Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Nieuws

paginaster

Eldor the Troll

Kindershow Piraten Spektakel Show © www.funenpartymatch.nl17/08/2021
De nieuwste act van Alfredo Lorenzo is Eldor the Troll.

Eldor zwerft tijdens Halloween door de straten met zijn kar achter hem aan waar spannende muziek uit komt. Uit deze kar haalt hij de gekste en magische attributen uit waar het publiek versteld van staat.

Het is een gevarieerde animatie en entertainment act voor alle leeftijden.
Voor de kinderen is hij aardig. En voor de ouderen is hij een spannende belevenis.

Voor een offerte op maat kunt u mailen naar info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Back 2 Events30/06/2021
Afgelopen 15 maanden heeft een deel van de evenementen- en entertainment branche laten zien dat online events prima kunnen om bepaalde boodschappen over te brengen.

Een groot deel van de evenementen- en entertainment branche heeft juist niet zijn of haar expertise kunnen overbrengen. Zij hebben daarvoor live events en live contact nodig.

Gelukkig mogen we weer! 🥳

De brein wordt getriggerd tijdens een live event. Door onze zintuigen: zien 👀, horen 👂, voelen 🤲, ruiken 👃 en proeven 👅.

Zet dus juist nu live entertainment in voor die beleving. De samenleving snakt er naar.
Het entertainment is veilig in te zetten, al dan niet met bepaalde aanpassing. Laat u gerust informeren door de entertainers. Zie weten precies wat zij wel of niet kunnen verzorgen. Vertrouw op hun professionaliteit.

Live events geven een supersterke impact op uw marketingmix. Voorheen was dat al zo, maar dat gevoel van fomo (fear of missing out) wordt nu extra versterkt door een lange periode thuiswerken, geen uitgaan, geen evenementen. Men wil zo graag... profiteer daarvan.

paginaster

Muzikale BingoOnline Muzikale Bingo © www.funenpartymatch.nl

04/03/2021
De Online Muzikale Bingo gaat door...
Drag Queen Miss Rose Murphy tut zichzelf nog steeds volledig op, om u een spetterend optreden te bezorgen.

Maar dan via de Online Muzikale Bingo.
Geen suffe getallen, maar gezellige meezingers en disco klassiekers. Naast presentatie zingt Miss Rose live mee.

Met uw gezin en overige familieleden meespelen of
uw vriendengroep,
uw collega'samen,
uw sportvereniging,
etc.

paginaster

De Mooiste Kerstman van NederlandDe Mooiste Kerstman van Nederland © www.funenpartymatch.nl

27/11/2020
Op afstand met de Kerstman op de foto.
Of... hij speelt diverse instrumenten live vanuit zijn mooie arrenslee.

Klik door Muzikale Kerstman onder het kopje Acts .

of check de externe website www.kerstentertainment.nl

paginaster

It's All About Communication

30/09/2020
Doordat het in entertainmentland vrij stil is door de Corona maatregelen hebben wij een nieuwe pagina's op deze website erbij gestart.

It's All About Communication is een dienst waarbij eigenaresse Ilse ondernemers en artiesten helpt met Artiestenpromotie, Winkelcentrumpromotie, Productpromotie en Restaurantpromotie.
Tevens schrijft zij SEO en PHP teksten voor websites en Blogs. Of een complete Social Media Strategie van minimaal 3 maanden.
Deze diensten werden al gedaan onder Fun & Party Match, maar worden nu uitgebreid benoemd op deze website.
De doelgroep waar de diensten voor bedoeld zijn wordt hierdoor breder.

paginaster

Goochelaar Ger Copper overleden

12/08/2020
Op 07 augustus 2020 is Goochelaar, Coach en onze Sinterklaas, Ger Copper, overleden na een kort ziekbed.

Ger heeft enorm veel betekend voor de goochel en illusie wereld in Nederland en buitenland.
Zo is hij coach geweest van Hans Klok, werkte hij mee aan de Uri Geller shows, en jarenlang coach voor Mike Dark, Niek Takens en Alfredo Lorenzo, Nederlands Jeugdkampioen 2017, 2018 en 2019.

