Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

Optie plaatsen

Contactgegevens

U kunt contact met ons op nemen door een berichtje te sturen via het mailform of zelf naar info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. U ontvangt van ons een reactie (normaal gesproken) binnen 24 uur. Vaak ook op zaterdag.Optie plaatsen

Offerte aanvraag, optie plaatsen of definitieve boeking doorgeven kan ook door middel van een mail te sturen of ons te bellen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte of optie. Een optie blijft 14 dagen geldig, bij drukte 7 dagen. Deze vervalt automatisch, tenzij op tijd aangegeven en het item nog beschikbaar is. De voorwaarden die van toepassing zijn op het gevraagde entertainment kan u toegestuurd worden. Lees hier de Algemene Voorwaarden.Vul a.u.b. het onderstaande formulier in

Vriendelijk verzoek om de vragen met * in te vullen.


Voornaam

Wat is uw voornaam? *

Achternaam

Wat is uw achternaam *

Telefoonnummer

Op welk telefoonnummer kunnen wij u bereiken? *

Email adres

Wat is uw email adres? *

Bericht

Schrijf hier uw bericht *

Nieuwsbrief

Mogen wij u maximaal 4 keer per jaar een nieuwbrief toesturen?

 

Contract/ Factuur

Bij het definitief maken van een vrijblijvende optie ontvangt u digitaal een contract. Eén exemplaar zien wij graag getekend retour. Daarna ontvangt van van ons een getekend exemplaar bedoeld voor uw administratie. Ongeveer een maand voor evenementendatum ontvangt u de factuur. Wij hanteren een uiterlijk betalingstermijn van 2 weken voor evenementendatum.

Voor het verlonen van artiesten hebben wij een Inhoudingsplichtigenverklaring in bezit. De Belastingdienst heeft deze afgegeven als bewijs van het doen van Loonheffingen aangifte en de afdracht van Sociale Lasten.

Alle genoemde bedragen op deze site zijn onder voorbehoud en zonder BTW. Voor sommige attracties en sommige artiesten geldt ook zonder reiskosten. Informeer daarom goed!