Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Typetjes/ Straattheater

Verrassende typetjes, grappige animatie acteurs en excentrieke straatartiesten.
Allen zijn mobiel inzetbaar voor allerlei feestelijke events.
Klik op 'Meer' en u wordt naar de juiste pagina geleid.

ster

Fietsende Waarzegster

De fietsende waarzegster spreekt iedereen vriendelijk aan met een grapje of een leuke kwinkslag. Geen zware gesprekken, zij houdt het licht en luchtig. Voor jong en oud.

Meer
ster

Klabak

Animatie/ Straattheater: Hilarische act waarbij de agent/ bromsnor van vroeger, met een knipoog, knuppel zwaaiend, schorriemorrie, in de gaten houdt en in de boeien slaat.

Externe website
ster

Clown Bobo

Ballonnenclown, Ballonnen vouwen workshop of als Kindershow met clownerie met leuk en grappige spelelementen, ballonnenvouwen en goochelen.

Meer
ster

Pizzabezorger Luigi

Luigi heeft molta (veel) interactie met het publiek. Zo zingt hij 'Marina, Marina', doet een 'wheelie' en vertelt over het bella (mooie) leven van een Italiaanse pizzabezorger.

Meer
ster

Johan de Vuurman

Warmvlammend Welkom voor uw gasten met deze vurige verschijning: met zijn passie voor vuur ontvangt hij uw gasten in zowel grootse als korte pakkende situaties.

Meer
ster

Nar & Dorpsgek

LeoNARdus de Nar en Bartholomeus, de Middeleeuwse Dorpsgek zijn 2 typetjes (1 persoon) met een humoristische kijk op het leven, inclusief kleine instrumenten.

Externe website
ster

Ballonnen Cowboy

Wild Cowboy Jerry komt samen met zijn Lucky Horse en vouwt de ballonnen sneller dan zijn schaduw. Bij elk figuur heeft hij een ander (grappig) verhaal te vertellen. Yihaa!

Meer
ster

Eldor the Troll

Eldor zwerft door de straten met zijn sprookjesachtig karretje achter hem aan waar spannende muziek uit komt en allerlei gekke magische attributen. Spannend!

Meer
ster

Security & Tablemagic

Improvisatie en goochelen in 1; Grappige trucjes als pistool uit damestas halen, slip uit jaszak, wiet uit de binnenzak, etc.
Lachwekkende ontvangst!

Meer
ster

Mister Selfie Man

Totaal verliefd en vol van zichzelf gaat hij met alles en iedereen op de foto en straalt liefde uit naar jong en oud. Rondrijdend is hij een flitsende verschijning.

Meer
ster

Karikaturisten

Door een praatje, leiden de karikaturisten de aandacht af van het poseren, terwijl in enkele minuten een karikatuur of realistisch portret gereed is.

Meer
ster

Goudhandelaar

Directeur van de Haagse Bordeaux rode Branche, tevens handelaar in nieuw en oud goud en druk met het opzetten van zijn derde bedrijf: Healing Hennep.

Meer
ster

Jack Sparrow

Jack speelt graag met de gasten/ kinderen, zoals zaklopen.
Of gasten welkom heten. Als Teguila of Rum-Piraat. Allerlei idee├źn zijn bespreekbaar.

Meer
ster

Neptunes en Zeemeermin

Neptunes en Zeemeermin

In een prachtige zeewagen zit een zeeblauwe zeemeermin en wordt getrokken door haar held Neptunes, soms gaan zij voor anker en maakt hij muziek.

Meer
ster

Doodgravers - Les Hommes Monochrome

Zij meten u op of u in de doodskist past. Past u niet in hun doodskist, dan maken zij u passend. Heeft u nog leven in u? Zij luisteren even naar u hart.

Meer
ster

Tsjilp en Tsjiep

Tsjilp, twee vreemde vogels. Blauwborstjes!
Ze hippen en tjilpen,
fladderen en kwetteren,
zoals vogels horen te doen.

Meer
ster

Rembrandt van Gein

Rembrandt, de bekendste schilder van Nederland leefde van 1606 tot 1669.
In die sferen bevindt zich Rembrandt van Gein, karikaturist.

Externe website
ster

Peter Plant - animatie

Peter kan met zijn vriendinnetje komen, Betsy Bloem.
Ze zijn zeer plant-aardig, fleuren en vrolijken iedereen op. Bloemen houden van mensen!

Meer
ster

Nostalgische Fotograaf

Vlijmscherpe sepia foto's worden met een moderne camera gemaakt verstopt in een authentieke houten kast. Met of zonder assistente in klederdracht.

Meer
ster

Animatie Heksen

3 Heksen animeren uw publiek mobiel met grabbelen, Halloween schmink en enge, maar lekkere snoepjes uitdelen. Compleet met heksenbezem en hekselketel.

Meer
ster

Maffia acteurs

In ons bestand hebben wij diverse acteurs en actrices die dit Maffia thema kunnen spelen. Spannende praktijken waar u wel eens verzeild in kan raken.

Meer
ster

The Gentle Dickens Ladies

Gentle staat voor goedaardig, zacht, lief en teder. De Ladies delen uit namens Scrooge. Bv. Candy Canes, Kerstkransjes, Chocoladegeld en Lichtgevende Armbanden.

Meer
ster

Super Grote Beer

Deze super grote teddybeer is bijna
2.5 meter hoog. Steltloper Teddy verzorgt een beregezellige
Meet & Greet met fotoshoot
en knuffelt jong/oud.

Externe website
ster

Freaky Clowns

Clowns zijn niet altijd mooi, rustig en braaf. Deze zijn het tegen overgestelde! Er is zeker iets met hen gebeurd, elke clown heeft zo zijn eigen verhaal!

Meer
ster

Hector & Hektor

Twee knotsgekke griezels op zoek naar plezier en vriendschap. Ze zien er misschien wat gruwelijk uit, maar deze zombies bedoelen het goed.

Meer
ster

Scrooge

Ebenezer Scrooge uit de roman A Christmas Carol (1843) van Charles Dickens die in de nacht voor Kerst nachtmerries heeft en tot inkeer komt.

Externe website
ster

Animator Hans

Fotograaf Francois, Jo van ons To, Lilakei, Gastvrouw Daisy, De Multilover, Dronken Ober, Postbode Joop, Stadsomroeper, etc. Meer dan 30 jaar ervaring.

Meer
ster

Waarzegster

Verzorging van Tarotkaarten leggen en Handen Lezen. Bij Tarot kaarten gaat het om een persoonlijkheids- analyse en toekomst- voorspelling.

Meer