Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Drive In Shows

Een overzicht aan drive-in-shows en DJ's. Bruiloften, Themafeesten, Schoolfeesten, Bedrijfsfeesten, Schuurfeesten, Campingtour, etc. Klik op 'Lees meer' voor informatie.

ster

Mobiele DJ Kar

Tot 5 uur lang rijdend op eigen stroom. Altijd feest als deze mobiele disco dj is geweest! Kan gecombineerd worden met Saxofonist.

Meer
ster

Disco Fever Flower Power

De ‘Saturday Night Fever’ DJ draait jaren 70's plaatjes, de meest vrolijke disco muziek, om heerlijk op mee te dansen! Met coole 70s chauffeuse.

Meer
ster

Silent Disco

Boek een compleet feest, inclusief hoofdtelefoons, Silent Disco DJ(‘s), crew en alle bijbehorende spullen. Van 10 tot 10.000 personen.

Meer
ster

Boogiewoogie Bus

Bovenop het Volkswagen busje verschijnt een scherm en schuiven de juiste songteksten voor de Karaoke voorbij. Zing maar mee.

Meer
ster

Licht & Geluid

De apparatuur en medewerkers die wij beschikbaar stellen zijn echte proffesionals. Voor een geslaagd feest moet dit gewoon in orde zijn.

Meer
ster

Verlichte dansvloer

Trek je stoute schoenen aan en laat die heupen swingen op deze verlichte dansvloer in allerlei kleuren. Dans op de swinging 70's muziek.

Meer
ster

Tropical Party

Dj in Hawaii blouse draait songs als Lambada, Summerjam, Rock-a-Hula Baby. Tropische discobar met parasols en palmbomen.

Meer
ster

Kinder Disco

Een coole kinderdisco: een dj met goed geluid, diverse lichteffecten, rookmachine, stroboscoop en misschien wel een bellenblaas machine.

Meer
ster

Bruiloft DJ

Trouwfeest, Huwelijks jubileum, 12,5 jaar, 25 jaar, 40 jaar etc. De hits van nu worden gedraaid net als uw favoriet, uit uw geboortejaar of van vroeger.

Meer
ster

Karaoke

Misschien zit er wel een onbekend talent in je! Je hebt geen tv talentenshow nodig om te 'shinen'. Een gewone disco wordt een interactieve avond.

Meer
ster

Piraten DJ

De Drive-in-Show met Piraten DJ draait spannende muziek.
Bv 'He's a Pirate' van Tiesto uit de film.
Compleet met Piraten decoratie, meer acts mogelijk.

Meer
ster

Beurs presentaties

Een perfecte beurspresentatie kan ontzettend veel doen voor uw promotie en uiteindelijk uw omzet. Met een beursstand inclusief AV kunt u scoren!

Meer
ster

Crazy Bingo

De knotsgekke gastheer Johnny Talento zingt, kletst, grapt en grolt, 3 rondes vol spanning, prijzen, scherpe humor, dansen en sensatie! Bingo!

Meer