Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

Home > Muzikaal > Bands en Muzikanten > Eenmansorkest Erik

paginaster

Eenmansorkest Erik

Erik Adams als Eenmansorkest boeken www.funenpartymatch.nl

Erik is een Zanger / Toetsenist / Entertainer uit het land van Maas en Waal die zich goed weet aan te passen aan elke gelegenheid, en heeft altijd de juiste muzikale omlijsting voor ieder feest.

Met eigen keyboard, lichtspots, discolights en geluid tot 550 watt zingt Erik de sterren van de hemel.

Van top 40 tot evergreens, rock en pop, 60, 70 and 80 dance disco, van Frans Bauer tot Dire Straits, van schlagers tot popmuziek, van wals tot tango, en van jazz, easylistening, rock & roll, disco-inferno tot klassiek.

Erik heeft vele singles uitgebracht waaronder 'Made For Love', 'Al Mijn Liefde', 'Blijf Toch Bij Mij', 'Een Andere Wereld', 'De Taximeter Loopt'. Binnenkort (eind 2017) komt zijn nieuwe single 'Laat Me Zien' uit. Al zijn singles zijn te zien op TV Oranje.

Recent toegevoegd aan het repertoire:
Gangnam Style - Psy, Drive by - Train, Candy van Robbie Williams, Tina Turner medley, Balada - Gusttavo Lima Ai Se Eu Te Pego - Michel Telo, Als jij niet kiezen kan van Django Wagner, Wat moet ik zonder jou - Frans Bauer, Bagagedrager van Gers Pardoel, Ik neem je mee- Gers pardoel, Marco borsato medley.

Nieuwste referentie: Bruiloftfeest:
"Wij hebben een hele mooie avond gehad. Mede door Erik Adams. Een vriendelijke man, die mooi kan zingen en het prbliek kan vermaken. Wij vonden hem heel goed en we hebben ook vele leuke reacties over hem gehad. Erik is een echte aanrader!!
Ook willen wij u bedanken voor het regelen van Erik, op zo'n korte termijn!!!"

Vanaf € 595,-
4 aaneengesloten uren, inclusief zang, geluid & keyboard. Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl

paginaster

Biografie

Eenmansorkest boeken www.funenpartymatch.nl

Muziek is hem met de paplepel ingegeven, hij zat al bij de drumband toen hij 8 jaar oud was en vlak daarna is hij verder gegaan op trompet, waar hij diverse diploma's behaalde bij de KNF. (Landelijke federatie voor blaasorkesten) A ,B, en C diploma voor theorie en praktijk. Daarnaast heeft hij een muziekvakopleiding genoten in Utrecht, gericht op muziektheorie, accoordenleer, muziekleer en 7 jaar intensieve pianolessen.

Op zijn 16de is Erik Adams begonnen met pianolessen en actief gaan zingen bij een koor in zijn woonplaats. Daar is zijn stem ontwikkeld met vele zanglessen en uitvoeringen.

Diverse gastoptredens bij regionale koren, voorrondes in 1992 bij de soundmixshow van Henny Huisman en een 1ste prijs bij de regionale karaoke-wedstrijd in zijn woonplaats en daarna de landelijke karaoke-wedstrijd in Aalten, waar hij diverse songs voor zijn rekening nam.

In 1991 is Erik als toetsenist gestart bij smartlappenband "Het Gebroken Hartje", en later de band "SJOKKE", waar hij door heel Nederland op diverse feesten en partijen heeft gespeeld. Kort daarna heeft hij besloten om in zijn eentje verder te gaan als soloartiest.

Erik heeft eind 2003 zijn eigen Eenmansorkest gestart met eigen licht en geluid. Het bevalt hem erg goed; "Mensen muzikaal ontspannen en zien dat ze het naar hun zin hebben, is geweldig."

Erik is uitermate geschikt voor verjaardagspartijen, bruiloften, braderieën, recepties, kerstmarkten, bedrijfsfeesten, zakelijke evenementen, jubilea's en ga zo maar door.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Foto's