Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Nieuws

paginaster

Crazy Bingo

Crazy Bingo www.funenpartymatch.nl

22/03/2023

De knotsgekke gastheer Johnny Talento zingt, kletst, grapt en grolt deze doldwaze bingoshow op eigen speciale wijze aan elkaar. Drie rondes vol spanning, mooie prijzen, scherpe humor, dansen en sensatie zorgen voor onvergetelijke momenten!

Wil je Bingo spelen, volop lachen en een feessie bouwen? Dan zorgt Johnny Talento met zijn Crazy Bingo Show voor dé perfecte middag of avond voor uw evenement of gelegenheid!

Spel
Bingo, maar effe anders. Ofwel met Johnny Talento uit Rotjeknor, das Rotterdam.

De Crazy Bingo is inclusief
3 uur aanwezigheid en presentatie van 3 spelrondes
Presentator en zang
Showdecor en presentatie showdesk
Bingo kaarten inbegrepen + stiften
Geluidsinstallatie met bediening
Inclusief kleine (troost)prijsjes voor de winnende tafel.

Lees meer over de Crazy Bingo.

paginaster

Middeleeuwse Koopvrouwe Clementina

Middeleeuwse Koopvrouwe Clementina www.funenpartymatch.nl02/01/2023

Koopvrouwe Clementina (betekent zachtmoedig, toegevend ende genadig).

Zij moet maar liefst 16 kinderen onderhouden, daarom loopt ze de straten af om een ende ander vanuit haar bolderkar te verkopen. Zo heeft zij spelletjes bij zich, kun je fruit, wol, knopen, kralen, kaneelstokjes, sleutels, kruiden, muziekinstrumentjes en zoethout bij haar kopen. Allemaal herkenbare producten uit de Middeleeuwen.

Echter is Clementina geen gewiekste Middeleeuwse zakenvrouw, want ze geeft van alles weg. Zij heeft allerlei verhalen, maar zing jij een mooi liedje voor haar dan smelt ze ende geeft ze een kaneelstokje weg.
Heeft er iemand honger, dan is zij zo vrijgevig om een lekkere appel weg te geven.

Clementina is niet zo armoedig als het lijkt, ze hoeft niet op een houtje te bijten, maar zwaar heeft ze het wel. Zo'n houtje (zoethout) geeft ze ook weg. Om te laten proeven hoe dit smaakt.

Lees meer op Middeleeuwse Koopvrouwe Clementina.

paginaster

Sinterklaas & Kerst

Sinterklaas & Kerst www.funenpartymatch.nl12/10/2022

De mooiste periode voor kinderen komt er weer aan. Een spannende periode voor jong en oud. Jong vraagt zich af of Sinterklaas wel zal komen. Ouderen vragen zich af: Hoe moeten we het dit jaar organiseren? Op deze vraag hebben wij meerdere antwoorden en oplossingen:
* Live optreden,
* Online optreden of een
* Drive/ Walk Thru op afstand.

Ook met Kerst Entertainment zijn er diverse mogelijkheden.
Bijvoorbeeld de Kastanjepoffer met een hekje tussen hem en het publiek of de Winter Steltlopers die op grote hoogte toch opvallen en afstand hebben. Zo is er nog veel meer mogelijk die toch als vanouds lijken en voelen.

Wees wel op tijd want de aanvragen komen gestaag binnen.

Op check onze andere websites:
Sinterklaas Entertainment - of - Kerst Entertainment

paginaster

2 Artiesten shows aanraders

-01-07-2022-

Ben Cramer & Pianist Nick Jefferson

De 2 x 45 minuten durende show wordt gebracht door de bekende zanger Ben Cramer en zanger en pianist Nick Jefferson.
Het programma wordt op maat aangepast op de aanwezige publiek. Voor psychogeriatrische bewoners zal de nadruk echt op de herkenbare liedjes liggen.

Zo veel mooie liedjes... De Clown, Zai Zai Zai, Teddy Scholte, Amsterdamse grachten, Tom Jones, Toon Hermans, Wim Sonneveld, Frank Sinatra, Andre Hazes, Conny Van den Bosch, Willy Alberti en meer.

Nick Jefferson is een zanger en pianist met het vermogen vele stemmen te imiteren, zo hoor je ineens de echte Andre Hazes. Ben Cramer kennen we van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival en natuurlijk van zijn rollen in vele musicals, waaronder Phantom of the Opera.
Lees meer over Ben Cramer.

