Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Liefde is...

Een beetje romantiek kan nooit kwaad. Diverse acts passend bij thema's: Liefde,
Valentijnsdag,
Trouwen, Huwelijksjubileum, Verloving, Moederdag, Vaderdag, etc.

ster

Alles met Liefde

Straattheater: Een hartendame, koninginnen met karretje, harten op stelten etc. Prachtig om te zien en tot in detail zijn hun kostuums met de hand gemaakt.

Meer
ster

Standbeeld Cupido

Onze knappe liefdesengel speelt graag en zet de mensenharten in vuur en vlam.
Misschien is het jouw dagje wel en schiet Cupido zijn pijl raak! Oelala.

Meer
ster

Tegeltjes versieren

"Liefde gaat door de maag" of "Jou vertrouw ik met mijn ogen dicht". Verzin uw eigen spreuk of maak een leuke tekening. Diverse boekjes liggen klaar ter inspiratie.

Externe website
ster

Swinging Sweethearts

Deze lovely ladies zijn, het woord zegt 't al, lovely om te zien, en ook om van te houden. Ze dansen heel graag op de muziek die ze bij zich hebben, ook samen met jou!

Meer
ster

Venetiaanse masker maken

De Maskermaker, Giovanni een kunstenaar in
hart en nieren begeleid een selecte groep gasten in het maken van echte authentieke Venetiaanse maskers.

Meer
ster

Liefdes Looporkest

Dit looporkest staat bekend om de enthousiaste en professionele wijze waarop het de optredens verzorgt. Uiteraard in sfeervolle aankleding en: veel liefdesliedjes!

Meer
ster

Zweefengel

De Zweefengel zweeft voorbij op een roze wolk en brengt liefde. Nou ja, witte wolk dan. Zij wenst u heel veel liefde toe. Heeft u geen partner, dan wordt u op slag verliefd op haar.

Externe website
ster

Love Kwist Kist

Een korte krachtige, leuke act van 7 a 15 minuten. Het publiek wordt verrast om in meerdere groepen competitief de kwis te spelen in 3 a 4 rondes. Ook in andere thema's te boeken.

Meer
ster

Wandelende harten

De wandelende harten passend perfect als promotie bij Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag. Zij delen lekkere hartsnoepjes of hartzeepjes uit.

Meer
ster

Rondlopende Cadeautjes

Interactie komt snel op gang doordat zij heerlijke lekkernijen bij zich hebben voor iedereen. Zij spreken uw shoppers op leuke assertieve wijze aan.

Meer
ster

Mister Selfie Man

Totaal verliefd en vol van zichzelf gaat hij met alles en iedereen op de foto en straalt liefde uit naar jong en oud. Rondrijdend is hij een flitsende verschijning.

Meer
ster

Zandtekeningen maken

Tekenen met gekleurd zand. Een hele leuke creatieve vorm van kindervermaak. 14 kleuren zand in grote bakken aan handige rekjes op kinderhoogte.

Meer
ster

Wandelend Boek

Dit levend boek is geschikt voor alles wat met liefde te maken heeft. Dat kan voor Valentijn of een huwelijk. Ook in Sinterklaas of Kerststijl te boeken.

Meer
ster

Harten Liefjes

Deze liefjes zijn echte harten diefjes. Steltlopers vol franjes, harten en zoetjes brengen ze u en uw publiek de liefde, met hun altijd stralende snoetjes.

Meer