Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Oud Hollandse Catering

Oud Hollands Catering huren

Wij verzorgen graag voor u Oud Hollandse Buffetten voor maximaal 50 personen. Geschikt voor bruiloften, tuinfeest of andere parties.
Zo hebben wij de feestjes van Gemeente Teylingen mogen voorzien van stamppot buffetten tijdens de Naturalisatiedagen.

Een sfeervolle en smakelijke catering bepaald in hoge mate uw evenement. Onze chef-kok en haar vakkundige team zullen u een heerlijk buffet of hapjes aanbieden.

Onze specialiteiten zijn bijvoorbeeld ambachtelijk gemaakte worstjes, vegetarische fingefoods, Hoeksche Waardse Gehaktballetjes (al dan niet Halal), stamppot Andijvie met spekjes, Stamppot Hutsspot met worstjes, Bruine Bonen, Uitjes, Gekookte of Gerookte Beenham etc.

Een ontvangst met een glaasje Boerenjongens of Boerenmeisjes (rozijnen op brandewijn of abrikozen op brandewijn) behoren tot de mogelijkheden. Lees meer over onze uitdelers

Wij letten goed op kwaliteit en bezitten de juiste diploma's, zoals Basisvakbekwaamheid Horeca, Sociale Hygiëne en HACCP.

De buffetten worden in de offerte fase in overleg met u samengesteld. Passend bij het thema, aantal mensen en budget. Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Petit Fours


Heerlijke zoetigheden uitdelen tijdens een koffie of thee moment.
Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

Catering met macarons www.funenpartymatch.nl catering met cupcakes www.funenpartymatch.nl

paginaster

Referenties

Oud Hollands Catering huren

Bruiloft: "De ontvangst met Boerenjongens/ Boerenmeisjes was erg leuk en gaven gelijk de sfeer aan. Alles heerlijk klaargemaakt. De gekookte beenham en gehaktballetjes (Halal) waren aanraders. Stroopwafelijs en chocoladefontein gingen er in als koek. Vriendelijk personeel in dienstmeid kostuum en Volendamse kostuums. Bedankt, dit maakte de avond onvergetelijk."

Voor Gemeente Teylingen verzorgen wij jaarlijks voor de Naturalisatiedag Oud Hollandse stamppotten, erwtensoep, haringhapjes, kaas en worst assortiment, halal gehaktballetjes, poffertjeskraam, oud hollandse spelen en draaiorgelnostalgie als ontvangst.
2016 + 2017: "Het is altijd perfect geregeld. Vriendelijk en professioneel personeel. Veel uitleg is niet nodig, want volgend jaar boeken wij jullie weer." 2015: "Het was weer geslaagd. Iedereen heeft lekker gegeten. Met de spellen: als er 1 schaap over de dam is, gaan ze allemaal los. Fanatiekelingen weer. Hard gelachen." "Wat fijn dat er voor ons gekookt wordt".
2014: "Ik kan niet anders zeggen dat het weer prima in orde was. Kleine groep gasten maar allemaal heel enthousiast de spelletjes gedaan en heerlijk gegeten. Het was weer prima verzorgd. Onze dank daarvoor."
2013: "Zag er allemaal goed verzorgd uit. Stamppotten en vlees was erg lekker. Vriendelijk personeel, harde werkers. Zet de datum voor volgend jaar maar vast."Fingerfoods met een Hollandse twist


Nieuw! Onze Boerenmeisjes maken en lopen rond met fingerfood hapjes met een Hollandse twist.

Enkele smakelijke voorbeelden:
- Kleine cones met een vulling van haring, appel en een pipetje met jenever.
- Cervelaat met geitenkaas, bleekselderij en walnoot.
- Ambachtelijke bereide magere rundvlees gehaktballetjes (warm).
- Veggie cup gevuld met roomkaas bieslook of pesto tomaat.
- Kaas met augurkje en ham met asperge.
- Erwtensoep of Bruine bonen soep in klein plastic glaasje (warm).
- Stokbrood kruidenboter op de tafels.

Graag maken wij een offerte op maat voor u, wanneer datum, locatie, aantal uren, gasten en soort actie bekend is.
Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Neem contact op via het contactformulier.

paginaster

Foto's

Informatie
Referenties
Foto's