Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Sinterklaas

Hieronder en via Sint Entertainment vindt u thema entertainment. Voor een nog groter overzicht kijkt u op www.sintentertainment.nlSint & Pieten


Sint en Pieten huren

Sinterklaas met 2 Pieten
€ 450,- incl. 3 kg strooigoed voor 1 x 45 a 60 minuten en reiskosten. Exclusief BTW.

Sinterklaas met 4 Pieten
€ 695,- incl. 5 kg strooigoed voor 1 x 45 a 60 minuten, geluid * en reiskosten.
Exclusief BTW.

1 uur programma bestaat uit zingen, dansen, kinderen naar voren halen en aan het eind van de show cadeau's uitdelen. De cadeau's mogen op teken van de Pieten tegelijk geopend worden. Zo bouwen wij de spanning op.

* Het geluid bij een team met 4 Pieten bestaat uit een mobiele geluidset die de Pieten mee naar binnen nemen. De draadmicrofoon met een rode plopkap, op een microfoonstandaard, is voor Sinterklaas. Een eventuele 2e microfoon is draadloos zodat de Pieten deze door de zaal heen kunnen nemen. Zo is het team versterkt, maar blijft ook de baard van Sinterklaas mooi en heeft hij zijn handen vrij voor het boek en de kinderen.

Onze Sinten en Pieten zijn geselecteerd en zeer goed voorbereid. Zo kijken zij naar het Sinterklaasjournaal. Hebben training en overleg met elkaar en wensen graag informatie te ontvangen van aanwezige kinderen. Allen zijn gewend om door microfoon te spreken. Uiteraard zijn zij gekleed als de tv-sint.Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.


Ontvang een vrijblijvende prijslijst van ons Sint Entertainment www.funenpartymatch.nl

Sint Entertainment

Sinterklaas Entertainment

Meer Sinterklaas Entertainment vindt u op onze externe website. Lees meer

paginaster

Referenties

Sint en Pieten huren

* FME/Bouwend Nederland: "Bedankt voor jullie leuke optreden. We hebben allemaal genoten. We willen gelijk weer boeken. Nogmaals hartelijk dank."

* Web + Mobiel bedrijf: "Super goed optreden. En het was geen gemakkelijk publiek. Fun & Party Match gaf een snelle reactie, prijs, keuze en mogelijkheden. Iedereen heeft een geweldige ochtend gehad! Kinderen waren ook super enthousiast en hebben het super naar hun zin gehad. 9."

* CPMview: "De kinderen hebben genoten van het optreden van de Sint en Pieten. We zijn erg te spreken over hun optreden. Ze gingen leuk met de kinderen om en en voelden het ook goed aan. Ik waardeer ze dan ook met een 8! De trucs werden ook erg goed ontvangen."

* Uitzendorganisatie: "Sint en Pieten waren goed. Ze hebben rekening gehouden met het feit dat er een aantal kinderen erg bang is, speelden ze goed op in. Sinterklaas was goed voorbereid. Geluidset was goed en de goochel truc was leuk gedaan. Fijn dat we ook dezelfde Sinterklaas hadden als vorig jaar, kinderen merkten dat op. 8."

* International Payment bedrijf: "Allereerst wil ik aangeven dat we een gezellige middag hebben gehad met de sint en pieten. De kinderen waren super enthousiast. De sint en pieten waren zeer betrokken bij de kinderen en het was een gezellige sfeer waarbij de kinderen in het zonnetje werden gezet. Ze waren helemaal op tijd aanwezig en waren zeer vriendelijk. Helemaal top dus! Zeker voor herhaling vatbaar. 8".

* Ernst & young: "Wij willen jullie nog van harte bedanken voor het zeer geslaagde feest. Wij krijgen ontzettend veel leuke berichten van het personeel. De disco/spelletjes piet was geweldig en kreeg echt iedereen in beweging en ook de Sint en zijn Pieten deden het heel leuk. Kortom we hebben allemaal genoten, bedankt."

