Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

ster

Tropical Party

Een overzicht aan exotische artiesten en spannend entertainment passend bij dit 'Tropisch' thema zodat u zelf kunt samen stellen.
Klik op 'Lees meer' voor informatie.

ster

Tropical Drive-in-Show

Dj in Hawaii blouse draait songs als Lambada, Fiesta, Summerjam, Rock-a-Hula Baby.
Tropische discobar met parasols en palmbomen.

Meer
ster

Cocktail Bar

Een tropisch rieten bar; de shakers maken van vers fruit lekkere en gezonde smoothies/ cocktails. Zowel non-alcoholisch als met alcohol.

Meer
ster

Spaanse Danseres

Standbeeld Spaanse Danseres

Opzwepende sferen van de flamenco muziek. Sta even stil bij deze standbeelden en kom in Spaanse sferen. Dans mee met Danseres of Danspaar.

Meer
ster

Fietsende Waarzegster

De fietsende waarzegster spreekt iedereen vriendelijk aan met een grapje of een leuke kwinkslag. Geen zware gesprekken, zij houdt het licht en luchtig. Voor jong en oud.

Meer
ster

Slangen & Vuur Show

Tropisch, schaars geklede danseressen met een slang voor een fotoshoot. Gecombineerd met een vurige Limbo show, met spannende Vuurspuw act.

Meer
ster

Het Zonnestraaltje

Breng de tropische zon naar uw evenement! Vloeiende en prachtige kleurrijke bewegingen. Perfect tijdens een zonnige themadag of als ontvangst act.

Meer
ster

Tropische Fotografie

Neem plaats in een groene foto studio. Binnen een enkele flits staat u op een suptropisch strand, zwemt u in de oceaan of staat u tussen de papegaaien.

Meer
ster

Percussie Workshop

Drummen is een krachtige manier om mensen aan elkaar te binden en in een muzikaal ritme te krijgen.
Perfecte synergie tijdens teambuilding.

Meer
ster

Fakirshow

Een wervelende show bestaande uit: Vuur eten, -strelen, -swingen, vuurspuwen, glas lopen en liggen, spijkerbed, zwaarden en een spannende keelhangact.

Meer
ster

Tropisch decor

Hand geschilderde decorpanelen. Bij deze prachtige stranden met palmen en schaarsgeklede tropische dames krijgt iedereen het warm van binnen. Tropische sferen.

Meer
ster

Limbo & Samba Show

De Limbo dans komt van het caribische eiland Trinidad en is een sensuele dans op socamuziek, onder een (brandende) stok door dansen die steeds wat lager gezet wordt.

Meer