De laatste 6 jaar is hij onze Goochel Sinterklaas geweest. Vele kinderen van bedrijfsbezoeken werden verblijd met zijn goocheltrucs, samen met enkele leerlingen die hij als Piet mee nam.

Wij zijn geschokt door zijn onverwachte overlijden. Dankbaar en rust zacht, Ger.

Nog geen 9 maanden nadat Goochelaar en kindershow Artiest Peter Hanssen is overleden tijdens de voorbereidingen van een optreden. Het doet ons beide veel en daarom wilde wij hen toch hier even benoemen als eerbetoon. Nabestaanden hebben wij natuurlijk gecondoleerd en sterkte gewenst.

paginaster

Glamperen met minishowsGlamperen met minishow van Woezel & Pip en meer karakters - www.funenpartymatch.nl29/07/2020
Waar droomde jij als kind van? Over dieren bij je bed, of een ontmoeting met een van je tv helden, van elke dag dansen, of een groot (snoepjes) restaurant waar je voor je ouders mag koken...?

Deze zomer worden dromen werkelijkheid op glamping Dromenland van East Nomads.
Hier kun je met het hele gezin in een stijlvolle tent genieten van een vakantie waar de kinderen altijd op nummer 1 staan.

Van de Woezel & Pip minishow tot Sesamstraat en Dora & Diego.
Restaurants waar je als kind zelf mag koken, springkussens en snoepparadijzen, elke avond feestelijk afgesloten met een spetterende mini disco!
Je zou er haast niet van kunnen slapen, zoveel is er hier te doen…

Boek de Glamping in de week van 22 tot en met 27 september.
Lees verder op de website van East Nomads

paginaster

Camping EntertainmentCamping - www.funenpartymatch.nl19/06/2020
Na een voorseizoen zonder gasten op uw camping door Corona wilt u deze zomer toch alle Hollandse gasten aan u binden!

Gasten mogen langzaamaan weer naar het buitenland reizen. Maar.. wij begrijpen heel goed dat u, in Nederland, een tijdlang zonder gasten heeft gezeten. Uw voorseizoen is daarmee qua omzet weg. Probeer daarom alle Hollandse gasten aan u te binden deze zomer! Wellicht komen er toch nog buitenlandse gasten.

Nu begrijpen wij dat het allemaal nog afwachten is hoe het gaat verlopen met de versoepelingen en de afstand en hygiëne regels.

Geef uw gasten de zomer van hun leven! Na lange periode ‘intellectuele lockdown’ zijn zij toe aan ontspannen, lachen, gieren en brullen. Naast uw prachtige camping, met een hartelijke ontvangst, heerlijk eten in uw restaurant, mooie natuur, vele bezienswaardigheden is dat stukje camping entertainment en animatie voor veel vakantiegangers ook een reden om naar UW camping te komen.

Lees verder op ons Fun & Party Match blog over Camping Entertainment en ideeën.paginaster

Vergeet-me-nietje. Oproep!Vergeet ons niet - www.funenpartymatch.nl02/06/2020
Onze mooie evenementenbranche heeft het zwaar, heel zwaar!

Iedereen snapt de maatregelen rondom het Corona virus. Gezondheid is en blijft het allerbelangrijkste goed wat wij hebben! Wij, in Nederland, hebben de Gezondheidszorg goed voor elkaar. Er zijn landen die het wat dat betreft veel minder hebben zonder mogelijkheden om naar de huisarts en ziekenhuizen te gaan. Geen of geen goede toegang tot medicijnen, apparatuur, hygiëne, eten/ drinken en watervoorzieningen. Laten we dat aub ook met z'n allen realiseren, dat hoe moeilijk deze periode ook is, er zijn altijd mensen die het veel erger hebben.

Toch doen wij een oproep aan iedereen buiten de evenementen- en entertainment branche om ons niet te vergeten. 

