Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Kindershows

Een overzicht van allerlei grappige, spannende en interactieve Kindershows. Klik op 'Meer' voor alle informatie. Uitleg, leeftijdscategorie, foto's, tijdsduur etc.

ster

Teddy Klarinetti

Een muzikale clown speelt instrumenten als trompet, klarinet, viool, accordeon en concertina + jongleren, goochelen en ballonnen.

Meer
ster

Goochelaar Jerry

In Jerry's magische wereld kan bij Jerry niets te gek, zijn kaarttruc's en met munten goochelen. Kindershow, Ouderen show of Mobiele act.

Meer
ster

Clown Zassie

Een doldwaze kindershow gevuld met diverse acts, intermezzo's
met jongleren en goocheltrucs, dans, muziek en nog veel.

Meer
ster

Wonder Tijdmachine

In de voorstelling krijgen Dr. Parnassus en Madame Zohra mensen uit de geschiedenis op bezoek. Elk met een ander voertuig.

Meer
ster

Circus Workshop

Dankzij professionele circusartiesten worden kinderen getraind tot clowns, acrobaten en jongleurs. Inclusief piste en materialen.

Meer
ster

Dolle Pret

Lachen, gieren, brullen: Bart Juwett (meester buikspreker) maakt er een dolle boel van! Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord!

Meer
ster

Poppenkast & Draaiorgel

Traditionele verhaaltjes maar met moderne dagelijkse kindvriendelijke gebeurtenissen. Tussendoor draait een draaiorgel bekende liedjes.

Meer
ster

Piraten Spektakel Show

Piraat Margootje en Matroos Francoise spelen een grappige kindershow met goochelen, zingen, ballonnen, vlag heisen én scheeps hondjes.
Schip Ahoy!

Meer
ster

Kleine dieren show

Geniet van de spectaculaire kunsten, komische capriolen van een koorddansende kat en diverse andere getalenteerde huisdieren.

Meer
ster

Sjaak de Piraat

Ahoy Landrotten! Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur zal de landrotten eens even opleiden tot heuse zeebonken. Interactieve Kindershow.

Meer
ster

Kinderillusieshow

Spectaculaire verdwijningen en verschijningen door illusionist Winfried, gedachtelezen, zwevende tafels en vuur. Met magic assistente.

Meer
ster

Licht, Camera, Actie

Bart neemt de kinderen mee naar de magische wereld van de televisie en film. Neem een kijkje achter de schermen van de specials effects.

Meer
ster

Poedelshow

Een fantastische diervriendelijke hondenrevue met trucjes van internationale topklasse. Poedels afkomstig uit een familie circus.

Meer
ster

Rich Magic

Rich Magic is een veelgevraagd tafelgoochelaar voor bv bedrijfsfeesten, maar treedt ook op voor en met kinderen in zijn eigen kindershow.

Meer
ster

Bennie de Beer

Rondlopend of als komische show met rasechte circusmuzikanten. Een show vol magie, zingen en dansen en entertainment met de kinderen.

Externe website
ster

Alfredo Lorenzo

Een magische illusie show voor kinderen. Bekend van TV, Jeugdland, Schateiland Zeumeren. Bijvoorbeeld met een zwevend tafeltje.

Meer
ster

Kinder Disco

Een coole kinderdisco met kids dj, goed geluid, diverse licht effecten, rookmachine, stroboscoop, bellenblaas en ... danseres.

Meer
ster

Sinterklaas shows

Kindershows als Voorprogramma voor het bezoek van Sinterklaas & Pieten. Sommige met Pieten.
Check onze website Sint Entertainment.

Externe website
ster

TV Helden met Mini show

De lijst met bekende tv karakters in een kindershow met Meet & Greet is groot, lees verder op Looppoppen & TV Helden.

Meer
ster

Toverschool

Kindershow met vliegende bezemstelen, toverspreuken, magische spiegel, betoverde schatkist en zelfs een sprekende draak.

Meer
ster

Clown Bobo

Ballonnenclown of als Kindershow met 45 minuten durende clownerie met diverse leuke en grappige onderdelen als spelelementen, ballonnenvouwen en goochelen.

Meer
ster

Geer van Natuurbeheer

Een grappige, mobiele educatieve spelquiz over dieren, insecten, bomen en planten. Wat kunnen we doen om beter met de aarde om te gaan? Nodig Gerard de Vos uit voor een expeditie!

Meer