc. speelt.
Hij betrekt kinderen actief bij zijn goochelacts.
Teddy jongleert met ringen of borden.
Maakt ballon figuren en brengt Joepie de Sprekende Pop mee.
Teddy beschikt over verschillende prachtige outfits. Lees meer over Teddy KlarinettiVoor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Piraten Spektakel Show


Piraten Spektakel Show met poedels

Piraat Margootje en Matroos Francoise verzorgt een kindershow met ballonnen vouwen, zingen en goochelen. Zoals een echte piraat moet de vlag gehesen worden. Ze heeft daarbij wel de hulp van kinderen nodig.

Pas op er is een water spektakel. Als dat maar goed gaat. (Piste zeil is aanwezig)

Margootje zal buikspreken met Kapitein Blauwbaard en natuurlijk mag scheepshondje Milou niet ontbreken.

Een interactieve show met de aanwezige kinderen!

€ 795,- 1 x 60 minuten. Inclusief decor, vele attributen en geluid. Exclusief reiskosten en BTW.
Margot heeft nog diverse andere kindershows en entertainment.Alfredo Lorenzo


Kindershow Margot

De Piraten Spektakel Show wordt in de weekenden en in de Sinterklaas periode aangevuld met Piraat Alfredo. Deze topper is Nederlands Juniorenkampioen onderdeel goochelen 2018! In 2015 was hij al Nationaal Jeugdkampioen Goochelen en Jeudgkampioen Grand Prix Tjechie en Frankrijk 2016.
Bekend van 'De Wereld Draait Door', 'Super Kids!' van RTL4 en 'Trots' van TV West.
In oktober 2016 ging zijn documentaire in premiere tijdens het CineKid Festival. In augustus 2017 verzorgde hij 2 weken lang optredens tijdens Jeugd Vakantieland in Ahoy en werkte mee aan de Magic Art Center Benefietgala.

Referenties: Piraten Spektakel Show
* CSV '28 Zwolle: De kinderen genoten ervan en de spanning was te voelen. Leuke actieve show.
* Basisschool Vijfhuizen: Goed optreden, prima omgegaan met kinderen. Een 9!
* 2 shows voor Verzekeringsmaatschappij: "Goed verzorgd. De kinderen waren enthousiast. Ze speelde in op de kinderen. 2 verschillende groepen. Ze zijn zeer vriendelijk. Alfredo Lorenzo, niet te vergeten, die deed het ook heel erg goed. Een 8!"

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Kindershows

Goochelaar Peter


Kindershow met Goochelaar Peter

De inhoud van een goochelshow kan variëren. Peter beschikt over 3 verschillende voorstellingen. De show duurt gemiddeld 60 minuten.

Samen met Mister Limo en de kinderen speelt goochelaar Peter een soms spannende dan weer grappige kindervoorstelling. Soms denk je de truc te begrijpen en even later blijkt dat toch niet zo te zijn. Kortom het is een afwisselende en sfeervolle theatervoorstelling. Als je dapper genoeg bent, mag je misschien wel op het toneel komen helpen met goochelen. Peter en Mister Limo vertellen je dan precies wat je moet doen. Of alles ook gaat zoals het moet gaan weet je nooit van te voren maar met een beetje geluk komt alles aan het einde van de goochelvoorstelling toch nog goed.

Kom kijken en zie hoe Mister Limo alles in de war stuurt. Beluister de spannende verhalen van goochelaar Peter. Leer goochelspreuken die je nog niet kende en volg de gebeurtenissen die zich op het toneel in hoog tempo afspelen. Doe goed mee en let goed op want voor je het weet doet Peter weer een truc en als je niet oplet kom je noooooit achter het geheim!!!!

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Goochelaar Jerry


Goochelaar Jerry, kindershow en tafelgoochelaar

Jerry's Kindershow
Een show vol grappige maar magische momenten met veel humor en interactie met het publiek. Tijdens de show komt Jaap de Aap langs die jong en oud aan het lachen krijgt. Door een groot improvisatietalent is ieder feest of party bij Jerry in goede handen. Geschikt voor zowel het podium als de huiskamer. 1 uur interactieve show met geluid, licht, decor.

