Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

Home > Muzikaal > Look a Likes > Prince Look & Sound a Like

paginaster

Prince Look & Sound a Like

Prince Look & Sound a Like www.funenpartymatch.nl

Prince Look a Like EN Sound a Like heeft een enorme lijst met optredens in de hele Benelux op zijn naam staan.

U boekt een ultiem en energieke Live show van 2 x 15 minuten of 1 x 30 minuten met natuurlijk de populaire nummers als Purple Rain, Get Off, Pop, 1999 and Let's Go Grazy.

Na afloop zal een korte Meet & Greet plaatsvinden. Een onuitwisbare herinnering!

In Nederland verzorgde hij verschillende optredens voor o.a. Jan Rijdt Rond, NOS op 3, Telekids, TV West, Showtime en MTV. In Belgie heeft hij voor Radio Nostalgie een uitgebreide promotie tour verzorgd. Voor sommigen is hij bekend als 'The Dutch Prince'. Sinds 1984 verzorgt hij al optredens als Prince Look a Like. Aankomsten met limousines, dansen met paaldanseres Denise Mulder, fotoshoots met diverse artiesten, hij heeft het allemaal meegemaakt.
Rond 1988 heeft de look a like 'his-royal-badness' himself ontmoet en is hij afleidingsmanoevre geworden tijdens diverse concerten in buitenland. Zo ook in 1998 bij het concert in Rotterdam Ahoy en de aftershow in Nighttown.
In 1999 heeft de Prince look a like op uitnodiging van de Soundmixshow van Hennie Huisman meegedaan met het nummer 'Get off'.

Zijn favoriete Prince nummers zijn Purple Rain, Get Off, 1999 en Pop. Maar ook een ander nummer speelt hij graag op verzoek. Heeft hij de song niet op band, dan speelt hij hem op de cajon (houten drum doos) mee.

Prince Look & Sound a Like www.funenpartymatch.nl

Na het overlijden van Prince op 21 april 2016 heeft hij diverse interviews gegeven en vertelde over zijn contact: "Ik heb Prince een paar keer mogen ontmoeten. Hij was een heel eigenzinnige man, maar ook erg zakelijk en slim. En hij wist precies wat hij wilde. Hij zal herinnerd worden als een van de grootste artiesten allertijden. Samen Michael Jackson, Elvis, The Beatles, Mozart en Bach. In dat rijtje hoort Prince wel thuis."

Ook andere bands kunnen de look a like uitnodigen om samen te spelen. Zo heeft hij een optreden verzorgd met de Edwin Evers Band.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl

paginaster

Referenties

Prince Look & Sound a Like www.funenpartymatch.nl

bubble

Bruiloft: "Dank voor je felicitatie. Wij vonden Prince ge-wel-dig! Sorry voor die installatie, ik had geen idee. Fijn dat hij zelf kon bijspringen. Zijn improvisatie aan het eind (2 verzoeknummers als toegift) was echt goed gedaan. Voorlopig geven wij geen feestjes meer, maar wij verspreiden zijn naam en faam voor zover mogelijk. Hartelijk dank!"


bubbleZakelijke borrel gecombineerd met familie feest: "Uitstekend optreden. Heel goed omgegaan met gasten. Aanwezige kinderen werden gevraagd als achtergrond danseressen. Het was een heel mooi gezicht en paste bij de stemming (zakelijke borrel en familiefeest). Prince was superrelaxed, aardig en heel flexibel! De jarige, fan van Prince en kritisch luisteraar was zeer onder de indruk van de zangprestatie. Een 9!"


bubbleFilm Maatschappij personeelsfeest: "Wat geweldig. Goed contact met kantoor en Prince. Ruim van te voren aanwezig. Achteraf leuke Meet & Greet gehad."


bubbleHollywood Meets Movie themafeest: "Hij weet het publiek, voornamelijk vrouwen, goed op te hitsen door tussen hun op de dansvloer te dansen. En maar door blijven zingen. Geweldig."
Prince Look & Sound a Like www.funenpartymatch.nl

bubbleTheaterbureau: "Voor één van onze opdrachtgevers hebben we bij Fun & Party Match de Look & Sound-a-Like Prince geboekt. De aanloop naar de opdracht toe (het contact met Fun & Party Match) is prettig verlopen en ook het optreden van Prince zelf was zéér geslaagd!
De artiest was ruim op tijd op locatie en flexibel v.w.b. de gewenste tijd van het optreden. Het optreden zelf was enorm succesvol en werd door de gasten (medewerkers van een bedrijf) enthousiast ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar!"In februari 2017 gaf Kathalijne Buitenweg van GroenLinks een interview over haar droombaan. "...ik ga naar Minneapolis, want daar woont Prince. Ik ga op de hoek van de straat gitaar spelen en word ontdekt als de nieuwe Wendy." Prince Look a Like was de beroedste niet en ging met haar op de foto.
Lees hier het hele interview in het NRC.

paginaster

Video's

Op YouTube vindt u nog een video van een live concert

paginaster

Foto's

Prince Look a Like in zwart wit www.funenpartymatch.nl Prince Purple www.funenpartymatch.nl
Prince dubbelganger boeken www.funenpartymatch.nl Optreden Prince boeken www.funenpartymatch.nl
Optreden Prince boeken www.funenpartymatch.nl Prince optreden boeken www.funenpartymatch.nl