Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Senioren shows

Een overzicht van artiesten en entertainment passend bij de oudere, dankbare doelgroep. Ontzettend leuk om voor te spelen. Klik op 'Meer' voor informatie.

ster

Draaiorgelnostalgie

Vrolijke draaiorgel muziek van onze draaiorgelman met verschillende draaiorgels tot zijn beschikking. Outfit en orgel past hij aan de locatie en gelegenheid aan.

Meer
ster

Erwin en Willeke

Met de juiste toon, charme en feeling presenteren zij een senioren en ouderen programma vol herkenbare liedjes en eigen repertoire. Solo, maar ook als duo.

Meer
ster

Ben Cramer & Nick

2 x 45 minuten durende show met de bekende zanger Ben Cramer en zanger en pianist Nick Jefferson. O.a. met De Clown en Zai Zai Zai.

Meer
ster

Comedy Act

Wereldberoemde en lachwekkende melodieën op instrumenten als; schalmei, trompet, zingende zaag, doedelzak, viool, concertina en koeienbellen.

Meer
ster

One Man Band Erik

Van top 40 tot evergreens, rock en pop, 60, 70, 80 dance classics,
van Frans Bauer tot Dire Straits.
Iedere doelgroep weet hij te entertainen.

Meer
ster

Buikspreken

Ron en de poppen Joepie en Victor zijn meesters in komische improvisatie, waarbij interactie met zijn publiek van alle leeftijden garant staan voor hilariteit.

Meer
ster

Oud Hollandse Spelen

10 Spelen: Kazenspel, 4 Op 1 Rij, Spiegelkist, Hengelspel, Hoedje Wip, Tafelhockey, Knikkerschieten, Hamertjesspel, Puntensjoelbak, Bibberspiraal.

Meer
ster

Animator Hans

Animator en entertainer Hans met de meest uiteenlopende theater typetjes. Van Jo van To, de oude man tot Gastvrouw Daisy en Sterren Fotograaf.

Meer
ster

Zanger/ Pianist Onze Erik

Nostalgische (Nederlandse) liedjes zingen rondom de piano. Geen geboenk maar gewoon ouderwetse gezelligheid. Doelgroep 50+.

Externe website
ster

Oud Hollands

Specialist in www.oudhollands entertainment.nl. Eventjes terug naar die 'mieterse' dagen van Oma. Entertainment gebaseerd op jaren 1920 tot '60.

Meer
ster

Voorstelling "Wild Breien"

Echtpaar is aan het opruimen;
ze gaan naar een 55+ woning.
Ze komen van alles tegen. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal en herinnering.

Externe website
ster

Meneer en Mevrouw de Bok

Acteurs en entertainers Maggy en Bart brengen deze twee klassiekers weer tot leven; Meneer en Mevrouw de Bok.

Meer