Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Over ons

Feesten waarbij uw gasten met een lach naar huis gaan en waar nog weken over gesproken wordt. Dat geeft een kick! Zowel voor u als voor ons.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Als allround entertainmentbureau Fun & Party Match en Oud Hollands Entertainment zorgen wij voor allerlei entertainment, zoals artiesten, attracties en hostesses. Als bedrijf zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. U ontvangt van ons dan ook snelle, betrouwbare en transparante reacties.Deskundig!

Onze deskundige medewerkers, kantoor en op locatie, hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende evenementen. Tijdens het voorbereidingsproces wordt iedereen geïnformeerd en met elkaar stemmen we af wie welke taken op zich gaat nemen.

Fun & Party Match wil creatief samenwerken met u om een fantastische evenement tot een geheel te krijgen. Graag maken wij een afspraak met u om elkaar te leren kennen en stemmen wij de entertainment invulling af bij uw wensen en budget.

Voor, tijdens en na uw opdracht maken wij graag gebruik van Social Media. De kanalen zijn perfect inzetbaar voor het promoten van openbare evenementen. Via deze kanalen worden grote groepen mensen bereikt die wellicht interesse hebben om uw evenement te bezoeken en bekendheid te vergaren.Evalueren

Na ieder evenement evalueren wij het geleverde entertainment en ontvangen wij graag uw mening. Een leuke positieve review is altijd welkom. Maar met uw reactie kunnen wij ook indien nodig onze diensten aanpassen en verbeteren.Referenties

Op Bedrijfsfeesten vindt u diverse Cases aan feesten welke wij hebben mogen verzorgen. Op Referenties vindt u diverse reacties van klanten die wij hebben mogen ontvangen.Contact

Laat u inspireren door een creatief bedrijf met expertise en professionaliteit!

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl

Ilse

ster
Eventmedewerker Ilse van Fun & Marty Match

Naast kantoorwerkzaamheden wordt eigenaresse Ilse als eerste ingezet voor locatiewerk. Zo krijgt u haar aan de lijn, maar kunt u haar ook tegenkomen als entertainer.

Jolanda

ster
Eventmedewerker Jolanda van Fun & Marty Match

Jolanda treft u aan op events als Hoofdpiet, Dienstmeid, Heks, Piraat of wat dan ook. Zij heeft een oog voor details en let op kwaliteit. Jolanda is onze chef voor het Oud Hollands Buffet.

Ed

ster
Eventmedewerker Ed van Fun & Party Match

Naast Draaiorgelman spelen helpt hij mee wanneer nodig. Bv als Kerstman, Oud Hollandse Spelen of als vleesspecialist (oud-keurmeester) bij een Buffet.

Ellen

ster
Eventmedewerker Ellen van Fun & Party Match

Zij staat altijd voor Fun & Party Match klaar. Is het niet achter de schermen dan wel als Kaasmeisje, Piet, Spelbegeleider, Snoepvrouwtje, etc.

Anke

ster
Eventmedewerker Anke van Fun & Party Match

Onze nieuwste aanwinst: Fotoshoot assistente, Catering medewerker, Spelbegeleider, Snoepvrouwtje, Piet etc.

Oproepkrachten

ster
Eventmedewerkers van Fun & Party Match

Onze oproepkrachten komen naar uw event en maken er een feestje van. Zij staan paraat om u te helpen en voorzien van entertainment.

Hostesses

ster
Eventmedewerkers van Fun & Party Match

Op zakelijke evenementen, beurzen verzorgen wij professionele, service gerichte hostesses. www.hospitalityladies.nl

Oud Hollands Entertainment

ster
Oud Hollands Entertainment is een onderdeel van Fun & Party Match

Herinneringen aan vroeger met entertainment denkend aan toen. Even terug naar Grootmoederstijd. www.oudhollandsentertainment.nl

Sint Entertainment

ster
Sint Entertainment is een onderdeel van Fun & Party Match

Op zakelijke evenementen, beurzen verzorgen wij professionele, service gerichte hostesses. www.sintentertainment.nl

Looppoppen & TV Helden

ster
Looppoppen & TV Helden is een onderdeel van Fun & Party Match

Op zakelijke evenementen, beurzen verzorgen wij professionele, service gerichte hostesses. www.looppoppen.nl

Tropical Cocktail Bar

ster
Tropical Cocktail Bar is een onderdeel van Fun & Party Match

Op zakelijke evenementen, beurzen verzorgen wij professionele, service gerichte hostesses. www.tropicalcocktailbar.nl