Zee & Haven

Levende liedjes vanuit het diepste van de aarde tot op het dakje van de hemel. Live muziek (versterkt) met gitaar, zang en andere instrumenten, zoals framedrum, xylofoon, (mond)harp en duimpiano, door Timo en Anik. Nostalgisch repertoire, Oudhollandse kinderliedjes in een nieuw jasje, maar ook eigen werk. Bv Klein Zigeuner meisje en de Mosselman. Verzoeknummers zijn welkom: een paar woorden of een thema wordt meteen een nieuw lied.

Timo en Anik hebben een vintage theaterbus met zeepbellen, limonade uit de kraan en een brievenbus voor handgeschreven post. Leuk voor kinderen en volwassenen.
Lees meer over Zee & Haven.

Ben Cramer www.funenpartymatch.nl Muzikaal duo Zee en Haven www.funenpartymatch.nl
paginaster

Keukenhof Catering personeel

-17-05-2022-
Eindelijk mocht de Keukenhof weer toeristen ontvangen! Na 2 jaar dicht zijn was iedereen er aan toe om weer te kunnen genieten van de prachtige kleuren en bloemen. En van het mooie weer onder genot van een hapje en drankje.
Voor een Horecapunt hebben wij bijna het hele seizoen personeel mogen leveren om de eigenaresse, eigenaar en hun team te versterken.
Volgend jaar mogen we weer. Ben jij er dan bij? Solliciteer nu alvast voor een plekje in ons team! info@hospitalityladies.nl

Referentie namens de eigenaresse

"Wat een ongelooflijke top prestatie heb jij en al je geweldige Hospitality Ladies & Eventmanagement afgeleverd tijdens ons seizoen op het keukenhof 2022. Dikke terechte verdiende pluim... We hebben het met elkaar geflikt. 2022 was voor ons, dankzij jullie, een zeer succesvol Keukenhof seizoen. 2023 staat vast: 23 maart t/m 14 mei …(save the date😉) dan gaan wij zeker weer gebruik maken van jullie geweldige diensten."

Keukenhof www.funenpartymatch.nl Cateringpersoneel huren www.funenpartymatch.nl Hospitality Ladies www.funenpartymatch.nl Keukenhof Horecapunt bij Boothuis www.funenpartymatch.nl Keukenhof 2022 team www.funenpartymatch.nl Keukenhof zonnig 2022 www.funenpartymatch.nl
paginaster

Vernieuwde website

Silent Disco www.funenpartymatch.nl01/04/2022
Hoera! We mogen weer! En nogmaals hoera! Want we hebben een compleet verniewde website.

Een super groot aanbod, makkelijk te vinden via het menu en via de overzichtspagina's vindt u alle informatie over specifiek entertainment.

Wij hebben het gelukkig weer knetterdruk. Ons advies is dan ook om echt bijtijds te beginnen met organiseren van uw evenement, jaarmarkt, winkelcentrumpromotie, bedrijfsfeest etc. Want het gaat hard. Op de drukke weekenddagen in de zomer zijn bijvoorbeeld al geen Oude Ambachten meer te huren. Bijvoorbeeld het weekend van 11 en 12 juni en 18 en 19 juni.

Sinds 26 maart mogen wij met Hospitality Ladies tot begin mei personeel leveren voor 2 horecapunten in de Keukenhof. Heerlijk tussen de bloemen en planten en vol met toeristen.

En vanaf 14 april staan er tot en met 15 september Oude Ambachten gepland voor de Gouda Kaasmarkt die iedere donderdag weer kan plaatsvinden.

Op 17 april viert Steenbergen het Vestingweekend gecombineerd met 750 jaar bestaan van de stad met veel van ons Oud Hollands Entertainment.

paginaster
Organiseer uw event met Fun & Party Match03/02/2022
Sinds 26 januari j.l. is de Kunst, Cultuur en Horeca weer open van 05.00 tot 22.00 uur.
In het heel kort: Boek nu uw entertainment! Onze voorwaarden blijven soepel. Mocht het toch niet lukken om uit te voeren, dan verschuiven wij het gratis.

Eind december kwam een grote opdracht voor de GGD Boostercampagne op onze pad en mochten (en ten tijden van dit artikel nog eens 2 weken) hostesses sturen en aansturen in zowel Alcazar Puttershoek (bekende voormalige discotheek) als in Rai Amsterdam.

Daarnaast krijgen wij weer diverse aanvragen voor later in het jaar om evenementen te mogen voorzien van ons entertainment.

Zit er iets bij voor u? Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl

paginaster

Eldor the Troll

Eldor the Troll Halloween Entertainment © www.funenpartymatch.nl17/08/2021
Eldor zwerft tijdens Halloween door de straten met zijn kar achter hem aan waar spannende muziek uit komt. Uit deze kar haalt hij de gekste en magische attributen uit waar het publiek versteld van staat.

