Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Artiesten

Bij ons kunt ook terecht voor de top artiesten uit Nederland en daarbuiten. Hieronder vindt u enkele aanraders.

Zanger Erik


Zanger, entertainer en toetsenist Erik Adams © www.funenpartymatch.nl

Erik is een Zanger / Toetsenist / Entertainer uit het land van Maas en Waal die zich goed weet aan te passen aan elke gelegenheid, en heeft altijd de juiste muzikale omlijsting voor ieder feest.

Met eigen keyboard, lichtspots, discolights en geluid tot 550 watt zingt Erik de sterren van de hemel. Van Frans Bauer tot Dire Straits, van schlagers tot popmuziek, van wals tot tango, en van jazz, easylistening, rock & roll, disco-inferno tot klassiek.

Zijn singles als 'Made For Love', 'Al Mijn Liefde' en 'I Miss You' verschijnen regelmatig op TV Oranje. Erik treedt op met eigen geluid en lichtset tot 300 personen, en benut een allround repertiore voor elke gelegenheid. Lees meer over Erik

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Miss Rose Murphy

Drag Queen Miss Rose Murphy © www.funenpartymatch.nl

Sinds 1999 staat Rose op de hak en sinds 2001 treed zij ook op. Showtravestie heeft een rijke geschiedenis en mag volgens Miss Rose nooit verloren gaan. In 2009 is Rose uitgeroepen tot Miss Travesty Nederland. In september 2012 verzorgde ze het voorprogramma van The Voice kandidaat Paul Turner.

Eind 2014 bracht zij een remix uit van Are You Ready for Me. Daarvoor kreeg zij zelfs aandacht en interviews uit Hong Kong. In januari 2015 bracht zij haar Nederlandstalige single Gouden Bergen uit.

U boekt een klasse dragqueen act met live gezongen liedjesafgewisseld met playback van zeer hoog niveau van 30 minuten. Miss Rose heeft in haar vorm van optreden veel contact met het publiek, het is een interactie wat zij wil bereiken. Rose zingt graag liedjes met een emotionele lading.

Een breed repertoire aan muziek: van ballads tot dance en disco classics, van Nederlandstalig tot cabaretachtige songs. Vaak is het een mix van dit alles wat voor een leuke afwisseling zorgt.

Rose is ook te boeken als Hostess of met haar Muzikale Hitbingo. Lees meer over Miss Rose Murphy

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Erwin & Willeke


Zang duo Erwin en Willeke boek je bij www.funenpartymatch.nl

De altijd jong ogende Willeke D'estell is een ervaren zangeres met die haar klasse uitstraalt. Niet alleen vanwege haar schitterende stem, maar ook vooral door haar spontane uitstraling en uitgelezen repertoirekeuze weet zij steeds weer met haar optredens een breed publiek in vrijwel alle leeftijdklassen te boeien.

Na optredens in diverse radioprogramma's kreeg Willeke landelijke bekendheid door televisie-optredens in programma's als Veronica's Sterrenjacht (winnares), Showmasters en Avro's Servicesalon.

Van Willeke zijn inmiddels diverse Nederlandse en Engelstalige CD's verschenen.

Juist door deze brede repertoirekeuze is Willeke uitstekend geschikt voor bijeenkomsten van senioren en voor optredens in bejaarden-, verzorg- en verpleeghuizen.

Erwin is begonnen als solo-artiest, maar ging al snel meedoen met zijn oom Dick Engelbracht in het gezelschap Oud Amsterdam.

Erwin Fillee zit alweer 36 jaar in 'het vak', waarbij hij zich de laatste jaren vooral heeft geconcentreerd op het optreden in seniorencomplexen en het optreden voor (meest Engelse en Duitse) toeristen.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Duo Love Boat


Duo Love Boat www.funenpartymatch.nl

The Love Boat... promises something for everyone!

Al bij de hartelijke en nautisch verantwoorde ontvangst worden de gasten geportretteerd in de zo romantische "Love Boat-patrijs-poort" omringt met de voltallige crew!

Goed- en breedlachse captain MaCleans en zijn bemanning bieden al hun passagiers een onvergetelijk cruise party. Met muzikale en visueel sterk tot de verbeelding sprekende ingrediënten worden de feestlustigen verrast met een zang repertoire van alle tijden.

