Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Prince Look & Sound a Like

Prince Look & Sound a Like

Look & Sound a Like Prince heeft een enorme lijst met optredens in de hele Benelux op zijn naam staan. Waaronder een maand lang een tour verzorgd met Look a Like Michael Jackson in Duitsland en was hij een soort afleidingsmanoevre voor de echte Prince tijdens diverse concerten in diverse landen.

In Nederland verzorgde hij verschillende optredens voor o.a. Jan Rijdt Rond, Nos op 3, Telekids, TV West, Showtime en MTV. In Belgie heeft hij voor Radio Nostalgie een promotie tour verzorgd.Voor sommigen is hij beter bekend als 'The Dutch Prince'. Sinds 1984 verzorgd hij al optredens als Prince Look a Like. Aankomsten met limousines, dansen met paaldanseres Denise Mulder, fotoshoots met diverse artiesten, hij heeft het allemaal meegemaakt.

In 1999 heeft Faar op uitnodiging van de Soundmixshow meegedaan met het nummer 'Get off'.

Faar's favoriete Prince nummers zijn Purple Rain, Get Off, 1999 en Pop. Prince speelt een solo act of met Prince tribute band. Ook andere bands die hem uitnodigen om samen te spelen is mogelijk. Zo heeft hij een optreden verzorgd met de Edwin Evers Band.
Solo

Prince Look & Sound a Like

U boekt een spetterend Live optreden van 2 x 15 minuten of 1 x 30 minuten met natuurlijk de populaire nummers als Purple Rain, Get Off, Pop, 1999 and Let's Go Grazy. Na afloop kan een korte Meet & Greet plaatsvinden. Een onuitwisbare herinnering!

Tribute band

Samen met zijn 10 koppige band speelt Prince Faar de beste nummers LIVE. Een groots impact op alle aanwezigen.

Prince look a like boeken www.funenpartymatch.nl

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Referenties

Prince Look & Sound a Like

Bruiloft: "Dank voor je felicitatie. Wij vonden Prince ge-wel-dig! Sorry voor die installatie, ik had geen idee. Fijn dat hij zelf kon bijspringen. Zijn improvisatie aan het eind (2 verzoeknummers als toegift) was echt goed gedaan. Voorlopig geven wij geen feestjes meer, maar wij verspreiden zijn naam en faam voor zover mogelijk. Hartelijk dank!"

Zakelijke borrel gecombineerd met familie feest: "Uitstekend optreden. Heel goed omgegaan met gasten. Aanwezige kinderen werden gevraagd als achtergrond danseressen. Het was een heel mooi gezicht en paste bij de stemming (zakelijke borrel en familiefeest). Prince was superrelaxed, aardig en heel flexibel! De jarige, fan van Prince en kritisch luisteraar was zeer onder de indruk van de zangprestatie. Een 9!"

Film Maatschappij personeelsfeest: "Wat geweldig. Goed contact met kantoor en Prince. Ruim van te voren aanwezig. Achteraf leuke Meet & Greet gehad."

Hollywood Meets Movie themafeest: "Hij weet het publiek, voornamelijk vrouwen, goed op te hitsen door tussen hun op de dansvloer te dansen. En maar door blijven zingen. Geweldig."
Prince Look & Sound a Like

Theaterbureau: "Voor één van onze opdrachtgevers hebben we bij Fun & Party Match de Look & Sound-a-Like Prince geboekt. De aanloop naar de opdracht toe (het contact met Fun & Party Match) is prettig verlopen en ook het optreden van Prince zelf was zéér geslaagd!
De artiest was ruim op tijd op locatie en flexibel v.w.b. de gewenste tijd van het optreden. Het optreden zelf was enorm succesvol en werd door de gasten (medewerkers van een bedrijf) enthousiast ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar!"In februari 2017 gaf Kathalijne Buitenweg van GroenLinks een interview over haar droombaan. "...ik ga naar Minneapolis, want daar woont Prince. Ik ga op de hoek van de straat gitaar spelen en word ontdekt als de nieuwe Wendy." Prince Look a Like was de beroedste niet en ging met haar op de foto.
Lees hier het hele interview in het NRC.

paginaster

Video's

Prince look a like

Nighttown Rotterdam 1992

TV West - nav overlijden Prince 21-04-2016

paginaster

Foto's

Prince dubbelganger boeken www.funenpartymatch.nl Optreden Prince boeken www.funenpartymatch.nl Prince dubbelganger boeken www.funenpartymatch.nl Optreden Prince boeken www.funenpartymatch.nl Prince look a like boeken www.funenpartymatch.nl Prince sound a like boeken www.funenpartymatch.nl Prince optreden boeken www.funenpartymatch.nl Prince optreden huren www.funenpartymatch.nl Prince optreden boeken www.funenpartymatch.nl Prince imitator boeken www.funenpartymatch.nl Prince optreden boeken www.funenpartymatch.nl Prince imitator boeken www.funenpartymatch.nl
Informatie
Referenties
Video's
Foto's