* Boekel de Neree: Al jaren Sint + 4 Pieten en Muziekpiet: "Prima omgegaan met de kinderen. Iedereen komt goed voorbereid voor de dag". Een 8!"

* Holland Colours: Sinterklaas Kinderdisco: "Uitstekend optreden. We denken nu (1 dag erna) al weer aan dezelfde kinderdisco voor volgend jaar. We zijn erg blij met het entertainment, ze vonden het niet erg om ter plekke nog even te helpen met bv schminken. Een 9!"

* Stadstoezicht Amsterdam: "Uitstekende 2 uur durende sinterklaas voorstelling voor 400 personen. Voor een lastminute boeking bood F&PM toch een ruime keus en is de show uitstekend bevallen!"

* "Goed optreden, uitstekend contact met kantoor, pieten doen leuke dansjes en liedjes met kinderen. Een 8!"

* "Uitstekende kostuums, goed optreden, perfect een 8"

* TNT Post: "Sint + 2 Pieten gaven een uitstekend optreden, perfect verlopen. De website van F&PM was spraakmakend en kantoor denkt mee met ideeen. Ook poppenkast Binky Babbelkous krijgt een 8."

* Intertaste: "Langs deze weg wil ik Sint en zijn Pieten hartelijk danken voor het bezoek aan Intertaste. Het was een heel gezellig feestje en de kinderen (en ouders) hebben er echt van genoten. Alles was prima verzorgd, heel erg bedankt. Ballonnenpiet was echt top!

Sinds 2006 verzorgen wij de Sinterklaasfeesten bij 2 Samsung bedrijven. Enkele reacties:
* "Wij vonden het weer een geslaagde Sinterklaasviering, hartelijk dank weer! Alles was weer top geregeld, en iedereen heeft er van genoten."
* "Uitstekend optreden. Uitstekend contact met kantoor. Wij werken al langere tijd heel fijn samen. Fun & Party Match kent Samsung en weten wat wij willen. Het was een zeer geslaagde dag en de kinderen vonden ook het verhaal erg leuk. Het bellen met Sint en Pieten in mitella en gips was erg grappig. Een 10!"
* Sint + 4 Pieten 95 kinderen: We horen hier veel positieve verhalen. De kinderen waren allemaal weer onder de indruk. Bedankt voor de leuke foto! En veel succes de komende weken. Jullie zullen het wel druk krijgen. * Sint + 5 Pieten: "Nog heel erg bedankt voor afgelopen zaterdag. Ik heb veel positieve reacties gehad en alle kids gingen met een grote glimlach naar huis. Het was super! Heel erg bedankt en tot volgend jaar!" * "Sint + 3 Pieten hielden de kinderen leuk bezig. Goed optreden. Een 8!"

paginaster

Sint Acts

Muzikale Piet


Muzikale Piet

4 uur lang loopt hij rond en speelt allerlei instrumenten.
Accordeon, Trompet, Saxofoon en misschien wel een xylofoon.
Hij kan het allemaal en live. Verzoekjes zijn welkom.

€ 795,- 1 uur kindershow. Exclusief 9% BTW.
€ 895,- 4 uur mobiel voor bijvoorbeeld winkelcentra. Exclusief 9% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

DJ Piet en Muziekpiet


DJ Piet huren

Dj Piet draait de leukste en swingenste Sinterklaas liedjes, natuurlijk aangevuld met muziek van K3, Bob de Bouwer, Mega Mindy en bekende Kids Top 20 hits etc. Een swingende en gezellige, actieve piet die ook verzoekjes speelt.

De Dj set is volledig aangekleed in Sinterklaas stijl en het wordt gegarandeerd een feest. 2 uur, zodat ook Sinterklaas met microfoon en geluid van en met DJ Piet wordt versterkt.

€ 695,- 2 uur, exclusief BTW.

