Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Artiesten

Bij ons kunt ook terecht voor de top artiesten uit Nederland en daarbuiten. Hieronder vindt u enkele aanraders.

De Pauwergirls


Mobiele radio jaren 40, 50 en 60 muziek winkelcentrumpromotie www.funenpartymatch.nl

Met de radio op wielen zijn de Pauwergirls mobiel. Ze kunnen binnen spelen, maar ook buiten.
Natuurlijk kunnen ze spelen vanaf een centraal punt, maar ook de gasten muzikaal verwelkomen bij de entree en/of langs de tafels lopen met de retro-radio.

Vanaf € 895,- exclusief 6% BTW.

Graag maken wij voor uw een offerte op maat. Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

Zanger Robert


Zanger Robert Spruit

Robert is al meer dan 25 jaar een graag geziene gast op vele podia.
Jarenlang was hij actief in diverse bands waarmee hij door heel Nederland toerde.

In 2015 besloot hij het roer om te gooien en was het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Hij ging werken met orkestbanden waardoor zijn repertoire fors werd uitgebreid.
Niet alleen het aantal nummers (nu zo'n 500 liedjes) werd uitgebreid ook de genres werden opgefrist. Van Dance tot Pop & Rock naar Nederlandstalig.

Kortom Spruit gevraagd, feest geslaagd.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Zanger Erik


Zanger, entertainer en toetsenist Erik Adams

Erik is een Zanger / Toetsenist / Entertainer uit het land van Maas en Waal die zich goed weet aan te passen aan elke gelegenheid, en heeft altijd de juiste muzikale omlijsting voor ieder feest.

Met eigen keyboard, lichtspots, discolights en geluid tot 550 watt zingt Erik de sterren van de hemel. Van Frans Bauer tot Dire Straits, van schlagers tot popmuziek, van wals tot tango, en van jazz, easylistening, rock & roll, disco-inferno tot klassiek.

Zijn singles als 'Made For Love', 'Al Mijn Liefde' en 'I Miss You' verschijnen regelmatig op TV Oranje. Erik treedt op met eigen geluid en lichtset tot 300 personen, en benut een allround repertiore voor elke gelegenheid. Lees meer over Erik

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Meer top artiesten

Miss Rose Murphy

Drag Queen Miss Rose Murphy

Sinds 1999 staat Rose op de hak en sinds 2001 treed zij ook op. Showtravestie heeft een rijke geschiedenis en mag volgens Miss Rose nooit verloren gaan. In 2009 is Rose uitgeroepen tot Miss Travesty Nederland. In september 2012 verzorgde ze het voorprogramma van The Voice kandidaat Paul Turner.

Eind 2014 bracht zij een remix uit van Are You Ready for Me. Daarvoor kreeg zij zelfs aandacht en interviews uit Hong Kong. In januari 2015 bracht zij haar Nederlandstalige single Gouden Bergen uit. De aandacht is enorm. Dit komt waarschijnlijk door de gelijknamige SBS6 serie. Deze 2 concepten staan los van elkaar, maar helpen elkaar wel.

U boekt een klasse dragqueen act met live gezongen liedjesafgewisseld met playback van zeer hoog niveau van 30 minuten. Miss Rose heeft in haar vorm van optreden veel contact met het publiek, het is een interactie wat zij wil bereiken. Rose zingt graag liedjes met een emotionele lading.

Een breed repertoire aan muziek: van ballads tot dance en disco classics, van Nederlandstalig tot cabaretachtige songs. Vaak is het een mix van dit alles wat voor een leuke afwisseling zorgt.

Rose is ook te boeken als Hostess of met haar Muzikale Hitbingo. Lees meer over Miss Rose Murphy

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Erwin & Willeke


Zang duo Erwin en Willeke boek je bij www.funenpartymatch.nl

De altijd jong ogende Willeke D'estell is een ervaren zangeres met die haar klasse uitstraalt. Niet alleen vanwege haar schitterende stem, maar ook vooral door haar spontane uitstraling en uitgelezen repertoirekeuze weet zij steeds weer met haar optredens een breed publiek in vrijwel alle leeftijdklassen te boeien.