Kortom... nu het weer langzaam mag...
√ om buiten te sporten,
√ scholen weer (bijna volledig) open,
√ contact beroepen kunnen weer aan de slag,
√ restaurants, bioscopen, theaters open (eerst 30 personen binnen vanaf 1 juni, daarna 100 personen vanaf 1 juli en daarna?),
√ musea, pretparken, dierentuinen en campings open,
√ kleinschalige bijeenkomsten (eerst 30 personen binnen vanaf 1 juni, daarna 100 personen vanaf 1 juli en daarna?),

Daar zijn we na een 'intellectuele lockdown' natuurlijk allemaal ontzettend aan toe. Toch is er een grote groep wat nog erg voorzichtig zal zijn, en ook dat is logisch.


Lachen, gieren, brullen is gezond

Vergeet ons niet - www.funenpartymatch.nl

Ondanks alle financiële gevolgen door de inmiddels bekende basis maatregelen van Overheid en RIVM hopen wij dat u toch nadenkt over de inzet van evenementen- en entertainment medewerkers. Zij hebben uw opdracht, hoe klein of groot ook, zo har(d)(t) nodig. Niet is het financieel hard nodig voor ons, maar ook voor ons hart. Wij doen ons werk allemaal met een ontzettend grote passie om andere te vermaken en samen de samenleving mooier te maken. Want ontspannen, genieten, luxe behoren na huisje, boompje, beestje ook bij onze levensbehoeften. Voor de één meer dan de ander.

Het gezegde luid tenslotte "Een Dag Niet Gelachen, Is Een Dag Niet Geleefd".

Op afstand is er best een en ander mogelijk. Wij houden ons aan de uitgebreide RIVM maatregelen en checken deze regelmatig om up to date te blijven. Op deze site staat precies wat mag.

Op www.funenpartymatch.nl en www.oudhollandsentertainment.nlt staan diverse ideeën waarvan al is uitgewerkt hoe zij veilig entertainment kunnen uitvoeren.

Bijvoorbeeld:
Muzikale Clown Teddy Klarinetti met een draaiorgel en live trompet - langs de ramen voor zorginstellingen, centraal in de tuin of spelend onder het balkon.
√ Mr Bean handhaaft de 1,5 meter afstand in winkelcentra. www.looppoppen.nl
√ Vier nog steeds 75 Jaar Bevrijding met Toon Polygoon - een vintage dj met een mobiele grammafoonplater speler (100 jaar oud)
√ Of juist de Muzikale Bingo online verzorgt door Drag Queen Miss Rose Murphy

Check onze websites en Social Media, mail of bel ons om samen te kijken wat wij voor u kunnen realiseren. Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt.

paginaster

Corona24/03/2020 - update 22/04/2020

Op dit moment zit iedereen in het 'zelfde schuitje'. Niet letterlijk want we moeten rekening houden met de 1,5 meter 'social distance'. Maar we zijn thuis aan het werk of helemaal niet, scholen zijn gesloten, bedrijven en horeca zijn dicht, evenementen zijn tot 1 september afgelast.

Overheid update per 21 april 2020:
Culturele activiteiten, zoals voorstellingen, tentoonstellingen en concerten, die niet vergunningsplichtig of meldplichtig zijn, zijn verboden tot en met 19 mei. Publieke locaties zoals bioscopen, theaters, concertzalen, musea en monumenten (met een publieksfunctie) zijn gesloten tot en met 19 mei.

Wij, als entertainmentbureau, zijn bezig met alle annuleringen of verplaatsingen netjes af te handelen. Als betrouwbaar en bekend bureau zullen wij met u meedenken wij ook met u meedenken over mogelijkheden qua entertainment voor bijvoorbeeld zorginstellingen en verjaardagen.
Op gepaste afstand is er toch nog een en ander mogelijk.

Toch denken wij aan de periode na Corona, want die komt er! Positief blijven is lastig, maar sleept ons er wel doorheen. Na deze moeilijk, bizarre, vervelende periode (zo zijn er nog meer woorden van toepassing) hopen wij dat u toch weer aan ons denkt om die mooie evenementen alsnog te voorzien van kwalitatief hoog entertainment en artiesten.

Hulde aan alle zorgmedewerkers, boodschappen winkel personeel, transport en logistiek medewerkers, hulpinstanties en aan de overheid om dit allemaal in goede banen te leiden. Werk mee aan de gezondheid van anderen en houdt je aan alle maatregelen.
Wij zien u graag na deze periode gezond en vrolijk!

paginaster

ISE 2020 - Integrated Systems EuropeFloormanagers tijdens ISE 2020 © www.funenpartymatch.nl

28/02/2020

Dit jaar was het laatste jaar als Floormanager tijdens de Opbouwdagen en als Customer Service Manager tijdens de Beursdagen.

