Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

Home > Promotie > Social Media

Social Media voor uw event, product of bedrijf

paginaster

Social Media

Social Media www.funenpartymatch.nl

Social Media kan behoorlijk wat tijd vergen, misschien ligt u het helemaal niet en wilt u juist doen waar u wel goed in bent:
uw bedrijf of event runnen. Doen wat u echt leuk vind. Wij begrijpen het wel, het is tenslotte voor iedereen anders waarom men een eigen bedrijf begonnen is.

Geef dat stukje dan uit handen, want wij kunnen er wel voldoening uithalen. De resultaten zien en u helpen om nog een stapje verder te kunnen groeien, geeft een krachtig gevoel.

Samen bedenken we diverse aspecten zoals een unieke hashtag, onderwerpen verzinnen om over te bloggen, uw website aan seo tests onderwerpen en updaten, Facebook en Twitter feeds automatisch laten verschijnen. Uw verkoop, leads of nieuwsbrief funnels bekijken. (Funnels? Neem contact op voor meer informatie.) Slechts enkele ideeën van de vele mogelijkheden.



paginaster

Promotie live events

Google Gecertificeerd www.funenpartymatch.nl







Wanneer u het leuk vindt maken wij graag, als extra service, promotie voor uw openbare event via onze Social Media kanalen.

Via deze kanalen worden grote groepen mensen bereikt die wellicht interesse hebben om uw evenement te bezoeken en bekendheid te vergaren. Niet alleen is dit belangrijk voor de doelstelling van uw evenement, het geeft ook een voldaan gevoel voor u als organisatie en alle artiesten en leveranciers.

De foto's die eventueel na afloop of zelfs tijdens uw evenement op deze kanalen komen zijn AVG proof en gezichten komen er alleen op na toestemming.

Met onze webdesigner kunnen wij makkelijk schakelen en specifiek voor uw event een eigen website opzetten.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl