Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

Home > Entertainment > Kindershows > Muzikale Clown Teddy Klarinetti

paginaster

Muzikale Clown Teddy Klarinetti

Muzikale Clown Teddy Klarinetti www.funenpartymatch.nl

Een zeer veelzijdige en professionele circus entertainer!

Een clown die echte lachsalvo's weet te creëeren bij het publiek en met vele jaren internationale ervaring.
1e prijswinnaar Internationale Clownsfestival Bognar-Regis Engeland! Circusartiest zijn zit in zijn bloed. Zijn circus voorouders gaan terug tot de tijd van Napoleon.

* Teddy is een muzikale clown die instrumenten als trompet, klarinet, viool, accordeon, doedelzak, concertina etc. bespeelt.
* Hij betrekt kinderen actief bij zijn goochelacts.
* Teddy jongleert met ringen of borden.
* Maakt ballonfiguren (biologisch afbreekbaar) en
* brengt ook nog eens Joepie de Sprekende Pop mee.

Teddy beschikt over verschillende prachtige outfits. Een succesvolle show. Scroll verder voor diverse referenties.

€ 750,- 1 uur kindershow. Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl

bubble

Referenties

Interieurbouwers:"In een woord: Geweldig! Enthousiaste kinderen en ouders. 100x beter dan vorig jaar. Hij betrok iedereen bij de show en kinderen en ouders gingen uit hunzelf vooraan bij het podium zitten om niets te hoeven missen. Samen met Sinterklaas kun je zien dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Niet de show die we hadden geboekt, door een auto ongeluk, maar dit was fantastisch opgelost! Ontzettend bedankt en tot volgend jaar."

Bouwbedrijf:"Wat is dit een ras artiest. Hij maakt echt een spektakel feest. Geweldige man."

Flevoziekenhuis:"Zowel de kinderen als de ouders waren zeer enthousiast. Iedereen heeft enorm genoten en praten er nog over. Hartelijk dank, wij hopen nog eens van jullie service gebruik te maken. Communicatie verliep prima, over alles was te praten. 9!"

SportVibes/ Danone: "Teddy Klarinetti laat nu al 5 jaar lang op de finale van de Danone Nations Cup zien dat hij een pure professional is bij het vermaken van een grote groep kinderen van 2 tot 10 jaar. Clown grappen, Schminken, poppenkast en ballonnen alles komt aan bod. Ieder jaar weer boeken we Teddy met een gerust hart. Succes bij deze 'kritische doelgroep' verzekerd."

IT Bedrijf: "Heel erg goed optreden. Kinderen zijn betrokken bij zowel optreden van Teddy als Sinterklaas. Fun & Party Match is al jaren onze vaste leverancier. Teddy wist alle kinderen leuk te vermaken. Al met al een zeer positieve ervaring geweest. Ook van ouders alleen maar positieve dingen gehoord. 9!"

Heineken: "Een goed optreden. Netjes verzorgd en kinderen zeer bij betrokken. Uitstekend contact met kantoor. Voldeed allemaal meer dan aan de volwachtingen. Een 8!"

Politie Gouda: "Uitstekend optreden. De kinderen vonden het fantastisch. Clown speelde goed in op de kinderen en betrok hen bij de show! Uitstekend contact met kantoor. De site ziet er professioneel en verzorgd uit. Contact verliep prettig. Teddy Klarinetti is echt heel geweldig. De kinderen genoten van zijn grappen en trucs. Hij leidde de Sint geweldig in. Ik als organisator was erg contant met de clown. ik dank hem dan ook nogmaals voor het optreden. 9,5!

Expo Tech Amsterdam: "Uitstekend optreden, super goed omgegaan met kinderen, ouders en grootouders, uitstekend contact met kantoor. Ik wilde alleen deze clown hebben! Een 10!"

Yarden Almere: "Uitstekend optreden, één en al subliem. Het Sinterklaasfeest was zeer zeker geslaagd. Ik heb er geen andere woorden voor. Ik zal dit ook recommenderen aan onze zakelijke relaties. Een 9!"

Verzekering Maatschappij: "Goed optreden. Zeer goed met kinderen omgegaan. De personen/ entertainment die Fun & Party Match leveren zien er verzorgd uit. De kinderen zaten met rode wangen in de zaal en waren zeer enthousiast. 8."

paginaster

Foto's