Referenties
* DJ Piet komt al jaren bij 2 Samsung bedrijven: "DJ Piet was erg leuk met de kinderen. Vol gekkigheid. Goede combinatie met Sint & Pieten".
* Raffinaderij: "Prima apparatuur, ook de microfoon voor de Sint was goed geregeld. Geweldig. Hij wist precies de juiste muziek te draaien en de kinderen mee te nemen in allerlei dansjes en liedjes.
DJ Piet was echt een hele goede aanvulling voor ons sinterklaasfeest. Vooraf werden de kinderen al vermaakt met moderne sinterklaasliedjes en tijdens het bezoek van de sint waren de liedjes en dansjes een perfecte afwisseling met de speeches van de sint. Deze invulling van ons sinterklaasfeest is zeker voor herhaling vatbaar. 9."

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Sinterklaas Kinderdisco


Sinterklaas Kinderdisco huren

Ook kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op bekende muziek uit de top 40, Nickelodeon, Jetix, enz. Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole Sinterklaas kinderdisco met natuurlijk goed geluid, diverselichteffecten en misschien wel een rookmachine en een bellenblaasmachine. Natuurlijk ontbreekt Disco Piet ook niet. Je weet niet wat je ziet!

Naast alle verzoekjes die Piet voor jullie draait en dansjes die jullie kunnen leren doet hij ook veel gave spelletjes enmelige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke Sinterklaas cadeautjes kan winnen.

€ 795,- 2 uur set tot 200 personen inclusief rookmachine, exclusief reiskosten en 21% BTW.
€ 895,- 2 uur set tot 200 personen inclusief danseres en bellenblaasmachine, exclusief reiskosten en 21% BTW.Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Muzikale Clown Teddy Klarinetti


Muzikale Clown Teddy Klarinetti

Een zeer veelzijdige circus entertainer met vele jaren internationale ervaring. 1e prijswinnaar Internationale Clownsfestival Bognar-Regis Engeland!

* Teddy is een muzikale clown die instrumenten als trompet, klarinet, viool, accordeon, doedelzak, concertina etc. speelt.
* Hij betrekt kinderen actief bij zijn goochelacts.
* Teddy jongleert met ringen of borden.
* Maakt ballon figuren en brengt ook nog eens Joepie de Sprekende Pop mee.
* Teddy beschikt over verschillende prachtige outfits.

€ 695,- 1 uur kindershow. Exclusief reiskosten en 6% BTW.

Lees meer over Teddy Klarinetti

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Piraten Spektakel Show


Piraat Margootje verzorgt een kindershow met ballonnen gevouwen, zingen en goochelen. Zoals een echte piraat moet de vlag gehesen worden. Ze heeft daarbij wel de hulp van kinderen nodig. Pas op er is een water spektakel. Als dat maar goed gaat. Margootje zal buikspreken met Kapitein Blauwbaard en natuurlijk mag scheepshondje Milou niet ontbreken.

En daar is ineens een kip die een ton kan om rollen. Het scheephondje kan om paaltjes slalommen, een deurtje openen of een kinderwagen duwen.

Een interactieve show met de aanwezige kinderen!

€ 795,- 1 x 60 minuten. Exclusief reiskosten en BTW.
Margot heeft nog diverse andere kindershows en entertainment. Lees meer over MargotAlfredo Lorenzo in Piraten Spektakel Show


Kindershow Margot

In de Sint periode wordt de Piraten Spektakel Show aangevuld met Nationaal Jeugdkampioen Goochelen 2015 en Jeudgkampioen Grand Prix Tjechie 2016: Alfredo Lorenzo. Bekend van 'Super Kids!' van RTL4 en 'Trots'van TV West. Alfredo neemt zijn papegaai mee. Zie meer foto's via knop.

Referenties: Piraten Spektakel Show
* CSV '28 Zwolle: De kinderen genoten ervan en de spanning was te voelen. Leuke actieve show.
* Basisschool Vijfhuizen: Goed optreden, prima omgegaan met kinderen. Een 9!
* 2 shows voor Verzekeringsmaatschappij: "Goed verzorgd. De kinderen waren enthousiast. Ze speelde in op de kinderen. 2 verschillende groepen. Ze zijn zeer vriendelijk. Alfredo Lorenzo, niet te vergeten, die deed het ook heel erg goed. Een 8!"

