Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Drive in Shows

Drive in Shows/ DJ set

Wij verzorgen Drive-in-Shows voor diverse uiteenlopende gelegenheden:

Bruiloften, Themafeesten, Schoolfeesten, Bedrijfsfeesten,
Schuurfeesten, Campingtour, Apres Ski Party,
Country avond, Disco Party, Tropical Party, Seventies Party

Vanaf € 595,- voor een kleine set met dj en sterrendoek achtergrond, geluid tot 300 personen, 2x par 56 lampen op statief, exclusief reiskosten en BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.DJ Prince


DJ als Prince look a like huren

DJ Faar is al jaren bekend als de dj waarbij je niet stil kan zitten. Vooral als het om oude hits gaat, zult u zeker een terugreis in de tijd herleven. Faar is opgegroeid in de 70's and 80's en weet als geen ander wat lekkere swingende disco muziek is.

4 uur lang jaren 70's en 80's en 90's muziek, aangevuld met verzoekjes uit het Apres Ski en Top 40 genre. Hij brengt een eigen portable set: complete cd mix tafel, live microfoon mee.

Faar kan als zichzelf maar ook in diverse outfits verschijnen. Bv Hawaii blouse of als Piraat. Hij kan solo komen of met een assistent waarbij Faar ook 1 x 30 minuten Live als Prince Look a Like kan optreden. Lees meer

Referenties als DJ Piet
* DJ Piet komt al jaren bij 2 Samsung bedrijven: "DJ Piet was erg leuk met de kinderen. Vol gekkigheid. Goede combinatie met Sint & Pieten".
* Raffinaderij: "Prima apparatuur, ook de microfoon voor de Sint was goed geregeld. Geweldig. Hij wist precies de juiste muziek te draaien en de kinderen mee te nemen in allerlei dansjes en liedjes.
DJ Piet was echt een hele goede aanvulling voor ons sinterklaasfeest. Vooraf werden de kinderen al vermaakt met moderne sinterklaasliedjes en tijdens het bezoek van de sint waren de liedjes en dansjes een perfecte afwisseling met de speeches van de sint. Deze invulling van ons sinterklaasfeest is zeker voor herhaling vatbaar. 9."

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Acts

Mobiel DJ Kar


Mobiele Disco DJ Kar winkelcentrumpromotie www.funenpartymatch.nl

5 uur rijdend op eigen stroom.

Altijd feest als deze mobiele dico dj is geweest!

€ 750,- 4 uur, exclusief reiskosten en BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

DJ Alain


DJ Alain www.funenpartymatch.nl

Als professioneel presentator, zanger en DJ, maar zeker als entertainer is Alain van alle markten thuis. Voor jong en oud voor ieder willekeurig evenement.Alain is niet zo maar een artiest maar beheerst ook de fijne kneepjes van het vak om zichzelf wel te laten behoren tot het betere segment in entertainmentland. Van discotheek naar party-café, hij maakt overal een feest van!

De veelzijdigheid in zijn optredens maakt dat iedere show weer een andere benadering krijgt. Van een heel chique feest waar Alain op gepaste wijze zijn kwaliteiten waar maakt, tot aan een café waar het belangrijk is om de tent kompleet op z'n kop te zetten.

Alle factoren zijn aanwezig voor u om uw feest net de kers op de taart te laten zijn op uw feest!

Lees meer over Alain

Van chique bedrijfsfeest, DJ opdracht of weergaloze presentatie, Alain is de aangewezen persoon om uw Event tot een feest te maken. Persoonlijk, eerlijk, ervaren en enthousiast vult Alain ieder Event in zoals u wenst...

Prijs op aanvraag.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Kinder Disco


Kinder Disco

Kinderdisco? Natuurlijk! Ook kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op bekende muziek uit de top 40, Nickelodeon, Jetix, enz. Bij Fun & Party Match kan dat natuurlijk!!!

Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole kinderdisco met natuurlijk goed geluid, diverse lichteffecten, rookmachine, stroboscoop en misschien wel een bellenblaas machine. Je weet niet wat je ziet!!!

Naast alle verzoekjes die we voor jullie draaien en dansjes die jullie kunnen leren doen we ook veelgave spelletjes en melige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke prijsjes kan winnen. Oke let's make it a funny party!!!

€ 795,- 2 uur inclusief set tot 200 personen en rookmachine.
€ 895,- 2 uur inclusief set tot 200 personen, rookmachine, bellenblaasmachine en danseres.


Sinterklaas Kinderdisco


Kinder Disco

De Kinderdisco in Sinterklaas stijl met DJ Piet als 1 uur voorprogramma en 1 uur tijdens Sinterklaas ter ondersteuning met microfoon en muziek.
Lees meer

Referentie Kinderdisco:
Holland Colours: "Uitstekend optreden. We denken nu (1 dag erna) al weer aan dezelfde kinderdisco voor volgend jaar. We zijn erg blij met het entertainment, ze vonden het niet erg om ter plekke nog even te helpen met bv schminken. Een 9!"

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Rock Star & DJ Workshop


Rock Star & DJ Workshop

Wordt jij de nieuwe Hardwell, Afrojack, Tiesto of Armin van Buuren? Of speel jij een instrument als Spike van Direct of Cesar Zuiderwijk van Golden Earring?

Fotoshoot
Kinderen kunnen plaatsnemen achter de Drum, Bas & Gitaar en onze professionele fotograaf maakt een Rock Star foto. De foto wordt direct geprint en meegegeven. Dit kan individueel of per groep. 200 foto's (10 x 15 cm.) zijn inbegrepen.

Workshop
15 kinderen per keer: 3 kinderen spelen Drum, Bas & Gitaar en de overige kinderen schrijven samen een liedje en zingen deze met band begeleiding. Voor de zangers zijn ook kleine hand instrumenten aanwezig. 2 muziekleraren begeleiden dit geheel. 2 licht standaards, 4 microfoon met standaards en versterking is inbegrepen.

Na afloop kunnen kinderen DJ les volgen en lekker dansen. De DJ Muziekleraar heeft ook kinder DJ Flor van Holland's Got Talent begeleid.Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Make Your Own Music Video


Eigen muziekvideo maken

Iedereen kan met deze mobiele opnamestudio het stralend middelpunt worden van een spetterende performance. Talent, zangkwaliteit of perfecte lichaamsmaten zijn niet nodig. Daar zorgt 'Make Your Own Clip' voor! In de studio kiest het 'aanstormend talent' een van de 30 internationaal bekende songs en beweegt het hoofd en lippen synchroon met de song. Samen met de animatie is het resultaat even hilarisch als verbluffend. Op de opname studio staat een groot TV scherm waarop de aanwezigen 'live' de verrichtingen van de artiesten kunnen volgen en is daarmee vermaak voor iedereen.

Na afloop van de opname wordt direct een CD-Rom of DVD gemaakt en krijgt men een blijvende herinnering mee aan het optreden.
- Brengt vrolijk vermaak voor iedereen.
- Neemt weinig plaats in.
- Trekt veel bezoekers
- Is interactief entertainment voor iedereen.
- CD-R of DVD kan worden voorzien van bedrijfslogo of naam en zo bijdragen aan naamsbekendheid.

Deze mobiele studio is inzetbaar voor alle evenementen; beurzen, personeelsfeesten, festivals, relatiedagen en bruiloften. De afmetingen : 2 meter breed, bij 2, 5 meter lang en de hoogte is 2,20 meter. Stroomvoorziening 220 V. De studio biedt plaats aan maximaal 2 personen. € 1.150,- exclusief BTW. 4 uur actief op locatie.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Informatie
Meer DJ's