Het is een gevarieerde animatie en entertainment act voor alle leeftijden.
Voor de kinderen is hij aardig. En voor de ouderen is hij een spannende belevenis.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl

paginaster

Back 2 Events30/06/2021
Afgelopen 15 maanden heeft een deel van de evenementen- en entertainment branche laten zien dat online events prima kunnen om bepaalde boodschappen over te brengen.

Een groot deel van de evenementen- en entertainment branche heeft juist niet zijn of haar expertise kunnen overbrengen. Zij hebben daarvoor live events en live contact nodig.

Gelukkig mogen we weer!

De brein wordt getriggerd tijdens een live event. Door onze zintuigen: zien 👀, horen 👂, voelen 🤲, ruiken 👃 en proeven 👅.

Zet dus juist nu live entertainment in voor die beleving. De samenleving snakt er naar.
Het entertainment is veilig in te zetten, al dan niet met bepaalde aanpassing. Laat u gerust informeren door de entertainers. Zie weten precies wat zij wel of niet kunnen verzorgen. Vertrouw op hun professionaliteit.

Live events geven een supersterke impact op uw marketingmix. Voorheen was dat al zo, maar dat gevoel van fomo (fear of missing out) wordt nu extra versterkt door een lange periode thuiswerken, geen uitgaan, geen evenementen. Men wil zo graag... profiteer daarvan.

paginaster

Camping EntertainmentCamping - www.funenpartymatch.nl19/06/2020
Na een voorseizoen zonder gasten op uw camping door Corona wilt u deze zomer toch alle Hollandse gasten aan u binden!

Gasten mogen langzaamaan weer naar het buitenland reizen. Maar.. wij begrijpen heel goed dat u, in Nederland, een tijdlang zonder gasten heeft gezeten. Uw voorseizoen is daarmee qua omzet weg. Probeer daarom alle Hollandse gasten aan u te binden deze zomer! Wellicht komen er toch nog buitenlandse gasten.

Nu begrijpen wij dat het allemaal nog afwachten is hoe het gaat verlopen met de versoepelingen en de afstand en hygiëne regels.

Geef uw gasten de zomer van hun leven! Na lange periode ‘intellectuele lockdown’ zijn zij toe aan ontspannen, lachen, gieren en brullen. Naast uw prachtige camping, met een hartelijke ontvangst, heerlijk eten in uw restaurant, mooie natuur, vele bezienswaardigheden is dat stukje camping entertainment en animatie voor veel vakantiegangers ook een reden om naar UW camping te komen.

Lees verder op ons Fun & Party Match blog over Camping Entertainment en ideeën.

paginaster

Vergeet-me-nietje. Oproep!Vergeet ons niet - www.funenpartymatch.nl02/06/2020
Onze mooie evenementenbranche heeft het zwaar, heel zwaar!

Iedereen snapt de maatregelen rondom het Corona virus. Gezondheid is en blijft het allerbelangrijkste goed wat wij hebben! Wij, in Nederland, hebben de Gezondheidszorg goed voor elkaar. Er zijn landen die het wat dat betreft veel minder hebben zonder mogelijkheden om naar de huisarts en ziekenhuizen te gaan. Geen of geen goede toegang tot medicijnen, apparatuur, hygiëne, eten/ drinken en watervoorzieningen. Laten we dat aub ook met z'n allen realiseren, dat hoe moeilijk deze periode ook is, er zijn altijd mensen die het veel erger hebben.

Toch doen wij een oproep aan iedereen buiten de evenementen- en entertainment branche om ons niet te vergeten. 

Kortom... nu het weer langzaam mag...
√ om buiten te sporten,
√ scholen weer (bijna volledig) open,
√ contact beroepen kunnen weer aan de slag,
√ restaurants, bioscopen, theaters open (eerst 30 personen binnen vanaf 1 juni, daarna 100 personen vanaf 1 juli en daarna?),
√ musea, pretparken, dierentuinen en campings open,
√ kleinschalige bijeenkomsten (eerst 30 personen binnen vanaf 1 juni, daarna 100 personen vanaf 1 juli en daarna?),

Daar zijn we na een 'intellectuele lockdown' natuurlijk allemaal ontzettend aan toe. Toch is er een grote groep wat nog erg voorzichtig zal zijn, en ook dat is logisch.


