Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

70's/ Saturday Night Fever

Themafeest Saturday Night Fever

Een themafeest met een Seventies Drive-In-Show met dj's in Seventies achterwand en tussendoor een live act van 1 x 30 min. van Mr Saturday Night en 1 x 30 min. live The Blues Brothers.

De muziek die de jaren '70 heeft voortgebracht is onsterfelijk en tijdloos. De tijden van soul en de geboorte van de lekkere, dansbare, discomuziek van o.a. Tavares, The Trammps, The Village People en natuurlijk de "Queen of Disco" Donna Summer.

Mr Saturday Night
De disco-koning! Met flair en enthousiasme voert Mr. Saturday Night 30 minuten lang het tempo op met bekende Disco & Seventies hits.

The Blues Brothers
Herkenbare en makkelijk mee te zingen songs van deze 30 minuten live act.

Prijsindicatie:
basis € € 1.795,- met 1 artiest, basis € 2.550,- met 2 artiesten,
met dvd's/2 monitoren € € 2.795,- met 2 artiesten.
Een verlichte dansvloer per m2 € 32,-.
Exclusief bezorg, op/afbouwkosten en BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Acts

Mr Saturday Night

Mr. Saturday Night is dé disco-koning.
Met flair en enthousiasme voert Mr. Saturday Night 30 minuten lang het tempo op met bekende Disco & 70's hits. Waar Mr. Saturay Night voor garant staat is een gevulde dansvloer en een 70's & 80's-act van formaat waar de spetters van af vliegen!

De veelbesproken interactie met het publiek maakt van iedere show weer een groot succes. Ervaar tijdens met zijn optreden het Saturday Night Fever-gevoel en 'Go back in time' met deze topentertainer. Een feest der herkenning met de allerbekendste meezing hits uit die tijd. Zijn soulvolle stem en opzwepende act zijn een partyaanrader voor ieder feest en evenement.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

The Blues Brothers


The Blues Brothers inhuren

Als je dit bericht ongelezen laat, dan doof je de zwakke lichtjes van de Blues, R&B en Soul; en wanneer deze zwakke lichtjes flikkeren en uitgaan, dan is het licht uit in de wereld, omdat dan "de Blues" die de mensheid 7 decennia lang tot aan het millennium bewogen heeft, zal verwelken en afsterven vanaf de rank die men vergeet en verwaarloost !!

Al jaren scheuren deze 2 gabbers Joliet Jake Blues & Elwood Blues met hun "Blues mobiel" door het gehele land, met een waanzinnige Live act Blues Brothers "On a mission from God"!

Deze 2 gabbers zullen er zorg voor dragen, dat u de Blues nooit zult vergeten! Het voor iedereen zeer herkenbare duo, zet een uitermate indrukwekkende Blues Brothers Live act voor u neer, die zeer geschikt is voor allerlei gelegenheden o.a. bruiloft, evenement, back to the 80 party's, personeels feesten, bedrijfsfeesten etc etc.

Zij hebben hun spectaculaire show al eerder mogen vertonen o.a. Hotel Krasnapolsky, PSV Stadion, Heineken Expierence Amsterdam, Amsterdamse Rai, Vrolliezitting Boxmeer etc. Lees meer over The Blues Brothers

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.High Soul Fever


High Soul Fever huren

Dit duo swingt er op los. Back to the 70's.
Een disco-dansend stel op stelten swingen op hun eigen disco-muziek.

In Saturday Night Fever zwart-witte outfits, waar de Afro niet aan ontbreekt, zetten ze de seventies op stelten. Al kauwgom kauwend trakteren de 2 steltenlopers uw publiek op een dans-showtje of discodanspasjes-workshop.

€ 995,- 2 personen, 3 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren. Exclusief reiskosten € 0,30 per km. Exclusief BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Video

Informatie
Acts
Video