Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Halloween

Een overzicht op Alfabet van compleet in te huren feesten of entertainment passend bij een thema zodat u zelf kunt samen stellen. Klik op 'Lees meer' voor informatie.

ster

Halloween Themafeest

Een waanzinnig Halloween party. Uw bedrijfspand of huis met tuin omgetoverd tot Horror Spook-huis. Vele entertainers, attributen en decoratie.

Meer
ster

Pestdokter en Malloot

De Pestdokter en de Malloot improviseren met uw publiek en elkaar en vertellen allerlei medische feitjes van toen, die wij nu als lachwekkend ervaren.

Meer
ster

Halloween Ballonnenvouwer

Deze bebloede ballonnen vouwer maakt als een speer ballonnen als zwarte katten, pompoenen, heksen, zombies, kettingzagen en spoken.

Meer
ster

Doodgravers - Les Hommes Monochrome

Zij meten u op of u in de doodskist past. Past u niet in hun doodskist, dan maken zij u passend. Heeft u nog leven in u? Zij luisteren even naar u hart.

Meer
ster

Doodgraver Pierla + lijkkoets

Deze macabere man weet iedereen de schrik op het lijf te jagen in zijn asgrauwe kostuum. Pierla kan rondlopen of met een 'lijkkoets' animeren.

Meer
ster

Eldor the Troll

Eldor zwerft door de straten met zijn karretje achter hem aan waar spannende muziek uit komt en allerlei gekke magische attributen.

Meer
ster

Animatie Heksen

3 Heksen lopen rond om kinderen en volwassenen mobiel te vermaken met grabbelen, simpel schminken en snoepjes uitdelen, met heksenbezem.

Meer
ster

Cocktail Bar

Heksen Edyth en Edwina schenken heerlijke griezelige cocktails en smoothies. Alles op basis van fruit, jus d'orange en suikervrije ranja.

Meer
ster

Freaky Clowns

Clowns zijn niet altijd mooi, rustig en braaf. Deze zijn het tegen overgestelde! Er is zeker iets met hen gebeurd, elke clown heeft zo zijn eigen verhaal!

Meer
ster

Hector & Hektor

Twee knotsgekke griezels op zoek naar plezier en vriendschap. Ze zien er misschien wat gruwelijk uit, maar deze zombies bedoelen het goed.

Meer
ster

Messenwerpshow

Een spectaculaire show met messen, bijlen, schieten en vuur. Vlijmscherpe messen, pijlen en boog vliegen u om de oren en door ballonnen.

Meer
ster

Pompoenmannetjes

Ze zijn vrolijk, speels en soms een tikkeltje ondeugend. Deze Pompoen mannetjes zijn hard van buiten, maar zacht van binnen.

Meer
ster

Steltlopers

Wicked Witches in zwarte jurken, groene gezichten en heksenhoed. Walk of the Dead in zwart, wit, rode kostuums en Mexicaanse schmink.

Meer
ster

Fakirshow

Een wervelende show bestaande uit: Vuur eten, -strelen, -swingen, vuurspuwen, glas lopen en liggen, spijkerbed en vlijmscherpe zwaarden.

Meer
ster

Tarottafel

Een grote rijdende tafel met Madame Roza als waarzegster en speciaal voor halloween leest zij wel heel bijzondere kaarten.

Meer
ster

Spooky Halloween Grot

Mysterieus zwart tentje: 2 heksen en griezel decoratie: pompoensoep, griezel fotoshoot, zakjes snoep, grabbelen, schminken etc

Meer
ster

Waarzegster/ Troubadour

Zij loopt rond en zal je toekomst voorspellen.
Hij rijdt rond op de tandem brommer en vertelt enge spookverhalen en speelt muziek.

Meer