Romantiek en Nostalgie vieren als Eb en Vloed hoogtij.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Prince

Prince look a like © www.funenpartymatch.nl

Look & Sound a Like Prince heeft al een enorme lijst met optredens in de hele Benelux op zijn naam staan. Hij heeft zelfs een maand lang een tour verzorgd met Look a Like Michael Jackson in Duitsland en was hij een soort afleidingsmanoevre voor de echte Prince tijdens diverse concerten in diverse landen.

In Nederland verzorgde hij verschillende optredens voor o.a. Telekids, Showtime en MTV. Voor sommigen is hij beter bekend als 'The Dutch Prince'. Sinds 1984 verzorgd hij al optredens als Prince Look a Like. Aankomsten met limousines, dansen met paaldanseres Denise Mulder, fotoshoots met diverse artiesten, hij heeft het allemaal meegemaakt.

U boekt een spetterend optreden met natuurlijk de populaire nummers als Purple Rain, Get Off, Pop, 1999 and Let's Go Grazy. Een onuitwisbare herinnering!

Lees meer over Prince

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Marilyn Monroe


Marilyn Monroe Look & Sound a Like © www.funenpartymatch.nl

Maggy schittert als Marilyn op uw feest, bruiloft of opening. Zij brengt live de klassiekers van Marilyn ten gehore, zij zingt de jarige persoonlijk toe, (Mmmmmister President!!!) en mengt zich onder de gasten voor een verleidelijke knipoog of een foto.
Iedereen kent wel haar film uit 1959 'Some Like It Hot' Kunt u haar weerstaan? Meer foto's vindt u via de knop Foto's.

De act duurt ongeveer 30 minuten, maar dit is in overleg aan te passen.
2 x 15 minuten met tussendoor een verkleed pauze.
Na afloop van haar act kan ze 30 minuten rondlopen, op de foto te gaan en handtekeningen uitdelen.

Lees meer over Look a Likes

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

De Bloemendaeles


Animatie zangers de Bloemendaeles © www.funenpartymatch.nl

Deze 2 enthousiaste heren bloeien letterlijk op tijdens het zingen van hun ongecompliceerd en aanstekelijk repertoire.

Uitgedost in o.a. de bekende 'Tulpen uit Amsterdam' brengen deze 'malle Babbe's' de 'rozen voor Sandra', 'vi(V)a Espana' middels 'een reisje langs de rijn' rechtstreeks naar de gasten onder hun overtuigend motto 'laat de zon in je hart'.

Overduidelijk is dat hun oogstrelende verschijning ook al voldoende in petto heeft dit te bewerkstelligen. Vandaar ook uiterst geschikt voor ontvangst-act en animatie in het algemeen. Zie video voor een compilatie.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Troubadour Leon


Troubadour Leon © www.funenpartymatch.nl

Leon staat voor een akoestische muzikale invulling van uw gelegenheid. Dat kan een intiem diner zijn, maar ook een groots congres.

Leon kan ingezet worden als: middeleeuws troubadour, modern troubadour, straatmuzikant, aangever, entertainer, presentator, zanger, sneldichter, liedjesmaker, welkomst heter, zingend decorstuk, improvisator, minnestreel, artiest.

Qua repertoire ligt zijn specialisme bij het Nederlandstalige lied, variërend van het Wilhelmus uit 1568 tot de laatste hit van vandaag de dag. Engels, Frans, Duits en Spaans repertoire bestaat ook tot de mogelijkheden, alsmede vrije improvisaties in Russisch, Japans en Swahili.

Sinds 2007 dirigeert Leon het Eemnesser seniorenkoor "De Weidevogels". Hier is sinds eind 2009 het jongerenkoor "Nicoza" bij gekomen. Daarnaast bleef Leon uiteraard gewoon zo'n 150 keer per jaar troubadouren bij bedrijven, instellingen, congressen en alle mogelijke particuliere feesten. In 2000 schreef Leon een CD met kinderliedjes: "Dierendans". Hier volgde het begin van een kindershow op.

€ 175,- per uur.
Boekt u 4 uur dan kunnen wij hem aanbieden voor € 625,- , exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.