Na optredens in diverse radioprogramma's kreeg Willeke landelijke bekendheid door televisie-optredens in programma's als Veronica's Sterrenjacht (winnares), Showmasters en Avro's Servicesalon.

Van Willeke zijn inmiddels diverse Nederlandse en Engelstalige CD's verschenen.

Juist door deze brede repertoirekeuze is Willeke uitstekend geschikt voor bijeenkomsten van senioren en voor optredens in bejaarden-, verzorg- en verpleeghuizen.

Erwin is begonnen als solo-artiest, maar ging al snel meedoen met zijn oom Dick Engelbracht in het gezelschap Oud Amsterdam.

Erwin Fillee zit alweer 36 jaar in 'het vak', waarbij hij zich de laatste jaren vooral heeft geconcentreerd op het optreden in seniorencomplexen en het optreden voor (meest Engelse en Duitse) toeristen.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.De Bloemendales


Animatie en zang act De Bloemendales

Deze 2 enthousiaste heren bloeien letterlijk op tijdens het zingen van hun ongecompliceerd en aanstekelijk repertoire.

Uitgedost in o.a. de bekende 'Tulpen uit Amsterdam' brengen deze 'malle Babbe's', de 'rozen voor Sandra', 'vi(V)a Espana' middels 'een reisje langs de rijn' rechtstreeks naar de gasten onder hun overtuigend motto 'laat de zon in je hart'.

Overduidelijk is dat hun oogstrelende verschijning ook al voldoende in petto heeft dit te bewerkstelligen. Vandaar ook uiterst geschikt voor ontvangst-act en animatie in het algemeen.

€ 595,- 1,5 uur, inclusief reiskosten, exclusief 6% BTW.
€ 1.595,- 1,5 uur ontvangst + 30 minuten zangset, inclusief reiskosten, exclusief 6% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Lady BlaBla


Lady BlaBla

LadyBlaBla (bekend van Holland's Got Talent) is een kleurrijke verschijning. Met haar positieve boodschap voor gepeste kids en tieners wil ze waarderen en inspireren. Na lovende kritieken van de jury en ontelbaar veel reacties via social media blijkt wel dat LadyBlaBla veel losmaakt bij jong en oud.

In een dynamische show van 45 minuten vol interactie, verkleedpartijen en andere verrassingen, brengt LadyBlaBla de hits van tv ('Baby, jij mag anders zijn', 'Applaus', 'Doe het maar net als Jordy', 'Jij bent een mooi mens') en meer.

Daarna is LadyBlaBla nog 15 minuten aanwezig voor een begroeting en ontmoeting en het uitdelen van (gratis) handtekeningenkaarten. Totaal 60 minuten.Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Alain als Michael Dublé

Zanger Alain als Michael Dublé

De sfeervolle en soulvolle muziek van Michael Bublé is een hedendaagse stijlvolle en hippe bigband/jazzy sound, welke mateloos populair is.

Met hits als 'Home' en 'Everything' wist Michael Blublé met de Frank Sinatra-achtige sound, maar met de hedendaagse popstijl en brutale optreden, zijn doorbraak te maken.

Deze act, welke afgewisseld wordt met rustige en wat sneller hits, is uitermate geschikt voor wat meer exclusieve momenten op uw evenement. Tevens geeft de act 'Michael Dublé' de juiste ambiance voor een intiem feest of wat meer trendy feesten, tijdens een diner of als aftrap van een evenement.

Kortom, Alain als Michael Dublé...de juiste ambiance, sound en sfeer...

Lees meer over Alain

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Prince

80's 90's Party

Look & Sound a Like Prince heeft al een enorme lijst met optredens in de hele Benelux op zijn naam staan. Hij heeft zelfs een maand lang een tour verzorgd met Look a Like Michael Jackson in Duitsland en was hij een soort afleidingsmanoevre voor de echte Prince tijdens diverse concerten in diverse landen.

