Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

Home > Entertainment > Kindershows > Rich Magic

paginaster

Rich Magic

Rich Magic tafelgoochelaar

Al op jonge leeftijd was Rich al geinteresseerd in de goochelkunst. Al vrij snel werd dit een dagelijkse bezigheid van hem.

Toen hij steeds meer in contact kwam met collegae en congressen bezocht, ging het goochelen steeds een belangrijkere rol spelen. Bij vrienden en bekenden vonden zijn eerste shows plaats.

Niet lang daarna resulteerde dit in diverse optredens op verschillende feesten, partijen en evenementen. Rich is op dergelijke bijeenkomsten een graag geziene gast. Zo heeft hij optredens verzorgd voor Damen Shipyards, Gieser Wildeman, JVC etc.

Tijdens uw diner of bedrijfsreceptie gebeuren allerlei overklaarbare gebeurtenissen. Table Magic topper Rich Magic opent de avond of zijn act met een centraal optreden welke direct de sfeer van de avond bepaald. Later op de avond tussen de diner gangen door wekt hij opnieuw uw verbazing. Een super artiest!

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl

paginaster

Kindershow

Rich Magic Goochel Kindershow

De kindershow van goochelaar Rich Magic is altijd erg succesvol. De reden hiervan is, dat hij niet alleen voor de kinderen goochelt, maar ook met de kinderen. De kinderen zullen veel juichen, joelen, lachen en interactief aan de show deelnemen, wat zij maar al te graag doen.

Ze zullen vaak verbaasd zijn door de verrassende wendingen die ontstaan en het goocheltalent dat zij zelf bezitten. Soms gaat het namelijk helemaal niet, zoals iedereen van te voren had gedacht. Ze zullen deze uur lang durende show niet snel vergeten. Bovendien krijgen ze na afloop een mooi goocheldiploma mee naar huis om het feest helemaal compleet te maken.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Magic Workshop/ Magic Battle

Table Magic topper Rich opent de workshops met een centraal optreden welke direct de sfeer van de middag of avond bepaald. Nadat de sfeer bepaald is en u inmidels kort de geschiedenis van het goochelen weet, gaat u zelf aan de slag.

Uw groep (ideaal is 30 pers.) wordt verdeeld in kleinere groepen. Iedere groep gaat een truc leren en aan het eind van de magic workshop verplaatst u zich in de rol van artiest. Professioneel en standvastig met show, een beetje humor en techniek presenteerd u de truc aan de overige deelnemers. Een Magic Battle. Heeft u de truc zelf begrepen? Of is de andere groep toch vingervlugger?Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Referenties

Rich Magic tafelgoochelaar

bubbleBedrijfsfeest Laren
"Onvoorstelbare trucs. Heb de hele avond proberen uit te vogelen hoe ze werken."

bubbleKerstborrel Centric
Wat een geweldig optreden heb je tijdens ons personeelsfeest gedaan! Ik denk dat ik je namens iedereen van Centric mag bedanken voor de leuke aanvulling die je bent geweest tijdens onze kerstborrel!

bubblePersoneelsuitje AZM
"De goochelaar was een geweldig succes! Iedereen was enthousiast en zeer onder de indruk. Een perfecte manier om ons dagje uit af te sluiten!"

bubbleReferentie Rich-Magic rondlopend + centrale act
Ten Cate Modebedrijf: "'s Nachts in bed lag ik nog te denken: "Hoe doet ie het nou?". Ik stond er bovenop en begrijp het nog niet."

bubbleReferenties Rich Magic's Kindershow
Carnaval Deurne: Goed optreden, hij wist de aandacht van de kinderen goed vast te houden. Een 8!

Winnaar
In 2008 is Rich Magic winnaar geworden van de grote Fred Kaps goochelwedstrijd in Rotterdam! Een waardig opvolger voor een nationaal- en wereld kampioen als Fred Kaps.Verder heeft hij diverse andere goochelwedstrijden en kampioenschappen gewonnen.Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Foto's