Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Look & Sound a Likes

Prince


Prince Look & Sound a Like

Look & Sound a Like Prince heeft al een enorme lijst met optredens in de hele Benelux op zijn naam staan. Hij heeft zelfs een maand lang een tour verzorgd met Look a Like Michael Jackson in Duitsland en was hij een soort afleidingsmanoevre voor de echte Prince tijdens diverse concerten in diverse landen.

In Nederland verzorgde hij verschillende optredens voor o.a. Telekids, Showtime en MTV. Voor sommigen is hij beter bekend als 'The Dutch Prince'. Sinds 1984 verzorgd hij al optredens als Prince Look a Like. Aankomsten met limousines, dansen met paaldanseres Denise Mulder, fotoshoots met diverse artiesten, hij heeft het allemaal meegemaakt.

In 1999 heeft Faar op uitnodiging van de Soundmixshow weer meegedaan met het nummer 'Get off'.
Na een wat rustigere periode is Faar terug van weggeweest sinds 2008 en hoe! Met geweldige kasten vol handgemaakte kleding van Prince. In Belgie heeft hij voor Radio Nostalgie een promotie tour verzorgd.

Faar's favoriete Prince nummers zijn Purple Rain, Get Off, 1999 en Pop. Onlangs heeft hij een kort optreden verzorgd met de Edwin Evers Band.

U boekt een spetterend optreden met natuurlijk de populaire nummers als Purple Rain, Get Off, Pop, 1999 and Let's Go Grazy. Een onuitwisbare herinnering! Lees meer over Prince

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Madonna


Madonna Look & Sound a Like

Een super Madonna look a like! Met de grootste Madonna hits zet.

Drieëlle in 30 minuten een unieke live act neer. Ze is dé Nederlands Sound & Look a Like. Wie kent niet de hits 'Like a Virgin', 'Vogue' en 'Hung Up'. Slechts een kleine greep uit het megarepertoire van de afgelopen 25 jaar van The Queen of Pop.

Een optreden van Madonna is zeer geschikt als verrassings act, halverwege een feest of als opening of afsluiting van een spetterende avond.
Deze Madonna Look a Like is te zien geweest bij RTL4 'Life & Cooking' en 'My Name is' en voor Talpa 'In de Huid van'. Lees meer over Madonna

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Arnold Schwarzenegger


Arnold Schwarzenegger Look & a Like

Niek speelt diverse film karakters op vele verschillende gelegenheden. Een animatie vorm van top niveau. U haalt een Hollywood ster in huis.

Eraser
'Als ik John Kruger speel (Arnold's karakter in de film 'Eraser') draag ik een speciale outfit die Arnold ook in de film draagt. Samen met een speciale lasergun voer ik een show op.'

Terminator
Gekleed in een leren jas en broek speelt Niek de larger-than-life machine The Terminator (Arnold in "The Terminator" en"T2: Judgment Day") Daarbij draagt hij een shotgun bij zich en draagt een zonnenbril net als Arnold in beide films. Een top animatie voor ieder feest. Perfect als living statue bij de entree, rondlopend of een Meet & Greet sessie met fotoshoot met uw gasten tijdens Hollywood Themafeest.

Commando
De Look a like kruipt in de huid van John Matrix. Waar dan ook, hoe dan ook, wie dan ook. Hij zal u versteld doen staan van zijn aanwezigheid.

Twins
'Als ik mijn favoriete Arnold karakter Julius Benedict (Arnold's karakter in de film 'Twins') speel draag ik een vergelijkbare outfit die Arnold draagt in de film. Ook draag ik een koffer gevuld met dollars. Tijdens de act zoek ik het publiek af om mijn tweelingbroer te vinden.'

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Marilyn Monroe


Marilyn Monroe Look & Sound a Like

Maggy schittert als Marilyn op uw feest, bruiloft of opening. Zij brengt live de klassiekers van Marilyn ten gehore, zij zingt de jarige persoonlijk toe, (Mmmmmister President!!!) en mengt zich onder de gasten voor een verleidelijke knipoog of een foto.
Iedereen kent wel haar film uit 1959 'Some Like It Hot' Kunt u haar weerstaan? Meer foto's vindt u via de knop Foto's.

De act duurt ongeveer 30 minuten, maar dit is in overleg aan te passen.
2 x 15 minuten met tussendoor een verkleed pauze.
Na afloop van haar act kan ze 30 minuten rondlopen, op de foto te gaan en handtekeningen uitdelen.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.The Blues Brothers


The Blues Brothers inhuren

Als je dit bericht ongelezen laat, dan doof je de zwakke lichtjes van de Blues, R&B en Soul; en wanneer deze zwakke lichtjes flikkeren en uitgaan, dan is het licht uit in de wereld, omdat dan "de Blues" die de mensheid 7 decennia lang tot aan het millennium bewogen heeft, zal verwelken en afsterven vanaf de rank die men vergeet en verwaarloost !!

Al jaren scheuren deze 2 gabbers Joliet Jake Blues & Elwood Blues met hun "Blues mobiel" door het gehele land, met een waanzinnige Live act Blues Brothers "On a mission from God"!

Deze 2 gabbers zullen er zorg voor dragen, dat u de Blues nooit zult vergeten! Het voor iedereen zeer herkenbare duo, zet een uitermate indrukwekkende Blues Brothers Live act voor u neer, die zeer geschikt is voor allerlei gelegenheden o.a. bruiloft, evenement, back to the 80 party's, personeels feesten, bedrijfsfeesten etc etc.

Zij hebben hun spectaculaire show al eerder mogen vertonen o.a. Hotel Krasnapolsky, PSV Stadion, Heineken Expierence Amsterdam, Amsterdamse Rai, Vrolliezitting Boxmeer etc. Lees meer over The Blues Brothers

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Video's

Prince

Madonna

The Blues Brothers

paginaster

Foto's

Prince dubbelganger
Look a Likes
Video's
Foto's