Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Oude Ambachten

Oude Ambachten huren © www.funenpartymatch.nl

Op nostalgische wijze worden onderstaande ambachten uitgevoerd op een door u gewenste locatie. Vol passie demonstreren en vertellen zij over hun ambachtsvak. Vaak zijn zij gekleed in traditioneel kostuum passend bij hun beroep. U dient zelf te zorgen voor een tafel of kraam van 4 meter lang.

Ruime keuze, waaronder:
Bijenkorfvlechter, Borstelmaker, Edelsmid, Fineerinlegwerk, Glazenier, Houtdraaien, Klokkenmaker, Mosterd-maken, Teddyberen en Poppenmaakster, Pottenbakster, Textiel-schilderen, Touwslager, Beeldhouwen, Eierschilderen, Hindelooper-schilder, Imker, Klompenbeschilderen, Hoeden of Mutsenmaakster, Quilten, Torenuurwerk, Weven, Leerbewerker, Beeldengieter, Imker en Kwakzalver, Mosterdmaken, Frieshoutsnijden, Klompen en houtsnijder, Glasgraveren, Assendelfste schilder, Besteksmid, Beugeltassenmaker, Keramist, Kralentasjes-maken, Mandenvlechten, Oud Holandse Snoepkraam, Muziekinstrumenten, Stoelmatten, Wafelbakkers, Steenhouwer, Tingieter, Zilversmid, Staphorster Stippelwerk, Schiemanswerker, Boekbinder, Delftsblauwschilderen, Fijnvlechten, Palingrokers, Houtsnijden, Modelscheepsbouwer, Spinnen, Kaarsen-decoreren, Kantklossen, Midwinterhoren-maken, Porselein-schilderen, Papierscheppen, Strovlechten, Schoenmaakster, Zadelmaker.

€ 115,- per dag, per ambacht.
Vanaf 5 ambachten betaald u € 100,- per dag, per ambacht.

Exclusief 9% BTW. Inclusief op- en afbouw, in- en uitladen, reiskosten, voorraad aanmaken en een hoop passie!

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Externe website

ster
Oude Ambachten huurt u bij www.oudhollandsentertainment.nl

Alle informatie over Oude en Maritieme Ambachten op www.oudhollandsentertainment.nl Lees meer

paginaster

Referenties

Gouda Kaasmarkt: "Wij vonden het een prachtige aanvulling op de al staande kramen. En volgens mij hebben toeristen het ook heel erg gewaardeerd. Voor jullie medewerking dit jaar heel erg veel dank. Met de toevoeging graag dat ik het ook heel gezellig vond met hen!"

"Het was een geslaagde dag! Ook mede dankzij jullie invulling met kramen."

Havenfeesten Lage Zwaluwe: "Wij hebben een geslaagd evenement achter de rug. Dit mede dankzij jullie. Het weer zat mee, en uiteindelijk was iedereen blij. Op naar volgend jaar. Wie weet kunnen we elkaar weer helpen."

Gemeentemuseum Assen: "We hebben in het geheel een goede Open Monumenten Dag gehad, waarbij de ambachten zeker een aanvulling waren op het totaal. De publiekswaardering was ook goed. In het geheel zijn we dus tevreden met de manier waarop de ambachtslieden zich hebben gepresenteerd. Men was keurig op tijd aanwezig, men was zeer meewerkend, en ik heb geen wanklank gehoord."

Leger des Heils: "Het was voor de bewoners idd een fijne dag, er waren een paar bewoners die echt diep interesse hadden in de oude ambachten. Ze zien de bewoners genieten van de dag en dat deed hun goed. Nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer."

Verzorgingshuis Vlaardingen: "Het is erg leuk geweest. De bewoners hebben genoten. De mevrouw en meneer van de Schapenkaas achter de kraam waren erg aardig en lief!"

Bernardusfeest: "Zaterdag was, ondanks de sombere vooruitzichten voor het weer, toch een leuke en geslaagde dag. Het is eigenlijk de hele middag droog gebleven. We zijn bijzonder tevreden over de ambachten, ze hebben het allemaal goed gedaan en de bezoekers waren vol lof over de deelnemers. Tot volgend jaar."

Food & Green Markt: "We waren tevreden over de aanwezigheid en het was zeker geslaagd." Referentie Kaeskoppenstad Alkmaar 2015:
"Wij van de organisatie willen iedereen onwijs bedanken voor zijn inzet tijdens, vooraf en na afloop van Kaeskopppenstad.
Er is ontzettend hard gewerkt in de catering, de figuranten zagen er prachtig uit dankzij ons schminckteam, de kleding was top (met veel nieuwe kostuums!), het spel van de figuranten was bijzonder goed. En zo kunnen we wel doorgaan..! Er zijn zoveel verhalen te vertellen.
Iedereen heeft zich onwijs ingezet en dit collectief heeft voor het prachtige evenement Kaeskoppenstad gezorgd! Namens de organisatie nogmaals onze grootse dank!"

Referentie Verzorgingshuis Delft:
"Geheel naar onze verwachtingen, verzorgde presentatie. Prima, open contact. Heel plezierig.
In de drukte van de feestdag (het hele huis liep bijna uit) waren zij een zeer fijne en rustige aanvulling op het programma.
Prima contact met kantoor. 9."

paginaster

Foto's

Informatie
Referenties
Foto's