Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Over ons

Feesten waarbij uw gasten met een lach naar huis gaan en waar nog weken over gesproken wordt. Dat geeft een kick! Zowel voor u als voor ons.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Als allround entertainmentbureau Fun & Party Match en Oud Hollands Entertainment zorgen wij voor allerlei entertainment, zoals artiesten, attracties en hostesses. Als bedrijf zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. U ontvangt van ons dan ook snelle, betrouwbare en transparante reacties.Deskundig!

Onze deskundige medewerkers, kantoor en op locatie, hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende evenementen. Tijdens het voorbereidingsproces wordt iedereen geïnformeerd en met elkaar stemmen we af wie welke taken op zich gaat nemen.Case Bedrijfsfeest

In het kort: Een bedrijfsfeest met overdag interactief met een fietsroute door prachtig Veluwe en een Percussieworkshop. Na het uitgebreide diner een feestavond met band, magic entertainment en Drag Queen Miss Rose Murphy.
Referentie van Ten Cate Modebedrijf: "Van binnenkomst tot afscheid: alles klopt tot in perfectie! De stemming was bijzonder goed; iedereen vermaakte zich uitstekend en alle onderdelen werden gewaardeerd." Lees meer...Case Integrated Systems Europe

6 Dagen opbouw (voor enkele grote stand nog langer) als Floormanager en daarna 4 showdagen als Customer Service Manager.
In het kort: Tijdens de opbouw zijn er Floormanagers actief om te zorgen dat de bouwers weten waar zij terecht kunnen voor stroom, rigging, water etc, om de vervoersgangpaden vrij te houden en zorgen dat zij een stand maken volgens hun tekening.
Tijdens de showdagen worden de medewerkers Customer Service Managers, waarbij zij aanspreekpunt zijn zodat alle standmedewerkers zodat zij zo goed mogelijk hun verkooppresentatie kunnen doen, zonder omkijken naar andere vragen zoals schoonmaak, stroom, afbouw etc.
Hard werken tijdens deze 10 dagen op rij, maar wat een voldoening. De laatste dag wordt standaard afgesloten met een borrel en staff party. Kijk, dan zorg je voor je personeel.Samenwerken!

Fun & Party Match wil creatief samenwerken met u om een fantastische evenement tot een geheel te krijgen. Graag maken wij een afspraak met u om elkaar te leren kennen en stemmen wij de entertainment invulling af bij uw wensen en budget.

Voor, tijdens en na uw opdracht maken wij graag gebruik van Social Media. De kanalen zijn perfect inzetbaar voor het promoten van openbare evenementen. Via deze kanalen worden grote groepen mensen bereikt die wellicht interesse hebben om uw evenement te bezoeken en bekendheid te vergaren.Evalueren

Na ieder evenement evalueren wij het geleverde entertainment en ontvangen wij graag uw mening. Met uw reactie kunnen wij onze diensten aanpassen en verbeteren. Lees hier diverse referenties.Contact

Laat u inspireren door een creatief bedrijf met expertise en professionaliteit!

Bekijk ook onze websites www.oudhollandsentertainment.nl of www.hospitalityladies.nl of www.looppoppen.nl of www.sintentertainment.nl of www.tropicalcocktailbar.nl


Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@funenpartymatch.nl of bellen naar: 0186-694555.

Ilse

ster
Eventmedewerker Ilse van Fun & Marty Match

Naast kantoorwerkzaamheden wordt eigenaresse Ilse als eerste ingezet voor locatiewerk. Zo krijgt u haar aan de lijn, maar kunt u haar ook tegenkomen als entertainer.

Jolanda

ster
Eventmedewerker Jolanda van Fun & Marty Match

Jolanda treft u aan op events als Hoofdpiet, Dienstmeid, Heks, Piraat of wat dan ook. Zij heeft een oog voor details en let op kwaliteit. Jolanda is onze chef voor het Oud Hollands Buffet.

Faar

ster
Eventmedewerker Faar van Fun & Party Match

Faar verzorgt optredens als Prince look a like, maar geeft ook DJ en Rock Star les, draait tijdens diverse (thema)feesten en neemt alle benodigde licht en geluid mee.

Ellen

ster
Eventmedewerker Ellen van Fun & Party Match

Zij staat altijd voor Fun & Party Match klaar. Is het niet achter de schermen dan wel als Kaasmeisje, Piet, Spelbegeleider, Snoepvrouwtje, etc.

Anke

ster
Eventmedewerker Anke van Fun & Party Match

Onze nieuwste aanwinst: Fotoshoot assistente, Catering medewerker, Spelbegeleider, Snoepvrouwtje, Piet etc.

Ed

ster
Eventmedewerker Ed van Fun & Party Match

Naast Draaiorgelman of met Amsterdamse Zuurwaren helpt hij mee wanneer nodig. Bv bij Oud Hollandse Spelen of een Buffet.

Oproepkrachten

ster
Eventmedewerkers van Fun & Party Match

Onze oproepkrachten komen naar uw event en maken er een feestje van. Zij staan paraat om u te helpen en voorzien van entertainment.

Hostesses

ster
Eventmedewerkers van Fun & Party Match

Op zakelijke evenementen, beurzen verzorgen wij professionele, service gerichte hostesses.