Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Programma's

Erwin & Willeke


Zang duo Erwin en Willeke boek je bij www.funenpartymatch.nl

De altijd jong ogende Willeke D'estell is een ervaren zangeres met die haar klasse uitstraalt. Niet alleen vanwege haar schitterende stem, maar ook vooral door haar spontane uitstraling en uitgelezen repertoirekeuze weet zij steeds weer met haar optredens een breed publiek in vrijwel alle leeftijdklassen te boeien.

Na optredens in diverse radioprogramma's kreeg Willeke landelijke bekendheid door televisie-optredens in programma's als Veronica's Sterrenjacht (winnares), Showmasters en Avro's Servicesalon.

Van Willeke zijn inmiddels diverse Nederlandse en Engelstalige CD's verschenen.

Juist door deze brede repertoirekeuze is Willeke uitstekend geschikt voor bijeenkomsten van senioren en voor optredens in bejaarden-, verzorg- en verpleeghuizen.

Erwin is begonnen als solo-artiest, maar ging al snel meedoen met zijn oom Dick Engelbracht in het gezelschap Oud Amsterdam.

Erwin Fillee zit alweer 36 jaar in 'het vak', waarbij hij zich de laatste jaren vooral heeft geconcentreerd op het optreden in seniorencomplexen en het optreden voor (meest Engelse en Duitse) toeristen.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Zanger en Pianist Onzen Erik


Zanger en Pianist Erik www.funenpartymatch.nl

Nostalgische (Nederlandse) liedjes zingen rondom de piano.
Geen geboenk maar gewoon ouderwetse gezelligheid. Doelgroep 50+

Met z'n smaakvolle muzikale en entertainende begeleiding komen vanzelf prettige praatjes met de mooiste herinneringen van vroeger weer boven. Het nodigt uit om lekker mee te zingen, gewoon te luisteren of zelfs een dansje te wagen.

Erik gebruikt hierbij zijn mobiele piano waardoor hij niet aan een podium gebonden is maar zich ook tussen de gasten kan begeven.

Naast de Nederlandse liedjes, smartlappen, meezingers, tranentrekkers e.d. biedt Erik ook een keur van nostalgische jazz, rock & roll, evergreens en instrumentale muziek.

Met z'n jarenlange ervaring, mensenkennis en enorm groot repertoire voelt Onzen Erik precies de emotie aan. Feestelijk, ingetogen, uitbundig, relaxed, interactief of om bij weg te zwijmelen het kan alle kanten op.

€ 350,- 2 uur.
Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Draaiorgelnostalgie


Draaiorgelnostalgie © www.funenpartymatch.nl

De draaiorgelman heeft verschillende draaiorgels tot zijn beschikking. Zijn outfit en zijn draaiorgel past hij aan de locatie en gelegenheid aan.
- Blauwe Raffin met een groot repertoire op een karretje. Makkelijk, snel mobiel te verplaatsen. Dit orgel heeft een voorklep waardoor er 2 volume standen zijn.
- Bruine Ermon is een buikorgel en kan lopend bespeelt worden. Hetzelfde repertoire als de Blauwe Raffin, maar lieflijker en zachter geluid, zeer geschikt voor binnen.
- Bruine Hofbauer is perfect voor kerstfeesten- en markten met kerst repertoire.
Identiek aan vroeger speelt hij met een open (geld) bakje.

Onze draaiorgelman speelt graag een vrolijk deuntje op elke gelegenheid. Braderieën/ markten, verzorgingstehuizen, ontvangsten voor bedrijfsfeesten, middeleeuwse feesten, achtergrond muziek tijdens congres lunches, kerstmarkten etc. Hij heeft optredens mogen verzorgen in Polen, Duitsland, Zuid-Frankrijk, Tsjechië en Slowakije.

Onze draaiorgelman kan Oud Hollands gekleed, maar in de wintermaanden in de stijl van Charles Dickens (Grijs Dickens of Bruin chiquer Victoriaans). Ook Marine, Oostenrijk of Middeleeuwse stijl zijn mogelijk.

Lees meer over Draaiorgelnostalgie

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

Oud Hollands

ster
Oud Hollands Entertainment

Oud Hollands Entertainment vindt u op onze externe website. Lees meer

paginaster

Meer Acts

Muzikale Comedy Act


Muzikale Comedy Act www.funenpartymatch.nl

Act met de meest uiteenlopende muziekinstrumenten. Meester entertainer Ron presenteert een ongewone act voor een breed publiek.

Wereldberoemde melodieën op de meest uiteenlopende instrumenten, onder andere schalmei, trompet, saxofoon, zingende zaag, doedelzak, viool, concertina, klarinet en koeienbellen.

Ron bespeelt de kleinst bespeelbare concertina ter wereld.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Animator Hans


Animator Hans - Fotograaf Francoise www.funenpartymatch.nl

Animator en entertainer Hans speelt al 25 jaar de meest uiteenlopende theater typetjes. Van Jo van To, de oude man tot Gastvrouw Daisy en Francois de Fotograaf.
Hij heeft in die jaren een schat aan ervaring opgedaan en vele types en creaties ontwikkeld.

Bijvoorbeeld Jo van ons To: Een oude man, maar geef je Jo het woord dan ben je nog niet zomaar met hem klaar. Hij herinnert zich maar al te goed de tijden van vroeger. U kunt kiezen: met of zonder tanden.

Deze act is goed te combineren met de act: Fotograaf Frnacoise. Hij maakt dan onbeperkt vlijmscherpe foto's die u na afloop via wetransfer.com toegestuurd krijgt.

In 2015, 2016 en 2017 heeft Hans deze 20 keer per jaar mogen uitvoeren tijdens de WZH Parade.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Oud Hollandse Spelen


Oud Hollandse Spelen huren © www.funenpartymatch.nl

De Oud Hollandse Spelen worden begeleid door personeel in traditionele Hollandse outfit. Handgemaakt naar voorbeeld van jaren 1900/ 1920.

10 Oud Hollandse Spelletjes makkelijk te spelen, bestaande uit Kazenspel, Spiegelkist, 4 Op 1 Rij, Knikkerschieten, Hengelspel, Hamertjesspel, Puntensjoelbak, Hoedje Wip, Bibberspiraal, Tafelhockey.
2 personen begeleiding in Oud Nederlands kostuum voor 4 uren.

Lees meer over de Oud Hollandse Spelen

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.De Kwis kist


De Kwist Kist huren www.funenpartymatch.nl

Een prachtige kist, een echte eyecatcher in ieder gewenst thema. Een korte krachtige, leuke act van 7 a 15 minuten. Het publiek wordt verrast om in meerdere groepen competitief de kwis te spelen in 3 a 4 rondes. (o.a. een vragenronde en een muzikale ronde)

Perfect voor Hollandse feesten, seniorenprogramma met pauzes, op beursstands, markten, winkelcentra.
De Kwis wordt op maat gemaakt.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Programma's
Meer Acts