Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Kinderprogramma's

Hieronder en via Acts vindt u diverse Kinderprogramma's met voor ieder budget wel iets passends.Muzikale Clown Teddy Klarinetti


Muzikale Clown Teddy Klarinetti www.funenpartymatch.nl

Een zeer veelzijdige circus entertainer met vele jaren ervaring. 1e prijswinnaar Internationale Clownsfestival Bognar-Regis Engeland!

Een muzikale clown die trompet, klarinet, viool, accordeon, doedelzak, concertina etc. speelt.
Hij betrekt kinderen actief bij zijn goochelacts.
Teddy jongleert met ringen of borden.
Maakt ballon figuren en brengt Joepie de Sprekende Pop mee.
Teddy beschikt over verschillende prachtige outfits.

Lees meer over Teddy Klarinetti

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Piraten Spektakel Show


Piraten Spektakel Show met poedels © www.funenpartymatch.nl

Piraat Margootje en Matroos Francoise verzorgt een kindershow met ballonnen vouwen, zingen en goochelen. Zoals een echte piraat moet de vlag gehesen worden. Ze heeft daarbij wel de hulp van kinderen nodig.

Pas op er is een water spektakel. Als dat maar goed gaat. (Piste zeil is aanwezig)

Margootje zal buikspreken met Kapitein Blauwbaard en natuurlijk mag scheepshondje Milou niet ontbreken.

Een interactieve show met de aanwezige kinderen!

Lees meer over de Piraten Spektakel Show

Margot heeft nog diverse andere kindershows en entertainment. Lees meer over MargotAlfredo Lorenzo


Kindershow Margot © www.funenpartymatch.nl

De Piraten Spektakel Show wordt in de weekenden en in de Sinterklaas periode aangevuld met Piraat Alfredo. Deze topper is Nederlands Juniorenkampioen onderdeel goochelen 2019, Nationaal Jeugdkampioen Goochelen en Jeudgkampioen Grand Prix Tjechie en Frankrijk 2019 en 2016.

Lees meer over Alfredo Lorenzo

Referenties: Piraten Spektakel Show
* CSV '28 Zwolle: De kinderen genoten ervan en de spanning was te voelen. Leuke actieve show.
* Basisschool Vijfhuizen: Goed optreden, prima omgegaan met kinderen. Een 9!
* 2 shows voor Verzekeringsmaatschappij: "Goed verzorgd. De kinderen waren enthousiast. Ze speelde in op de kinderen. 2 verschillende groepen. Ze zijn zeer vriendelijk. Alfredo Lorenzo, niet te vergeten, die deed het ook heel erg goed. Een 8!"

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Goochelaar Jerry


Goochelaar Jerry, kindershow en tafelgoochelaar www.funenpartymatch.nl

Jerry's Kindershow
Een show vol grappige maar magische momenten met veel humor en interactie met het publiek. Tijdens de show komt Jaap de Aap langs die jong en oud aan het lachen krijgt. Door een groot improvisatietalent is ieder feest of party bij Jerry in goede handen. Geschikt voor zowel het podium als de huiskamer. 1 uur interactieve show met geluid, licht, decor.

Jerry's Mobiele Goochelkar
Tijdens uw evenement is Jerry met deze kar in staat om alles en iedereen te vermaken met zijn goochelkunsten. Niet alleen de kinderen worden vermaakt met een korte kindershow maar ook de oudere worden meegenomen in Jerry's magische wereld, kaarttruc's, munten, niets is Jerry te gek. Ook draait hij met deze mobiele goochelkar gezellige muziek en maakt hij voor jong en oud de meest uiteenlopende creaties met zijn ballonnen. Kortom een alles in 1 act wat wil je nog meer beslist de moeite waard en succes verzekerd.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Bennie de Beer


Kindershow Bennie de Beer www.funenpartymatch.nl

Een komische show van 60 minuten met en door rasechte circusmuzikanten.

Een fantastische show voor kinderen van 3-10 jaar.
Een show vol entertainment, magie, zingen en dansen met de kinderen. Muzikale Clown Teddy Klarinetti verzorgt ook nog buikspreken. Het moet niet gekker worden.

Bennie de Beer is uniek omdat hij kan praten. In deze show staan de kinderen dus centraal. De show voor de onderbouw bestaat uit: Goochelen, Jongleren, Buikspreken, Ballonfiguren maken, Muzikale entertainer.

Lees meer over bennie de Beer op www.looppoppen.nl

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

Clown Zassie


Clown Zassie www.funenpartymatch.nl

Meisjes en jongens, dames en heren, bent u op zoek naar een leuke, knotsgekke, interactieve en spectaculaire kindershow? Clown Zassie's Kindershow is een ideaal programma voor grote evenementen met kinderen.

Clown Zassie is met het circus altijd op reis en dat lijkt wel veel op met vakantie gaan. Clown Zassie weet dan ook alles af van vakantie, van het zwemmen naar Aruba en het lopen naar Zuid-Frankrijk... maar de kinderen denken daar toch wel heel anders over... Als Zassie vervolgens per se wil bewijzen dat hij het allemaal wel weet en zijn koffer erbij pakt om het even te laten zien komen de kinderen helemaal los.

Clown Zassie's Kindershow biedt een groot assortiment in variatie, interactie en participatie. In een doldwaze show gevuld met diverse acts, jongleer intermezzo's, goocheltrucs, dans, muziek en nog veel meer worden uw kleine gasten overal bij betrokken en mogen sommigen zelfs het podium betreden om te assisteren.

De entertainer achter Zassie heeft ook een spannend piratenavontuur; Sjaak de Piraat. Lees meer over Piraten entertainment

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.TV Helden

ster
Sinterklaas Entertainment

Kindershows met TV Helden vindt u op onze externe website. Lees meer

paginaster

Foto's

Informatie
Foto's