Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

Home > Catering > Poffertjeskraam

paginaster

PoffertjeskraamNostalgische Poffertjeskraam huren © www.funenpartymatch.nl

Al in de 18e eeuw werden poffertjes in kookboeken genoemd. Ook wel bollebuisjes of broedertjes genoemd.

Wij hebben een poffertjeskraam met een authentieke uitstraling. Onze bakkers gebruiken huisgemaakte poffertjesmix die in Zagreb de eerste prijs heeft gewonnen.
Toch neemt deze kraam maar een ruimte in beslag van plm 2,5 x 2,5 mtr. Standaard bakken wij op gas, met een capaciteit van plm 100 porties per uur.

Mogen wij binnen staan, maar mag er niet op gas worden gebakken? Geen probleem, dan bakken wij op stroom (220 volt, 2500 watt) met een capaciteit van plm 60 porties per uur. Er dient dan gezorgd te worden voor een apart stroomaansluiting.

Oud Hollands Entertainment

ster
Poffertjeskraam

Uitgebreidere informatie vindt u op Oud Hollands Entertainment; onze externe website. Lees meer

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Foto's


bubble

Referentie Poffertjeskraam in zorginstelling

"In het kader van de manifestatie 'Zorg voor Elkaar' van Cordaan vond in Woonzorgcentrum d'Oude Raai in Amsterdam een buurtfestijn plaats.

We hebben niet lang hoeven nadenken wat voor soort feest het moest worden, we kennen de smaak van onze bewoners, Oudhollands dat zou de rode draad worden. En zo kwamen we terecht bij www.OudHollandsEntertainment.nl.

Uit een scala aan Oudhollandse taferelen, kozen we voor de kaasmeisjes, de schoenpoetser, de karikatuurschilder, de poffertjeskraam en niet te vergeten de haringkar.

Bewoners en bezoekers kwamen ogen en oren te kort om alle feestelijkheden te ervaren. Het zag er allemaal ook zo geweldig en professioneel uit!!!
Met de consumptiebonnen kon iedereen gratis genieten van heerlijke haring en poffertjes..."
Lees de hele referentie/ blog op www.oudhollandsentertainment.nl