Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Bands/ Orkesten

Percussieworkshop - Zelf een band vormen


Percussieworkshop

Drummen is een krachtige manier om mensen aan elkaar te verbinden en ze in een ritme te krijgen. De mensen brengen de energie in de groep en krijgen die terug. Dat is de Percussie workshop...het is de synergie tussen een individu en een groep.

Teambuilding
De groepsenergie verhoogt die van het individu, als groepslid geef je meer energie dan als individu, de cirkel is rond! Daarom zou drummen wel eens de oudste wijze van teambuilding ter wereld kunnen zijn.
Ontdek de muziek en het ritme van uw team, afdeling of organisatie en ervaar de enorme kracht en potentie die in uw groep schuilt!

Percussieworkshop

Bedrijfsfeest
Iedereen houdt van leuk entertainment. Deze percussie workshop creëert een een ware hapening waarbij de deelnemers ge-entertained worden en tegelijkertijd elkaar enterainen. We slagen erin om de interesse en de volle aandacht van het publiek te krijgen en de mensen te inspireren, energie te geven en ze een knalfeest bezorgen.

Prijs afhankelijk van aantal deelnemers, locatie, tijden etc. Graag maken wij een vrijlijvende offerte op maat voor u. Mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Referentie

Percussieworkshop

Bedrijfsfeest: "Mijn welgemeende complimenten voor de wijze waarop jullie inhoud hebben weten te geven aan de gewijzigde kwantitatieve situatie! Van binnenkomst tot afscheid: alles klopt tot in perfectie! De stemming was bijzonder goed; iedereen vermaakte zich uitstekend en alle onderdelen werden gewaardeerd. De percussie-sessie en de Piano Jam band vormden daarbij de absolute hoogtepunten! Bijzondere waardering mijnerzijds voor jullie continue aanwezigheid; als interne organisatie hebben wij ons volledig als gast kunnen gedragen! Het was een geslaagd feest, dankzij jullie voortdurende inspanning." Dhr. J. van Nijendaal - Directeur Ten Cate Modebedrijf.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Informatie
Referentie