Lachen, gieren, brullen is gezond

Vergeet ons niet - www.funenpartymatch.nl

Ondanks alle financiële gevolgen door de inmiddels bekende basis maatregelen van Overheid en RIVM hopen wij dat u toch nadenkt over de inzet van evenementen- en entertainment medewerkers. Zij hebben uw opdracht, hoe klein of groot ook, zo har(d)(t) nodig. Niet is het financieel hard nodig voor ons, maar ook voor ons hart. Wij doen ons werk allemaal met een ontzettend grote passie om andere te vermaken en samen de samenleving mooier te maken. Want ontspannen, genieten, luxe behoren na huisje, boompje, beestje ook bij onze levensbehoeften. Voor de één meer dan de ander.

Het gezegde luid tenslotte "Een Dag Niet Gelachen, Is Een Dag Niet Geleefd".

Op afstand is er best een en ander mogelijk. Wij houden ons aan de uitgebreide RIVM maatregelen en checken deze regelmatig om up to date te blijven. Op deze site staat precies wat mag.

Op www.funenpartymatch.nl en www.oudhollandsentertainment.nlt staan diverse ideeën waarvan al is uitgewerkt hoe zij veilig entertainment kunnen uitvoeren.

Bijvoorbeeld:
Muzikale Clown Teddy Klarinetti met een draaiorgel en live trompet - langs de ramen voor zorginstellingen, centraal in de tuin of spelend onder het balkon.
√ Mr Bean handhaaft de 1,5 meter afstand in winkelcentra. www.looppoppen.nl
√ Vier nog steeds 75 Jaar Bevrijding met Toon Polygoon - een vintage dj met een mobiele grammafoonplater speler (100 jaar oud)
√ Of juist de Muzikale Bingo online verzorgt door Drag Queen Miss Rose Murphy

Check onze websites en Social Media, mail of bel ons om samen te kijken wat wij voor u kunnen realiseren. Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt.

paginaster

ISE 2020 - Integrated Systems EuropeFloormanagers tijdens ISE 2020 © www.funenpartymatch.nl

28/02/2020

Dit jaar was het laatste jaar als Floormanager tijdens de Opbouwdagen en als Customer Service Manager tijdens de Beursdagen.

De functie betreft een belangrijke tussenschakel tussen de standhouders en alle leveranciers van Rai Amsterdam. Uit naam van de organisatie assisteren zij de organisatie, de standhouders helpen bij vragen en schakelen tussen de Exhibitor Service van de Rai en de uitvoerende leveranciers. Denk daarbij aan rigging, electriciteit, transport, standbouw, standfaciliteiten, standinrichting etc.

Vanaf 2021 zal de grootste audiovisuele technologische beurs in Barcelona te bezoeken zijn. Wij wensen de organisatie onzettend veel plezier en succes in de mooie Spaanse stad.

Zoekt u ook zeer ervaren Eventmanagers? Kijk dan eens op Hospitality Ladies & Eventmanagement.paginaster

Ga niet zo maar voor het goedkoopste entertainment, maar voor kwaliteit21/11/2019

Als evenementenbureau zien wij regelmatig dat men gaat shoppen. Dat is natuurlijk een recht. Wij zeggen ook zeker: Doen.

Vergelijk dan alstublieft niet alleen op prijs. Maar vergelijk alle punten.

Wij bieden:
* betrouwbaarheid - de afspraken met u worden vastgelegd in een contract, wij verplichtigen ons daarmee dat er altijd entertainment zal staan ook in geval van ziekte. Het gebeurt nog te vaak dat er entertainers zijn die afbellen om wat voor reden dan ook. Zij voelen zich niet verplicht om aan de afspraak te houden.

* gaan voor het beste resultaat, - behoeft geen uitleg, toch?

* zorgen dat het past bij uw wensen,

* klantvriendelijk, kindvriendelijk en personeel/artiesten vriendelijk
Wij denken aan u, aan uw gasten, jong of oud, maar ook aan al het personeel en de entertainers die voor u werken. Een vriendelijk woord en uitstraling voor iedereen. Iedereen bij uw feest betrekken geeft alleen maar nog meer sfeer en iedereen houdt er een goed gevoel aan over als zij weer naar huis gaan. Het gebeurt helaas regelmatig dat de verzorging van personeel en artiesten vergeten worden. Ze moeten op tijd zijn en doen wat u van hen wenst, maar daarna een vriendelijk woordje, consumpties, kleedruimte en gratis parkeerplaats worden vergeten.

* last but not least: Wij gaan voor kwaliteit. Om bovenstaande punten te realiseren proberen wij iedere opdracht zo goed mogelijk uit te denken. Leren wij van vorige keren, nemen wij ingevulde evaluaties serieus en zijn wij altijd op zoek naar verbeteringen. Dat is niet alleen belangrijk voor uw opdracht, maar geeft ons voldoening en streven wij zo om onze passie tot uiting te brengen.