Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Drive in Shows

Wij verzorgen Drive-in-Shows voor diverse uiteenlopende gelegenheden:

Bruiloften, Themafeesten, Schoolfeesten, Bedrijfsfeesten, Schuurfeesten, Campingtour, Glitter Party, Apres Ski Party, Country avond, Disco Party, Tropical Party, Seventies Party etc.

Vanaf € 595,- voor een kleine set met dj en sterrendoek achtergrond, geluid tot 300 personen, 2x par 56 lampen op statief, exclusief reiskosten en BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

DJ Prince


DJ als Prince look a like huren © www.funenpartymatch.nl

DJ Prince is al jaren bekend als de dj waarbij je niet stil kan zitten. Vooral als het om oude hits gaat, zult u zeker een terugreis in de tijd herleven. De Prince Look a Like is opgegroeid in de 70's and 80's en weet als geen ander wat lekkere swingende disco muziek is.

4 uur lang jaren 70's en 80's en 90's muziek, aangevuld met verzoekjes uit het Apres Ski en Top 40 genre. Hij brengt een eigen portable set: complete cd mix tafel, live microfoon mee.

De DJ kan als zichzelf maar ook in diverse outfits verschijnen. Maar als Prince Look a Like is uw feest direct in stijl! Hij kan solo komen of met een assistent waarbij hij ook 1 x 30 minuten Live als Prince Look a Like kan optreden. Lees meerReferenties als DJ Piet

* DJ Piet komt al jaren bij 2 Samsung bedrijven: "DJ Piet was erg leuk met de kinderen. Vol gekkigheid. Goede combinatie met Sint & Pieten".
* Raffinaderij: "Prima apparatuur, ook de microfoon voor de Sint was goed geregeld. Geweldig. Hij wist precies de juiste muziek te draaien en de kinderen mee te nemen in allerlei dansjes en liedjes.
DJ Piet was echt een hele goede aanvulling voor ons sinterklaasfeest. Vooraf werden de kinderen al vermaakt met moderne sinterklaasliedjes en tijdens het bezoek van de sint waren de liedjes en dansjes een perfecte afwisseling met de speeches van de sint. Deze invulling van ons sinterklaasfeest is zeker voor herhaling vatbaar. 9."

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Mobiel DJ Kar


Mobiele Disco DJ Kar winkelcentrumpromotie www.funenpartymatch.nl

5 uur rijdend op eigen stroom.

Altijd feest als deze mobiele dico dj is geweest!

€ 750,- 4 uur, exclusief reiskosten en BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

Disco Fever Flower Power DJ Car


Disco Fever © www.funenpartymatch.nl

Vanuit deze kleurrijke kar speelt de meest vrolijke disco muziek. Bovenop de kar staat er een heuse ‘Saturday Night Fever’ DJ die de leukste plaatjes draait om heerlijk op mee te dansen!

De act kan zelfs uitgebreid worden tot een heuse parade met verschillende artiesten, zoals steltenlopers en danseressen.

2 Personen voeren deze act uit. Dit kan uitgebreid worden tot een parade van 6 fleurige geklede personen.
Vanaf € 950,- 2 x 40 minuten binnen 3 uur. Exclusief reiskosten en BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Kinder Disco


Kinder Disco © www.funenpartymatch.nl

Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole kinderdisco met natuurlijk goed geluid, diverse lichteffecten, rookmachine, stroboscoop en misschien wel een bellenblaas machine. Je weet niet wat je ziet!!!

Naast alle verzoekjes die we voor jullie draaien en dansjes die jullie kunnen leren doen we ook veelgave spelletjes en melige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke prijsjes kan winnen. Oke let's make it a funny party!!!

€ 795,- 2 uur inclusief set tot 200 personen en rookmachine. Exclusief BTW.
€ 895,- 2 uur inclusief set tot 200 personen, rookmachine, bellenblaasmachine en danseres. Exclusief BTW.Sinterklaas Kinderdisco


Kinder Disco © www.funenpartymatch.nl

De Kinderdisco in Sinterklaas stijl met DJ Piet als 1 uur voorprogramma en 1 uur tijdens Sinterklaas ter ondersteuning met microfoon en muziek.
Lees meer op onze externe website www.sintentertainment.nl

Referentie Kinderdisco:
Holland Colours: "Uitstekend optreden. We denken nu (1 dag erna) al weer aan dezelfde kinderdisco voor volgend jaar. We zijn erg blij met het entertainment, ze vonden het niet erg om ter plekke nog even te helpen met bv schminken. Een 9!"

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.