Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Look a Likes

Een overzicht van onze aanraders. Klik door op 'Meer' voor meer informatie over de Nederlandse Look & Sound a Like. Sommige geven een live show, anderen verzorgen een
Meet & Greet met fotoshoot. Zij zijn ook in te huren als fotomodel.

ster

Meneer en Mevrouw de Bok

Acteurs en entertainers Maggy en Bart brengen deze twee klassiekers weer tot leven; Meneer en Mevrouw de Bok. Zij vallen van de ene in de andere hilarisch situatie en improviseren er op los.

Meer
ster

Marilyn Monroe

Live optreden van deze Hollywood bombshell uit de jaren 50. Zo zingt zij de jarige persoonlijk toe met Mmmmister President.
Daarnaast verzorgt zij een Meet & Greet. Natuurlijk met de beroemde windmachine.

Meer
ster

The Blues Brothers

The Blues Brothers

Live optreden eventueel met police car erbij. Deze 2 gabbers zullen er zorg voor dragen, dat u de Blues nooit zult vergeten! Het duo zet een uitermate indrukwekkende Blues Brothers Live act voor u neer.

Meer
ster

Andre Hazes

Alle bekende Hazes nummers met een voortreffelijke live imitatie en veel interactie met het publiek. Lekker meezingen en meedoen! Bv 'De Vlieger', 'Kleine Jongen', 'Zij Gelooft in Mij' en meer.

Meer
ster

Madonna

De hits 'Like a Virgin', 'Vogue', 'Material Girl' en 'Hung Up' zijn slechts een kleine greep uit het megarepertoire van de afgelopen 40+ jaar van The Queen of Pop. Focus ligt bij deze show op jaren 80 en 90.

Meer
ster

Frans Bauer

In een 30 minuten durende act komen de leukste liedjes van Frans Bauer voorbij zoals: 'Heb je even voor mij', 'Als Sterren aan de Hemel Staan', '‘n Ons Geluk', 'Hart van Chocolade', 'Hé Lekker Ding', 'Samen in een Bubbelbad' etc.

Meer
ster

Jack Sparrow

Jack speelt graag met de gasten/kinderen, zoals zaklopen en andere games.
Of gasten welkom heten als ontvangst act. In discotheken of volwassen feesten is hij een animator met uitdelen van Teguila of Rum.

Meer
ster

Andere look a like?

Ons bestand met Look a Likes is zo groot dat wij een keuze voor de website hebben gemaakt. Vraag ons naar de look a like die u in gedachten heeft. Wij adviseren u graag. Bel onze eventproducers op 0186-694555 of Neem contact op via het contactformulier.