Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Tropical Party

Tropical Party

De Dj in Hawaii blouse draait tijdens de Tropical Party Drive-In-Show songs als Lambada, Summerjam, Rock-a-Hula Baby, Let The Sun Shine, Fiesta, Disco Samba, Waka Waka van Shakira, Mr. Saxobeat, Hot Hot Hot, Rise Up van Yves Larock, California Gurls van Katie Perry en Snoop Dogg etc.

Onder genot van een vers fruit cocktail met een klein scheutje alcohol en een hawaii ketting geniet u van een live Limboshow van 20 min. met 3 prachtige vrouwen.

Uw locatie wordt aangekleed met 4 drums en parasols en een tropische discobar. Bij de ingang kunt u 100 Hawaii kettingen aan uw gasten uitdelen.

Tropische Cocktail Bar
2 vrolijke Cocktail Shakers maken a la minute een fruit cocktail die er niet alleen lekker uitziet en smaakt, maar ook nog eens heel erg gezond is. Naar wens kan er een scheutje likeur in gedaan worden. De 250 cocktails zullen ingeschonken worden in plastic glazen.

Prijsindicatie: € 2.250,- Exclusief btw. Zonder alcohol bij bar
Opsomming inbegrepen in basis pakket:
* Drive in Show
* 100 Hawaii kettingen
* Tropische Cocktail Bar
* Limboshow

Voor meer informatie en een gerichte prijsopgave mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

Externe website

ster
De Vers Fruit Cocktail Bar huurt u bij www.kindercocktailbar.nl

Alle informatie over Vers Fruit Cocktail Bar vindt u op www.tropicalcocktailbar.nl Lees meer

paginaster

Tropische Acts

Limbo & Samba Show


Limbo & Samba Show

Tropische klanken komen u tegemoet. Een aaneenschakeling van actie, sensatie en verrassing.

2 of 3 mooie spontane meiden brengen hun show met zoveel enthousiasme dat het publiek totaal gefascineerd zal zijn. Deze Limboshow is werkelijk uniek! 1 x 20 min. show.

Als alternatief is de show van Laura en haar danseressen van 1 x 25 min. aansluitend met een Vuurspuw show.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.

Papegaaien Show


Papegaaien Show

Met zijn Clowns Mobiel maakt Richard Ballonfiguren en kunnen kinderen op de foto met de papegaaien. Tussendoor maakt hij nog verbluffende goocheltrucs.

Stilstaand op 1 plek met een standje met ballonnenvouwen, talloze goocheltrucs waar de kids veelvuldig bij betrokken worden en de papegaaien is een perfect geheel. Richard is al van jongs af aan jaar goochelaar en heeft diverse prijzen gewonnnen.

U haalt dus een echte ras-artiest in huis, die nog steeds met alle plezier voor jong en oud optreedt.

Referentie Danone Nations Cup: Ballonnen, goochelen, schminken en suikerspin: "Een zeer geslaagde middag. Met name de schmink was prachtig. Geslaagd dus! Dank weer.

€ 695,- exclusief reiskosten en 9% BTW.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Trucagefotografie in tropische stijl


Trucagefotografie

Niet zo maar foto's maken. Nee, echt entertainment! Hoe werkt het? Gasten kiezen een thema basisfoto en vervolgens nemen zij plaats in een groene ministudio. Op spontane wijze wordt een foto gemaakt en binnen enkele ogenblikken staat u ineens tussen de papegaaien op een tropisch eiland, in een autootje of vliegt u door de lucht. De foto's worden voorzien van uw logo en direct op locatie uitgeprint.

€ 795,- 4 uur, exclusief reiskosten en 21% btw.
- De foto's worden direct uitgeprint op locatie (formaat 13 x 18 cm.)
- Om de foto kan een kader gemaakt worden passend bij uw evenement of logo.
- Keuze uit 4 basis foto's.
- Standaard inclusief 150 foto's. Per foto meer € 1,30.
- Benodigde werkruimte 4 x 4 meter en stroompunt.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Vers Fruit Cocktail Bar


Vers Fruit Cocktail Bar

Droom weg naar Tropische oorden. Denkbeeldig vertrekt u naar de uitgestrekte witte stranden, een warme avondbries, de geur van de zee...

En een heerlijke, tropische vers fruit cocktail! 2 cocktail shakers maken a la minute een fruit cocktail die er niet alleen lekker uitziet en smaakt, maar ook nog eens heel erg gezond is. In een tropisch versierde bar staan 2 smoothie makers apparaten die de lekkerste fruit soorten door elkaar mengen met een scheutje alcohol erbij.

De cocktails worden geschonken in biologisch afbreekbare plastic glazen. Gedecoreerd met kartonnen tropisch rietjes. De shakers weten wat lekker is en maken heerlijke Cobblers! Cocktails op basis van fruit met likeur.

De cocktail shakers (meestal vrouwen) kunnen voor meer zakelijk gerichte evenement in zwarte broek, witte blouse en bordeauxrode sloof gekleed gaan. Of in spijkerbroek met Hawaii blouse.

De cocktail shakers werken vanuit een rieten kraam. 2,10 x 1 meter en 2,50 meter hoog. Een sfeervolle bar! 250 cocktails in 4 aaneengesloten uren. Elke cocktail extra op nacalculatie € 0,75. Bij de alcoholische bar geldt € 1,50 op nacalculatie.

Betaalbaar en sfeervol. We hebben op evenementen tot 15.000 mensen gestaan.
Lees meer over deze Vers Fruit Cocktail Bar

€ 695,- Inclusief decor, personeel, fruit en reiskosten.
€ 875,- Met alcohol! Inclusief decor, personeel, fruit en reiskosten.
Exclusief 9 of 21% BTW.

Lees meer

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.Percussieworkshop - Zelf een band vormen


Percussieworkshop

Drummen is een krachtige manier om mensen aan elkaar te verbinden en ze in een ritme te krijgen. De mensen brengen de energie in de groep en krijgen die terug. Dat is de Percussie workshop...het is de synergie tussen een individu en een groep.

De groepsenergie verhoogt die van het individu, als groepslid geef je meer energie dan als individu, de cirkel is rond! Daarom zou drummen wel eens de oudste wijze van teambuilding ter wereld kunnen zijn.

Referentie: "Mijn welgemeende complimenten voor de wijze waarop jullie inhoud hebben weten te geven aan de gewijzigde kwantitatieve situatie! Van binnenkomst tot afscheid: alles klopt tot in perfectie! De stemming was bijzonder goed; iedereen vermaakte zich uitstekend en alle onderdelen werden gewaardeerd. De percussie-sessie en de Piano Jam band vormden daarbij de absolute hoogtepunten! Bijzondere waardering mijnerzijds voor jullie continue aanwezigheid; als interne organisatie hebben wij ons volledig als gast kunnen gedragen! Het was een geslaagd feest, dankzij jullie voortdurende inspanning." Directeur Ten Cate Modebedrijf.

Voor meer informatie mail info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Neem contact op via het contactformulier.paginaster

Foto's

Tropisch themafeest www.funenpartymatch.nl Limbo show @ Tropical Party Tropical Cocktail Bar www.funenpartymatch.nl Tropical Party met cocktail bar www.funenpartymatch.nl Tropical Cocktail Bar www.funenpartymatch.nl Tropical Party met cocktail bar www.funenpartymatch.nl
Informatie
Tropische Acts
Foto's