Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Looppoppen & TV Helden

Een foto met je favoriete TV Held zorgt voor blijvende herinneringen. Verzorgd door ons vriendelijke personeel. Klik op referenties voor meer foto's.

ster

Dolfje Weerwolfje

De Griezelbus uit de boeken van Paul van Loon is te huren voor allerlei events.
Of wat dacht je als Dolfje Weerwolfje ineens verschijnt.

Optie
ster

Biba Boerderij

Bibi de boerin zorgt voor iedereen op de BiBaboerderij en Bart is een beetje een onhandige boer. Ook de Didadiertjes zijn te boeken.

Referenties
ster

De Smurfen

De kleine blauwe figuurtjes met hun witte muts en broek en ieder met een eigen karakter die in paddenstoel vormige huizen wonen.

Optie
ster

Sesamstraat

De tv-helden Bert, Ernie, Elmo en Tommie kunnen worden uitgenodigd voor kinderfeesten, speciale evenementen of een braderie.

Referenties
ster

Brandweerman Sam

Wilt u een brandje laten blussen? Of een ontmoeting met Brandweerman Sam? Deze populaire held zal dit graag op zich nemen.

Optie
ster

Shaun het Schaap & Timmy

Shaun is een jong, intelligent schaap, dat iedere keer kleine avonturen beleeft op de boerderij waar hij woont. Shaun kan solo of met vriendje Timmy komen.

Referenties
ster

Popeye

Wie kent niet zijn sterke onderarmen, zijn eeuwige pijp en onvoorwaardelijke liefde voor Olijfje en natuurlijk zijn eeuwige voorraad spinazie? Al sinds 1929.

Referenties
ster

Dora & Diego

Dora is een vrolijk, ondernemend meisje dat graag op ontdekkingsreis gaat. Diego is haar neefje. Hij is een dierenredder en net zo gek op avontuur. Solo of als duo.

Referenties
ster

Woezel & Pip

Met recht de meest populaire hondjes van het land! Woezel en Pip komen graag kennis maken met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op uw evenement.

Referenties
ster

Het Zandkasteel

Toto, prinses Sassa en koning Koos wonen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij slapen, spelen, dansen en eten daar en beleven vele avonturen.

Optie
ster

Bennie de Beer

Rondlopend als Meet & Greet of als komische show met rasechte circusmuzikanten. Een show vol magie, zingen en dansen en entertainment met de kinderen.

Referenties
ster

Mr Bean

Samen met zijn schattige beertje Teddy is dit excentrieke karakter van Rowan Atkinson een grappige verschijning op ieder event. Huur hem nu.

Optie
ster

Paw Patrol

Marshall, Chase, Skye en Rubble zijn avontuurlijke puppys. De Nickelodeon karakters verzorgen een Meet & Greet of show.

Optie
ster

Pipo de Clown

Kindershow: Samen met vrouw Mammaloe, vriend Klukkluk en gulzige Dikke Deur zijn er gloednieuwe, spannende avonturen.

Optie
ster

Bugs Bunny & Tweety

Tekenfilm figuren Looney Tunes: Bugs Bunny is bekend van "What's up doc?" Tweety is het leuke kleine gele kanariepietje die woont bij oma.

Optie
ster

Spongebob

Nickelodeon: SpongeBob is de altijd vrolijke, gele zeespons. Hij woont in een Ananas diep in de oceaan in het onderwaterstadje Bikinibroek.

Optie
ster

Buurman en Buurman

Beroemd humoristische klusduo.
Meet & Greet of met Kluskeet. Komen zij bij jullie een klusje opknappen?
A je to!

Referenties
ster

Teletubbies

Alle Telletubbies zijn voor uw kinderevent te boeken! Tinky-winky (paars), Dipsy (groen), Laa-Laa (geel) en Po (rood). Nog steeds een hit bij kids vanaf 3 jaar.

Optie
ster

Loeki de Leeuw

Asjemenou: Loeki de Leeuw is al sinds 1972 een begrip in Nederland tijdens de reclameblokken. Deze grappige Leeuw geeft nu Meet & Greets.

Optie
ster

Meneer de Uil

Meneer de Uil is een belangrijk personage in de televisieserie De Fabeltjeskrant. Meneer de Uil leest het nieuws voor uit de Fabeltjeskrant.

Referenties