Jerry's Mobiele Goochelkar
Tijdens uw evenement is Jerry met deze kar in staat om alles en iedereen te vermaken met zijn goochelkunsten. Niet alleen de kinderen worden vermaakt met een korte kindershow maar ook de oudere worden meegenomen in Jerry's magische wereld, kaarttruc's, munten, niets is Jerry te gek. Ook draait hij met deze mobiele goochelkar gezellige muziek en maakt hij voor jong en oud de meest uiteenlopende creaties met zijn ballonnen. Kortom een alles in 1 act wat wil je nog meer beslist de moeite waard en succes verzekerd.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Zingende Schminkster


Zingende schminkster

Laat je betoveren door Melody, de zingende schminkster. Terwijl het sprookje van deze lieve en creatieve fee ten gehore wordt gebracht zingt ze met haar betoverende stem de mooiste liedjes en maakt ze tegelijkertijd met haar kunstzinnige penseel de meest prachtige creaties op de gezichten van kinderen.

Melody wordt gespeeld door zangeres en make-up artieste Marlies. Als leadzangeres van o.a. Prime Time showband, Blind Date, First Showband en vaste achtergrond-zangeres van Frans Bauer en Lee Towers, staat zij regelmatig op de grote podia in Nederland en België. Als Melody kan zij naast zingen ook haar andere passie uitoefenen, namelijk het schminken van kinderen.

€ 695,- 4 uur. Exclusief BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

Goochelaar Rich Magic


Goochelaar Rich Magic, kindershow en tafelgoochelaar

De kindershow van goochelaar Rich Magic is altijd erg succesvol. De reden hiervan is, dat hij niet alleen voor de kinderen goochelt, maar ook met de kinderen. De kinderen zullen veel juichen, joelen, lachen en interactief aan de show deelnemen, wat zij maar al te graag doen.

Ze zullen vaak verbaasd zijn door de verrassende wendingen die ontstaan en het goocheltalent dat zij zelf bezitten. Soms gaat het namelijk helemaal niet, zoals iedereen van te voren had gedacht. Ze zullen deze uur lang durende show niet snel vergeten. Bovendien krijgen ze na afloop een mooi goocheldiploma mee naar huis om het feest helemaal compleet te maken.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Bennie de Beer


Kindershow Bennie de Beer

Een komische show van 2 x 45 minuten of 1 x 60 minuten met rasechte circusmuzikanten.

Een fantastische show voor kinderen van 3-10 jaar.
Een show vol entertainment, magie, zingen en dansen met de kinderen. Ron (de entertainer achter de Muzikale Clown Teddy Klarinetti) verzorgt ook nog buikspreken. Het moet niet gekker worden.
Arthuro maakt het geheel compleet met zijn muzikale kunsten.

Bennie de Beer is uniek omdat hij kan praten. In deze show staan de kinderen dus centraal. De show voor de onderbouw bestaat uit: Goochelen, Jongleren, Buikspreken, Ballonfiguren maken, Muzikale entertainer.

€ 795,- Kleine show Ron + Bennie. 1 x 60 minuten.
€ 1.095,- Grote show Ron, Arthuro + Bennie. 2 x 45 min. of 1 x 60 min.
€ 795,- Bennie rondlopend 5 x 30 minuten.
Exclusief reiskosten en BTW.Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Clown Zassie


Clown Zassie

Meisjes en jongens, dames en heren, bent u op zoek naar een leuke, knotsgekke, interactieve en spectaculaire kindershow? Clown Zassie's Kindershow is een ideaal programma voor grote evenementen met kinderen.

Clown Zassie is met het circus altijd op reis en dat lijkt wel veel op met vakantie gaan. Clown Zassie weet dan ook alles af van vakantie, van het zwemmen naar Aruba en het lopen naar Zuid-Frankrijk... maar de kinderen denken daar toch wel heel anders over... Als Zassie vervolgens per se wil bewijzen dat hij het allemaal wel weet en zijn koffer erbij pakt om het even te laten zien komen de kinderen helemaal los.

Clown Zassie's Kindershow biedt een groot assortiment in variatie, interactie en participatie. In een doldwaze show gevuld met diverse acts, jongleer intermezzo's, goocheltrucs, dans, muziek en nog veel meer worden uw kleine gasten overal bij betrokken en mogen sommigen zelfs het podium betreden om te assisteren.

Vanaf € 450,- 1 uur, inclusief geluid en decor, exclusief reiskosten en BTW.
De entertainer achter Zassie heeft ook een spannend piratenavontuur; Sjaak de Piraat. Lees meer over Piraten entertainment

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.TV Helden

ster
Sinterklaas Entertainment

Kindershows met TV Helden vindt u op onze externe website. Lees meer

paginaster

Video

paginaster

Foto's

Informatie
Kindershows
Video
Foto's