Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

ster

Over ons

Feesten waarbij uw gasten met een lach naar huis gaan en waar nog weken over gesproken wordt. Dat geeft een kick! Zowel voor u als voor ons.

Onze passie voor Oud Hollands Entertainment is enorm. Antieke attributen in huis, vintage kleding, vele attracties in eigen beheer en altijd bezig met verbeteren en sferen terugbrengen naar de gezelligheid van vroeger. Regelmatig worden musea bezocht, films bekeken en boeken gelezen om ideeën op te doen.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Als allround evenementenbureau Fun & Party Match zorgen wij voor allerlei entertainment, zoals artiesten, attracties en hostesses. Als bedrijf zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. U ontvangt van ons dan ook snelle, betrouwbare en transparante reacties.

Er ligt ruim 20 jaar aan ervaring in de evenementen- en horecabranche ten grondslag van het succes van Fun & Party Match. Na de middelbare school heeft de eigenaresse Hospitality & Communications Management gestudeerd. Tijdens de studie heeft zij 500 uur stage opdrachten verzorgd voor onder andere Eneco, Philharmonisch Orkest, Heineken -, Ordina en ABN Amro Tennistoernooien, Feijenoord en als uitvoerend productieassistente tijdens een Benefietconcert van Opera zanger José Carreras.

Onze deskundige producers hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende evenementen. Tijdens het voorbereidingsproces wordt iedereen geÏnformeerd en met elkaar stemmen we af wie welke taken op zich gaat nemen.

Voor, tijdens en na uw opdracht maken wij graag gebruik van Social Media. De kanalen zijn perfect inzetbaar voor het promoten van openbare evenementen. Via deze kanalen worden grote groepen mensen bereikt die wellicht interesse hebben om uw evenement te bezoeken en bekendheid te vergaren.

Na ieder evenement evalueren wij het geleverde entertainment en ontvangen wij graag uw mening. Met uw reactie kunnen wij onze diensten aanpassen en verbeteren.

Referentie van Ten Cate Modebedrijf: "Van binnenkomst tot afscheid: alles klopt tot in perfectie! De stemming was bijzonder goed; iedereen vermaakte zich uitstekend en alle onderdelen werden gewaardeerd." Lees meer...

Fun & Party Match wil creatief samenwerken met u om een fantastische evenement tot een geheel te krijgen. Graag maken wij een afspraak met u om elkaar te leren kennen en stemmen wij de entertainment invulling af bij uw wensen en budget.

Laat u inspireren door een creatief bedrijf met expertise en professionaliteit en dat graag met u wil samenwerken!

Bekijk ook onze websites www.oudhollandsentertainment.nl of www.hospitalityladies.nl of www.looppoppen.nl of www.sintentertainment.nl of www.tropicalcocktailbar.nl


Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@funenpartymatch.nl of bellen naar: 0186-694555.

Ilse

ster
Eventmedewerker Ilse van Fun & Marty Match

Naast kantoorwerkzaamheden wordt eigenaresse Ilse als eerste ingezet voor locatiewerk. Zo krijgt u haar aan de lijn, maar kunt u haar ook tegenkomen als entertainer.

Jolanda

ster
Eventmedewerker Jolanda van Fun & Marty Match

Jolanda treft u aan op events als Hoofdpiet, Dienstmeid, Heks, Piraat of wat dan ook. Zij heeft een oog voor details en let op kwaliteit. Jolanda is onze chef voor het Oud Hollands Buffet.

Faar

ster
Eventmedewerker Faar van Fun & Party Match

Faar verzorgt optredens als Prince look a like, maar geeft ook DJ en Rock Star les, draait tijdens diverse (thema)feesten en neemt alle benodigde licht en geluid mee.

Ed

ster
Eventmedewerker Ed van Fun & Party Match

Naast Draaiorgelman of met Amsterdamse Zuurwaren helpt hij mee wanneer nodig. Bv bij Oud Hollandse Spelen of een Buffet.

Oproepkrachten

ster
Eventmedewerkesrs van Fun & Party Match

Onze oproepkrachten komen naar uw event en maken er een feestje van. Zij staan paraat om u te helpen en voorzien van entertainment.

Hostesses

ster
Eventmedewerkesrs van Fun & Party Match

Op zakelijke evenementen, beurzen verzorgen wij professionele, service gerichte hostesses.