Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Frans: Moulin Rouge

Begeef u in romantisch en nachtelijk Parijs met kunstenaars uit Montmarte en Moulin Rouge als Le Centre van de vrijheid van de kunst.
Klik op 'Lees meer' voor informatie.

ster

Montmartre

Maak een Frans themafeest compleet met karikaturisten. Zo afkomstig van Montmartre in Parijs. Franse setting met decor en kunstenaars.

Meer
ster

Can Can Danseressen

Moulin Rouge, nachtclub in wereldstad Parijs, staat bekend om haar chique doch pikante danseressen met snelle danspassen en lenige benen.

Meer
ster

Portretknipster

Er is slechts een zwart stuk papier, een schaar, uw silhouet en een knipkunstenaar voor nodig. Zij kan naast Frans Montmartre stijl ook Hollands gekleed gaan.

Meer
ster

Standbeeld Franse Chef

Uit z'n Parijse keuken weggeplukt met een bijzondere aanbieding op z'n menukaart staan: een kus van de Franse chef! Gooi een muntje en zie wat er gebeurt.

Meer
ster

Franse Uiensoep Buffet

Met plaisir bieden wij une Frans uiensoep buffet met beurre aux herbes ou du beurre d'ail (stokbrood met kruiden en knoflook boter) en stukje fromage.

Meer
ster

Karikaturist

Door een praatje, leiden de karikaturisten de aandacht af van het poseren, terwijl in enkele minuten een karikatuur of realistisch portret gereed is.

Meer
ster

Lilakei

Een lakei is een in livrei geklede dienaar werkend aan een hof. Hij lijkt zo uit Versailles, Parijs overgekomen te zijn. De Marie Antoinette pruiken tijd.

Meer
ster

Draaiorgelnostalgie

Onze draaiorgelman heeft begeeft zich graag in de Franse sferen. Zijn outfit en zijn draaiorgel past hij aan de locatie en gelegenheid aan. Waan u even in de straten van Parijs.

Meer
ster

Accordeonist

Al wandelend tussen uw gasten of onopvallend zittend in een hoekje verzorgen onze accordeonisten (achtergrond-) muziek uit alle windstreken.

Meer
ster

Frans decor

Gezellige Parijse straatjes, mooie landhuizen, wijnplukkers, verliefd stelltje in Parijs, de Tour de France, de Boulangerie (bakker) of de Eiffeltoren.

Meer
ster

Kunst/ Ambachten

Oud Hollands Entertainment

Ambachten die gedemonstreerd worden op uw Frans thema event met een kunstzinnige inslag. Klik door voor een filmpje tijdens Montmartre Loosduinen.

Externe website