Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Adventure

Virtual Reality


Virtual Reality www.funenpartymatch.nl

Deze Race Simulator bestaat uit een kuip stoel met 47 inch Full hd led tv scherm, force feedback stuur en pedalen. U kunt kiezen uit automatische of handschakeling en diverse auto's om in te rijden.

De Race Simulator wordt geleverd met thema aankleding in de vorm van een levensgrote Stig standee.

De spelbegeleiders geven uitleg maar kunnen ook zorgen voor een competitie. Zij houden dan de snelste rondetijden bij voor een echte VR race in een VR race simulator. Hiervoor brengen ze het Top Gear Leaderboard mee.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.VR Hanging Gliding


Virtual Reality Hanging Gliding www.funenpartymatch.nl

De Virtual Reality Hang Gliding Simulator is snel en eenvoudig te plaatsen, gebruikt 220 volt aan stroom en heeft een ruimte nodig van 15 m2. Led verlichting maakt het mogelijk dat het frame in de gewenste (bedrijfs)kleuren gehuld wordt. .

Het gevoel 'van het zweven en glijden over lucht' is opmerkelijk realistisch.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Rijdende Robot


Animatie Robot www.funenpartymatch.nl

Me Robot is een spectaculaire publiekstrekker! Tijdens publieks en vakbeurzen lokt deze Robot act de bezoekers naar de stand van de opdrachtgever.

Met behulp van een omgebouwde segway is Me Robot zeer mobiel.

Via de ingebouwde monitor kunnen boodschappen van de opdrachtgever worden weergegeven en via de voice scrambler robot stem communiceert de Rijdende Robot met de bezoekers. Het pak herbergt een brutale operator die de bezoekers amuseert, uitdaagt en vermaakt.

Branding op het pak is geen probleem!

Benodigde kleedruimte 3 x 3 meter en 2 meter hoog. Stroompunt 220 volt. De robot rijdt op vlakke verharde ondergrond.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.