In Nederland verzorgde hij verschillende optredens voor o.a. Telekids, Showtime en MTV. Voor sommigen is hij beter bekend als 'The Dutch Prince'. Sinds 1984 verzorgd hij al optredens als Prince Look a Like. Aankomsten met limousines, dansen met paaldanseres Denise Mulder, fotoshoots met diverse artiesten, hij heeft het allemaal meegemaakt.

U boekt een spetterend optreden met natuurlijk de populaire nummers als Purple Rain, Get Off, Pop, 1999 and Let's Go Grazy. Een onuitwisbare herinnering!

Lees meer over Prince

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Alain met 80's & 90's Show

Zanger Alain als Michael Dublé

In een 30-minuten live show geeft Alain een performance van ware klasse!

Met zijn adremheid en het bespelen van het publiek geeft Alain aan zijn optreden een gezellig en sfeer verhogend gevoel. 'Let Me Entertain You' is het motto en dat gebeurt ook ! En hoe. Zijn repertoire heeft een hoog meezing gehalte en neemt u even mee naar het gevoel van de jaren 80 en af en toe 90. Hij brengt diverse bekende medleys van Wham, Phil Collins, Frankie Goes to Hollywood en vele andere bekende toppers om het publiek tot een zingende menigte te krijgen.

Met een spetterende show zorgt hij voor een dansende menigte en zweept hij het publiek op met zijn feestelijke herkenbare hits uit de jaren 80 & 90!! Zijn enthousiasme, perfecte stem, zijn show-outfit het vermogen om iedereen te vermaken, geeft een onvergetelijke show van formaat.

Lees meer over Alain

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Marilyn Monroe


Marilyn Monroe Look & Sound a Like

Maggy schittert als Marilyn op uw feest, bruiloft of opening. Zij brengt live de klassiekers van Marilyn ten gehore, zij zingt de jarige persoonlijk toe, (Mmmmmister President!!!) en mengt zich onder de gasten voor een verleidelijke knipoog of een foto.
Iedereen kent wel haar film uit 1959 'Some Like It Hot' Kunt u haar weerstaan? Meer foto's vindt u via de knop Foto's.

De act duurt ongeveer 30 minuten, maar dit is in overleg aan te passen.
2 x 15 minuten met tussendoor een verkleed pauze.
Na afloop van haar act kan ze 30 minuten rondlopen, op de foto te gaan en handtekeningen uitdelen.

Lees meer over Look a Likes

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

Zwei Bier Ohne Baco

Apres Ski Party met Zanger Alain

Het repertoire bestaat uit de beste Duitse Rocknummers, de bekendste Duitstalige meezingers, de mooiste Schlagers en natuurlijk de beste aprés skimuziek. Maar ook binnen dit thema geschikte Nederland- en Engelstalige muziek. Elk gewenst repertoire kan geboden worden.

'Zwei Bier ohne Baco' is niet alleen te boeken voor de onderstaande gelegenheden (Aprés skifeesten, Oktoberfesten en Bierfesten), maar ook voor Schlagerfestivals en Duitse avonden.

Lees meer over een Aprés Ski Party

Prijsindicatie: vanaf € 1.100,- 1 x 30 minuten, inclusief geluid tot 500 personen, exclusief 6% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Alpenzusjes

Duo Alpenzusjes, perfect voor Apres Ski themafeest

Deze Hollandse meiden blazen het dak eraf. Het publiek gaat helemaal los in de polonaise en jodelt uit volle borst mee met de meiden!

De Alpenzusjes zorgen voor 'Deutsche Gemutlichkeit' maar dan van eigen bodem. Met eigen hits als 'Naar Voren, Naar Achter', 'Hutje op de Hei', 'Kontebonken' en 'Wienie Wienie' zorgen ze gegarandeerd voor een geweldige feeststemming. De fantastische show van de Alpenzusjes maakt uw Oktoberfeest onvergetelijk!

Lees meer over een Aprés Ski Party

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Video's

Lady BlaBla

De Bloemendales

Informatie
Meer topartiesten
Video