Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Social Media

Online events

Online event streamen www.funenpartymatch.nl

Een professioneel online event streamen? Wij maken graag een programma op maat met interactieve parallel sessies vanuit een studio op locatie en/of tegelijkertijd gepresenteerd vanuit elders in het land.

Leef je in in de kijkers en luisteraars. Zij zitten thuis en kunnen snel en makkelijker afhaken dan wanneer zij bij u in de zaal zitten.

Zorg dat de deelnemers interactief, spannend en emotioneel betrokken zijn. Bijvoorbeeld door een zangact, muzikanten, comedian of illusionist.

Vanuit een professionele studio met goede techniek, cameraman en techneut zenden naar nationale of zelfs internationale deelnemers. Wij zijn de schakel tussen opdrachtgever, techniek en deelnemers.

Om uw online bezoekers te trekken is onze content marketing een aanwinst om in te huren!
Social Media marketing voor, tijdens en na afloop van uw event. Maar ook voor bedrijven die hier nog niet actief mee bezig zijn.

Lees meer op de website van ons dochter-bedrijf It's All About CommunicationSocial Media

Social Media www.funenpartymatch.nl

Social Media kan behoorlijk wat tijd vergen, misschien ligt u het helemaal niet en wilt u juist doen waar u wel goed in bent:
uw bedrijf of event runnen. Doen wat u echt leuk vind. Ik begrijp het wel, het is tenslotte voor iedereen anders waarom men een eigen bedrijf begonnen is.

Geef dat stukje dan uit handen, want kan er wel voldoening uithalen. Vooral de resultaten zien door u nog een stapje verder kunnen laten groeien geeft een krachtig gevoel van business bedrijven.

Samen bedenken van een unieke hashtag, onderwerpen verzinnen om over te bloggen, uw website aan seo tests onderwerpen en updaten, Facebook en Twitter feeds automatisch laten verschijnen. Uw verkoop, leads of nieuwsbrief funnels bekijken. (Funnels? Neem contact op voor meer informatie.) Slechts enkele ideeën van de vele mogelijkheden.

Dit kan in tijden van Corona makkelijk op afstand gedaan worden. Ook is flexwerken of bij u op kantoor verschijnen een mogelijkheid.Promotie live events

Wanneer u het leuk vindt maken wij graag, als extra service, promotie voor uw openbare event via onze Social Media kanalen.

Via deze kanalen worden grote groepen mensen bereikt die wellicht interesse hebben om uw evenement te bezoeken en bekendheid te vergaren. Niet alleen is dit belangrijk voor de doelstelling van uw evenement, het geeft ook een voldaan gevoel voor u als organisatie en alle artiesten en leveranciers.

De foto's die eventueel na afloop of zelfs tijdens uw evenement op deze kanalen komen zijn AVG proof en gezichten komen er alleen op na toestemming.

Met onze webdesigner kunnen wij makkelijk schakelen en specifiek voor uw event een eigen website opzetten.Hybride events

Hybride Events www.funenpartymatch.nl

Wilt u een beperkte groep uitnodigen om face-to-face de meeting, het congres, productpresentatie, training te volgen, maar eigenlijk meer personen bereiken? Dan is een hybride event een uitkomst. Een deel van uw doelgroep is live aanwezig en een deel is online aanwezig.

Dit kan met 1 programma die iedereen kan volgen, maar ook met 2 programma's waarbij de online deelnemers meer sessies kunnen volgen of bijvoorbeeld bedrijfsfilms te zien krijgen. Zorg dat mensen geraakt worden, emotioneel en uitdagend betrokken voelen bij de gelegenheid. Zorg dat er interactie is.

Essentieel is toch wel een dagvoorzitter die van alles uitlegt hoe een en ander werkt en wat men kan verwachten en een moderator die technisch goed is om direct in te grijpen bij storingen en online vragen kan beantwoorden of doorspeelt aan de desbetreffende presentator.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Informatie
Onze Social Media