Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Muzikale Clown Teddy Klarinetti

Muzikale Clown Teddy Klarinetti

Een zeer veelzijdige circus entertainer met vele jaren internationale ervaring. 1e prijswinnaar Internationale Clownsfestival Bognar-Regis Engeland!

* Teddy is een muzikale clown die instrumenten als trompet, klarinet, viool, accordeon, doedelzak, concertina etc. speelt.
* Hij betrekt kinderen actief bij zijn goochelacts.
* Teddy jongleert met ringen of borden.
* Maakt ballon figuren en brengt ook nog eens Joepie de Sprekende Pop mee.
* Teddy beschikt over verschillende prachtige outfits.

€ 695,- 1 uur kindershow. Exclusief reiskosten en 9% BTW.Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Referenties

Flevoziekenhuis:"Zowel de kinderen als de ouders waren zeer enthousiast. Iedereen heeft enorm genoten en praten er nog over. Hartelijk dank, wij hopen nog eens van jullie service gebruik te maken. Communicatie verliep prima, over alles was te praten. 9!"

SportVibes/ Danone: "Teddy Klarinetti laat nu al 5 jaar lang op de finale van de Danone Nations Cup zien dat hij een pure professional is bij het vermaken van een grote groep kinderen van 2 tot 10 jaar. Clown grappen, Schminken, poppenkast en ballonnen alles komt aan bod. Ieder jaar weer boeken we Teddy met een gerust hart. Succes bij deze 'kritische doelgroep' verzekerd."

IT Bedrijf: "Heel erg goed optreden. Kinderen zijn betrokken bij zowel optreden van Teddy als Sinterklaas. Fun & Party Match is al jaren onze vaste leverancier. Teddy wist alle kinderen leuk te vermaken. Al met al een zeer positieve ervaring geweest. Ook van ouders alleen maar positieve dingen gehoord. 9!"

Heineken: "Een goed optreden. Netjes verzorgd en kinderen zeer bij betrokken. Uitstekend contact met kantoor. Voldeed allemaal meer dan aan de volwachtingen. Een 8!"

Politie Gouda: "Uitstekend optreden. De kinderen vonden het fantastisch. Clown speelde goed in op de kinderen en betrok hen bij de show! Uitstekend contact met kantoor. De site ziet er professioneel en verzorgd uit. Contact verliep prettig. Teddy Klarinetti is echt heel geweldig. De kinderen genoten van zijn grappen en trucs. Hij leidde de Sint geweldig in. Ik als organisator was erg contant met de clown. ik dank hem dan ook nogmaals voor het optreden. 9,5!

Expo Tech Amsterdam: "Uitstekend optreden, super goed omgegaan met kinderen, ouders en grootouders, uitstekend contact met kantoor. Ik wilde alleen deze clown hebben! Een 10!"

Yarden Almere: "Uitstekend optreden, één en al subliem. Het Sinterklaasfeest was zeer zeker geslaagd. Ik heb er geen andere woorden voor. Ik zal dit ook recommenderen aan onze zakelijke relaties. Een 9!"

Verzekering Maatschappij: "Goed optreden. Zeer goed met kinderen omgegaan. De personen/ entertainment die Fun & Party Match leveren zien er verzorgd uit. De kinderen zaten met rode wangen in de zaal en waren zeer enthousiast. 8."

paginaster

Overige Acts

Muzikale Kerstman


Muzikale Kerstman

Accordeon, Trompet, Saxofoon, Zingende Zaag en noem maar op, hij speelt de vrolijkste kerst deuntjes. Ron is dé top entertainer achter de Muzikale Clown en de Muzikale Kerstman.

Om het geheel af te maken neemt hij een verrijdbare arrenslee mee, waar zijn instrumenten in liggen. Kinderen mogen ook op de foto in de arrenslee. (Foto's niet inbegrepen)

€ 695,- voor 4 aaneengesloten uren. Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Teddy met mobiele muziek kar


Muzikale Clown Teddy Klarinetti

Accordeon, Trompet, Saxofoon, Zingende Zaag en noem maar op, hij speelt de allerlei bekende meezingers en kinder deuntjes. Ron is dé top entertainer achter de Muzikale Clown en de Muzikale Kerstman.

Om het geheel af te maken neemt hij een mobiel karretje mee, waar zijn instrumenten in liggen. Kinderen mogen ook op de foto in de arrenslee. (Foto's niet inbegrepen)

In de 4 uur verzorgt Teddy ook goochelen, jongleren en ballonnenvouwen. Een complete act geschikt voor alle gelegenheden.

€ 795,- voor 4 aaneengesloten uren. Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Bennie de Beer


Kindershow Bennie de Beer

Een komische show van 2 x 45 minuten of 1 x 60 minuten met rasechte circusmuzikanten.

Een fantastische show voor kinderen van 3-10 jaar.
Een show vol entertainment, magie, zingen en dansen met de kinderen. Ron (de entertainer achter de Muzikale Clown Teddy Klarinetti) verzorgt ook nog buikspreken. Het moet niet gekker worden.
Arthuro maakt het geheel compleet met zijn muzikale kunsten.

Bennie de Beer is uniek omdat hij kan praten. In deze show staan de kinderen dus centraal. De show voor de onderbouw bestaat uit: Goochelen, Jongleren, Buikspreken, Ballonfiguren maken, Muzikale entertainer.

€ 795,- Kleine show Ron + Bennie. 1 x 60 minuten.
€ 1.095,- Grote show Ron, Arthuro + Bennie. 2 x 45 min. of 1 x 60 min.
€ 795,- Bennie rondlopend 5 x 30 minuten.
Exclusief reiskosten en BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Crazy Puppets


Buikspreekact Crazy Puppets van Ron Ronell

Buikspreken is een vorm van amusement waarbij het spreken gebeurt zonder te veel zichtbare bewegingen met de lippen. Meestal gaat dit gepaard met een pop in de hand die het publiek moet afleiden. Het lijkt hierbij net alsof het de pop is die praat. Als geen ander weet Ron dit vak te beheersen.

Ron doet een buikspreekact op verzoek bij het programma of als losse act. Deze act is zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen omdat Ron en de poppen Joepie en Victor meesters zijn in improvisatie, waarbij menige interactie met het publiek garant staan voor hilariteit.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Foto's

Informatie
Referenties
Acts
Foto's