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Pi-Pa-Pepernoten Parade


Kindershow PiPaPepernoten Parade

De Pi-Pa-Pepernoten Parade is een interactieve kindershow speciaal gemaakt als voorprogramma waarbij de Sint direct na de show binnenkomt.

De Regel-Piet heeft dit jaar alles tot in de puntjes geregeld voor een super sinterklaasfeest: Sinterklaas heeft het adres, de Presentatie Piet heeft goed geoefend met zijn show, het decor staat klaar, de kinderen komen binnen, alles is in orde... Dan blijkt dat Sinterklaas wel een adres heeft... maar het verkeerde adres, de Presentatie Piet ziek is en de Regel-Piet in paniek alles fout doet en er ook geen pepernoten blijken te zijn.

Gelukkig helpen de kinderen graag even mee om samen met deze onhandige Regel-Piet toch nog alles goed te laten komen.
Boek dus snel deze knotsgekke sinterklaasshow met o.a.: pakjes-stapel-wedstrijd, magie, een zeer onhandige Regel-Piet, muziek, dans, pepernoten en nog veel meer.

€ 495,- 1 x 60 minuten, inclusief geluid tot 200 personen en materiaal. Exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Pieten Circus Workshop


Pieten Circus Workshop

Een echte Circusworkshop circusvoorstelling met piste, waarbij kinderen de artiesten zijn.

De Pieten nemen de kinderen mee naar de wonderen wereld dat pieten circus heet. Onder begeleiding van professionele Pieten circusartiesten worden kinderen omgetoverd tot clowns, acrobaten, en jongleurs. De trucjes die zij geleerd hebben kunnen zij na afloop van de workshop laten zien aan Sinterklaas (Los in te huren).

€ 795,- 4 aaneengesloten uren, exclusief reiskosten en 21% BTW.Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Acrobaten Pieten met Speelgoed Paard


Acrobaten pieten met speelgoed paard

Twee acrobatenpieten zijn in de weer met een enorm speelgoedpaard. Het paard moet bezorgd worden maar het past niet door de schoorsteen. Ook het inpakken is nog niet helemaal gelukt. Gaat dat allemaal wel goed komen?

€ 1.095,- 3 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren, inclusief reiskosten en exclusief 9% BTW.Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Rondlopende Cadeautjes


rondlopende cadeautje inhuren www.funenpartymatch.nl

Deze cadeautjes zijn uniek en daardoor uitermate geschikt als winkelcentrumpromotie.
Zij zijn op vele manieren in te zetten. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een stijlvol onthaal op uw bedrijfsfeest of als promotiemiddel op een beurs of in uw winkelcentrum.
Door hun unieke uitstraling blijven zij zeker niet onopgemerkt bij uw gasten of publiek.

De interactie met uw gasten komt snel op gang doordat zij een heerlijke traktatie bij zich hebben voor een ieder, daarnaast schromen zij ook niet om uw publiek aan te spreken.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de Cadeautjes uw eigen promotiemateriaal zoals flyers uit te laten delen.
Een ding is zeker onze wonderlijke cadeautjes hebben er zin in!

€ 825,- 4 x 45 minuten binnen 4 uur, exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.Ballonnenpieten


Ballonnen Pieten huren

Een greep uit het assortiment van een ballonnenpiet:
Hond, Poes, Konijn, Paard, Tortelduifjes, Hart, Hoed, Strik, Cijfers, Letters, Pistool, Zwaard met riem, Bloem.

Niet te geloven hoe makkelijk en snel een Ballonnenpiet alle kinderen op uw evenement kunnen verblijden met ballonfiguur. Geboeid kunnen zij blijven kijken naar hun toverwerk met een simpele ballon.

€ 325,- 1 uur. Exclusief reiskosten en 9% BTW.Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Video'spaginaster

Foto's

Informatie
Referenties
Sint Entertainment
Video's
Foto's