De functie betreft een belangrijke tussenschakel tussen de standhouders en alle leveranciers van Rai Amsterdam. Uit naam van de organisatie assisteren zij de organisatie, de standhouders helpen bij vragen en schakelen tussen de Exhibitor Service van de Rai en de uitvoerende leveranciers. Denk daarbij aan rigging, electriciteit, transport, standbouw, standfaciliteiten, standinrichting etc.

Vanaf 2021 zal de grootste audiovisuele technologische beurs in Barcelona te bezoeken zijn. Wij wensen de organisatie onzettend veel plezier en succes in de mooie Spaanse stad.

Zoekt u ook zeer ervaren Eventmanagers? Kijk dan eens op Hospitality Ladies & Eventmanagement.paginaster

Customer Experience - Klant Beleving31/01/2020

Ja, het bestaat al jaren. Maar marketeers geven aan dat het a 2020 toch echt serieuze business is en strategisch, slim ingezet kan worden als communicatie middel.

Probeer niet alleen maar zenden in de vorm van lezingen, sprekers en podium programma. Maar ook door de beleving met kleinere sociale meetingpoints en intiemere sessies.

Sessies waarbij klanten, bezoekers, gasten zelf met de handen kunnen werken in een doe workshop, bewegingslessen krijgen van professionele dansers, getriggerd worden door niet alledaagse teambuildings uitingen. Het zet hen op een andere manier aan het denken en motiveert hen in hun verdere carriere en leven. Of dit nu om uw eigen personeel gaat, uw (potentiele) klanten of welk evenementen doelgroep dan ook.

paginaster

Reviews en Social Media20/01/2020

Bent u ooit klant geweest bij Fun & Party Match? Laat dan een review achter via ons evaluatie formulier of openbaar op Google.

Onze Social Media kanalen:
Facebook logo Twitter logo Instagram logo You Tube logo Pinterest logo

paginaster

Ga niet zo maar voor het goedkoopste entertainment, maar voor kwaliteit21/11/2019

Als evenementenbureau zien wij regelmatig dat men gaat shoppen. Dat is natuurlijk een recht. Wij zeggen ook zeker: Doen.

Vergelijk dan alstublieft niet alleen op prijs. Maar vergelijk alle punten.

Wij bieden:
* betrouwbaarheid - de afspraken met u worden vastgelegd in een contract, wij verplichtigen ons daarmee dat er altijd entertainment zal staan ook in geval van ziekte. Het gebeurt nog te vaak dat er entertainers zijn die afbellen om wat voor reden dan ook. Zij voelen zich niet verplicht om aan de afspraak te houden.

* gaan voor het beste resultaat, - behoeft geen uitleg, toch?

* zorgen dat het past bij uw wensen,

* klantvriendelijk, kindvriendelijk en personeel/artiesten vriendelijk
Wij denken aan u, aan uw gasten, jong of oud, maar ook aan al het personeel en de entertainers die voor u werken. Een vriendelijk woord en uitstraling voor iedereen. Iedereen bij uw feest betrekken geeft alleen maar nog meer sfeer en iedereen houdt er een goed gevoel aan over als zij weer naar huis gaan. Het gebeurt helaas regelmatig dat de verzorging van personeel en artiesten vergeten worden. Ze moeten op tijd zijn en doen wat u van hen wenst, maar daarna een vriendelijk woordje, consumpties, kleedruimte en gratis parkeerplaats worden vergeten.

* last but not least: Wij gaan voor kwaliteit. Om bovenstaande punten te realiseren proberen wij iedere opdracht zo goed mogelijk uit te denken. Leren wij van vorige keren, nemen wij ingevulde evaluaties serieus en zijn wij altijd op zoek naar verbeteringen. Dat is niet alleen belangrijk voor uw opdracht, maar geeft ons voldoening en streven wij zo om onze passie tot uiting te brengen.