Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

Home > Muzikaal > Bands en Muzikanten > Percussie

paginaster

Percussiepaginaster

Percussieworkshop - Zelf een band vormen

Percussieworkshop © www.funenpartymatch.nl

Drummen is een krachtige manier om mensen aan elkaar te verbinden en ze in een ritme te krijgen. De mensen brengen de energie in de groep en krijgen die terug. Dat is de Percussie workshop...het is de synergie tussen een individu en een groep.

Teambuilding
De groepsenergie verhoogt die van het individu, als groepslid geef je meer energie dan als individu, de cirkel is rond! Daarom zou drummen wel eens de oudste wijze van teambuilding ter wereld kunnen zijn.
Ontdek de muziek en het ritme van uw team, afdeling of organisatie en ervaar de enorme kracht en potentie die in uw groep schuilt!Percussieworkshop www.funenpartymatch.nl

Bedrijfsfeest
Iedereen houdt van leuk entertainment. Deze percussie workshop creëert een een ware hapening waarbij de deelnemers ge-entertained worden en tegelijkertijd elkaar enterainen. We slagen erin om de interesse en de volle aandacht van het publiek te krijgen en de mensen te inspireren, energie te geven en ze een knalfeest bezorgen.

Prijs afhankelijk van aantal deelnemers, locatie, tijden etc. Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl

bubble

Referentie

Percussieworkshop © www.funenpartymatch.nl

Bedrijfsfeest: "Mijn welgemeende complimenten voor de wijze waarop jullie inhoud hebben weten te geven aan de gewijzigde kwantitatieve situatie! Van binnenkomst tot afscheid: alles klopt tot in perfectie! De stemming was bijzonder goed; iedereen vermaakte zich uitstekend en alle onderdelen werden gewaardeerd. De percussie-sessie en de Piano Jam band vormden daarbij de absolute hoogtepunten! Bijzondere waardering mijnerzijds voor jullie continue aanwezigheid; als interne organisatie hebben wij ons volledig als gast kunnen gedragen! Het was een geslaagd feest, dankzij jullie voortdurende inspanning." Dhr. J. van Nijendaal - Directeur Ten Cate Modebedrijf.paginaster

Potten en Pannen

Potten en Pannen is een hilarisch percussieworkshop bij u op locatie www.funenpartymatch.nl

Ga jij even lekker uit je (bak) plaat! Hier mag wel wat je thuis niet mag!

Even lekker rammen en met pollepels de bodem uit de pannen slaan! En op de deksels! En wellicht krijg jij er ook nog een leuk deuntje uit! Was je altijd al op zoek naar Kortjakje? Of de tune van studio sport? Het is even zoeken maar ze zitten er echt in!

Samen spelen met je collega's, je vrienden en/of met je kind... Het kan allemaal.

Het is altijd het gezelligst in de keuken toch?

Vanaf € 850,- 4 uur. Exclusief reiskosten en BTW.

Extra mogelijkheden:
* Het komisch zweeds koksduo (muppetshow) haalt iedereen over om mee te spelen op muziek van Popcorn, tevens serveren wij popcorn!
* Kokmutsen knutselen
* Een half uur durende show met 3 professionele percussionisten.

Graag sturen wij u vrijblijvend meer informatie met alle mogelijkheden. Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl