Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

paginaster

Referenties

Van diverse entertainment items vindt u referenties op de betreffende pagina's. Of gespecificeerd op www.oudhollandsentertainment.nl of www.sintentertainment.nl

Fotografie

ster
Evenementenfotografie, uitprinten op locatie of Fotoshoot in klederdracht

Evenementenfotografie, uitprinten op locatie of Fotoshoot in klederdracht.Lees meer

Bedrijfsfeest:

bubble

"Wil je de fotografe van ons feest afgelopen zaterdagavond nogmaals hartelijk bedanken! Het was super geslaagd, we zijn blij met de foto’s 😊 Ik heb eea digitaal van jullie ontvangen, dus we gaan proberen er nog een mooi digitaal album van te maken."

Zorginstelling:

bubble

"Wat hebben we gelachen. Zo leuk om te zien hoe actief de ouderen waren en in de rij gingen zitten. Bedankt voor jullie rust en geduld met iedereen. De foto is een leuke herinnering aan onze Volendammer dag. Hun kinderen zullen verbaasd zijn en leuk vinden dat hun vader of moeder dat toch nog een keer mogen meemaken."

Bennie de Beer

ster
Bennie de Beer als Kindershow of Meet & Greet

Als Kindershow of rondlopend als Meet & Greet.Lees meer

Basisschool:

bubble

"Wat hebben we gelachen. De kinderen werden heel actief, maar wel alert bij de show. Teddy kan goed muziek spelen."
"De beer viel goed in de smaak bij mijn madammeke!"

Noordwijkerhout:

bubble

Winkelcentrum: "Het zijn wel echte rauwdouwers. 4 uur lang Meet & Greet met slechts 2 keer een korte pauze. Wat zorgen zij voor een goede interactie. En alles netjes op afstand in deze Corona tijden. Het was een beregezellige dag. Dank je wel."

Vers Fruit Cocktail Bar

ster
Vers Fruit Cocktail Bar huur je bij www.funenpartymatch.nl

Cocktails op basis van fruit geserveerd vanuit een tropische rieten bar.Lees meer

Bruiloft Beach Themafeest:

bubble

"Het was een prachtige dag, mooi weer en heerlijke cocktails. Precies wat wij in gedachten hadden. Er stonden zelfs rijen te wachten. Sommige mensen kwamen wel 5x terug. Bruidegom: de bruid spreekt nu Spaans achterstevoren ;-) Bruid: Zo lekker en vriendelijke dames shakers."

B&S Global 2007 + 2017:

bubble

"Heerlijke varianten. Leuke dag afsluiter. Gezond het weekend in."

Meer referenties vindt u op www.kindercocktailbar.nl of www.tropicalcocktailbar.nl

Halloween Animatie Heksen

ster
Halloween Animatie Heksen huur je bij www.funenpartymatch.nl

3 Heksen animeren mobiel, compleet met heksenbezem. Snoepjes uitdelen, grabbelton en schminken. Lees meer

Heksenfestijn Oudewater:

bubble

"Wij hebben genoten van jullie aanwezigheid. Zeer veel leuke reacties gehad op het 'braderie' entertainment. Wat een leuke video. Ik hou jullie in gedachten voor volgend jaar!"

Winkelcentrum Huizen:

bubble

"Vorig jaar was ons Halloweenfeestje een succes, mede dankzij de heksen. Graag willen wij ze voor 2017 weer boeken."

Erik Adams

ster
Eenmansorkest Erik Adams

Erik is een Zanger / Toetsenist / Entertainer uit het land van Maas en Waal die zich goed weet aan te passen aan elke gelegenheid, en heeft altijd de juiste muzikale omlijsting voor ieder feest. Lees meer

Bruidspaar:

bubble

"Wij hebben een hele mooie avond gehad. Mede door Erik Adams. Een vriendelijke man, die mooi kan zingen en het publiek kan vermaken. Wij vonden hem heel goed en we hebben ook vele leuke reacties over hem gehad. Erik is een echte aanrader!!
Ook willen wij u bedanken voor het regelen van Erik, op zo'n korte termijn!!!"

Nijmeegse Vierdaagse: Jarenlang motiverende klanken en liedjes gespeeld tijdens een van de dagen van de Vierdaagse.

3M UK/ Europe:

bubble

"During a Spido Dinner tour through the harbours in Rotterdam, full evening entertainment was provided by Fun & Party Match. Main attraction was One Man Band Erik. Our English guests were delighted by his virtuous musical performances. Playing great songs and as a great slinger himself, he managed to get our guests dancing and singing with him. The excellent atmosphere was thanks to Erik."

Oud Hollands

ster
Kaas & Jenever Proeverij

Voor een zorginstelling in Amsterdam: Kaas uitdeelmeisjes, Karikatuurschilder Rembrandt van Gein, Schoenpoetser, Haringkar en Poffertjeskraam. Lees meer

Zorginstelling:

bubble

"Bewoners en bezoekers kwamen ogen en oren te kort om alle feestelijkheden te ervaren. Het zag er allemaal ook zo geweldig en professioneel uit!!! Het was een super topfeest en herinneringen van vroeger, dat alles samen heeft deze dag tot een onvergetelijke dag gemaakt! Oud Hollands Entertainment heeft aan deze dag een heel grote bijdrage geleverd en namens bewoners en buurtbewoners hierbij onze dank!!!"

Oude Ambachten:

bubble

Havenfeesten Lage Zwaluwe: "Wij hebben een geslaagd evenement achter de rug. Dit mede dankzij jullie. Het weer zat mee, en uiteindelijk was iedereen blij. Op naar volgend jaar. Wie weet kunnen we elkaar weer helpen."

Koningsdag Pijnacker: "Complimenten voor de Oude Ambachten. Leuke kramen, gepassioneerde mensen. Veel aandacht."

Kaas & Jenever Proeverij

ster
Kaas & Jenever Proeverij

Diverse soorten overheerlijke Nederlandse kazen proeven vanuit een sfeervol opgemaakte tafel. Lees meer

Indiaans verlovingsfeest:

bubble

In de tuin van het Amsterdamse Hilton Hotel: "The guests had a brilliant time last week and we were very happy with the cheese ladies - will be sure to use them again, the spicy ones did go down well with the public that was there."

Riviercruise schepen:

Kaas & Jenever Proeverij met presentatie en rondlopen verzorgd voor Amerikanen, Canadezen en Engelsen. Lees het verslag van onze medewerkers.

Typetjes

ster
Typetjes, animator Hans en goochelaar Jerry

Animator Hans verzorgde als Fotograaf Francoise 10 optredens voor WZH Verzorgingshuizen. Jerry verzorgde een ontvangstact als Marechausse voor een vakantiepark keten. Lees meer

Hans voor WZH:

bubble

"Entertainer Hans was geweldig met bewoners. De Fotograaf was een leuke toegevoegde waarde voor de parade."

Jerry voor vakantiepark:

"Bijzonder tevreden, Hele leuke reacties gehad. Niet te opdringerig, leuke kleine grapjes. Uitstekend contact. Top voor herhaling vatbaar."

Sinterklaas & Pieten

ster
Sint & Pieten huren

Onze Sint(en) & Pieten reizen door Nederland om voor bedrijven 45 a 60 minuten bezoek te verzorgen met verhaaltjes, zingen, dansen en cadeaus uitdelen. Lees meer

Samsung Nederland:

"Uitstekend optreden en contact met kantoor. Wij werken al langere tijd heel fijn samen. Fun & Party Match kent Samsung en weten wat wij willen. Het was een zeer geslaagde dag en de kinderen vonden ook het verhaal erg leuk. Het bellen met Sint en Pieten in mitella en gips was erg grappig. Een 10!"

CPMview:

bubble

"De kinderen hebben genoten van het optreden van de Sint en Pieten. We zijn erg te spreken over hun optreden. Ze gingen leuk met de kinderen om en en voelden het ook goed aan. Ik waardeer ze dan ook met een 8! De trucs werden ook erg goed ontvangen."

Uitzendorganisatie:

"Sint en Pieten waren goed. Ze hebben rekening gehouden met het feit dat er een aantal kinderen erg bang is, speelden ze goed op in. Sinterklaas was goed voorbereid. Geluidset was goed en de goochel truc was leuk gedaan. Fijn dat we ook dezelfde Sinterklaas hadden als vorig jaar, kinderen merkten dat op. 8."

Ernst & Young:

"Wij willen jullie nog van harte bedanken voor het zeer geslaagde feest. Wij krijgen ontzettend veel leuke berichten van het personeel. De disco/spelletjes piet was geweldig en kreeg echt iedereen in beweging en ook de Sint en zijn Pieten deden het heel leuk. Kortom we hebben allemaal genoten, bedankt."

Web + Mobiel bedrijf:

bubble

"Super goed optreden. En het was geen gemakkelijk publiek. Fun & Party Match gaf een snelle reactie, prijs, keuze en mogelijkheden. Iedereen heeft een geweldige ochtend gehad! Kinderen waren ook super enthousiast en hebben het super naar hun zin gehad. 9."

Bedrijfsfeest

ster
Bedrijfsfeesten

Fun & Party Match wil creatief samenwerken met u om een fantastische evenement tot een geheel te krijgen. Feesten waarbij de gasten met een lach naar huis gaan, waar nog weken over gesproken wordt dat geeft een kick. Zowel voor u als voor ons.Lees meer

Ten Cate Modebedrijf:

bubble

"Mijn welgemeende complimenten voor de wijze waarop jullie inhoud hebben weten te geven aan de gewijzigde kwantitatieve situatie! van binnenkomst tot afscheid: alles klopt tot in perfectie! De stemming was bijzonder goed; iedereen vermaakte zich uitstekend en alle onderdelen werden gewaardeerd. De percussie-sessie en de Piano Jam band vormden daarbij de absolute hoogtepunten! Bijzondere waardering mijnerzijds voor jullie continue aanwezigheid; als interne organisatie hebben wij ons volledig als gast kunnen gedragen! Het was een geslaagd feest, dankzij jullie voortdurende inspanning."

3M United Kingdom:

"Fun & Party Match is great to work with, punctual, knows exactly how to fit her business around the customer needs. I would definately recommend Fun & Party Match for any company function and would not hesitate in using her again. llse thank you for all of your help in making my customer event so special."

Volendamse Fotoshoot

ster
Volendamse Fotoshoot

Op de foto in traditioneel kostuum aangevuld met diverse accessoires. Foto's worden direct uitgeprint en meegegeven. Om de foto wordt een kader met logo of tekst meegeprint. Een blijvende herinnering. Fotograaf en assistente verzorgen dit geheel.Lees meer

Bedrijfsfeest:

bubble

"Ontzettend bedankt voor het toesturen van de foto's. Ik wil je graag ook bij deze bedanken voor het ontzettend leuke en vooral geslaagde entertainment. De reacties waren erg positief. Ik hoop snel weer bij jullie terug te komen voor weer een leuk evenement. Tot snel!"

Incentive uit Hong Kong:

"Was erg leuk jullie er bij te hebben, Professioneel opgepakt en voor herhaling vatbaar".

Teddy Klarinetti

ster
Muzikale Clown Teddy Klarinetti

Een interactieve muzikale clown speelt vele instrumenten. Teddy verzorgt ook jongleren, ballonvouwen, goochelen en buikspreken met Joepie. Lees meer

Politie Gouda:

bubble

"Uitstekend optreden, super goed omgegaan met kinderen, ouders en grootouders, uitstekend contact met kantoor. Ik wilde alleen deze clown hebben! Een 10!"

Heineken:

"Een goed optreden. Netjes verzorgd en kinderen zeer bij betrokken. Uitstekend contact met kantoor. Voldeed allemaal meer dan aan de volwachtingen. Een 8!"

SportVibes/ Danone:

"Teddy Klarinetti laat nu al 5 jaar lang op de finale van de Danone Nations Cup zien dat hij een pure professional is bij het vermaken van een grote groep kinderen van 2 tot 10 jaar. Clown grappen, Schminken, poppenkast en ballonnen alles komt aan bod. Ieder jaar weer boeken we Teddy met een gerust hart. Succes bij deze 'kritische doelgroep' verzekerd."

IT Bedrijf:

"Heel erg goed optreden. Kinderen zijn betrokken bij zowel optreden van Teddy als Sinterklaas. Fun & Party Match is al jaren onze vaste leverancier. Teddy wist alle kinderen leuk te vermaken. Al met al een zeer positieve ervaring geweest. Ook van ouders alleen maar positieve dingen gehoord. 9!"

Expo Tech Amsterdam:

"Uitstekend optreden, super goed omgegaan met kinderen, ouders en grootouders, uitstekend contact met kantoor. Ik wilde alleen deze clown hebben! Een 10!"

Oude Ambachten

ster
Oude Ambacht Taanderij

Vol passie demonstreren en vertellen zij over hun ambachtsvak. Vaak zijn zij gekleed in traditioneel kostuum passend bij hun beroep. Lees meer (Extern)

Kaeskoppenstad Alkmaar:

bubble

"Wij van de organisatie willen iedereen onwijs bedanken voor zijn inzet tijdens, vooraf en na afloop van Kaeskopppenstad. Er is ontzettend hard gewerkt in de catering, de figuranten zagen er prachtig uit dankzij ons schminckteam, de kleding was top (met veel nieuwe kostuums!), het spel van de figuranten was bijzonder goed. En zo kunnen we wel doorgaan..! Er zijn zoveel verhalen te vertellen. Iedereen heeft zich onwijs ingezet en dit collectief heeft voor het prachtige evenement Kaeskoppenstad gezorgd! Namens de organisatie nogmaals onze grootse dank!"

Verzorgingshuis Delft:

"Geheel naar onze verwachtingen, verzorgde presentatie. Prima, open contact. Hoe was het contact tussen u en de ambachtslieden?: Heel plezierig. In de drukte van de feestdag (het hele huis liep bijna uit) waren zij een zeer fijne en rustige aanvulling op het programma. Prima contact met kantoor. 9."

Prince

ster
Prince Look a Like

Een interactieve muzikale clown speelt vele instrumenten. Teddy verzorgt ook jongleren, ballonvouwen, goochelen en buikspreken met Joepie. Lees meer

Familiefeest:

bubble

"Uitstekend optreden. Heel goed omgegaan met gasten. Aanwezige kinderen werden gevraagd als achtergrond danseressen. Het was een heel mooi gezicht en paste bij de stemming (zakelijke borrel en familiefeest). Prince was superrelaxed, aardig en heel flexibel! De jarige, fan van Prince en kritisch luisteraar was zeer onder de indruk van de zangprestatie. Een 9!"

Mikz Kinderopvang:

"Hij weet het publiek, voornamelijk vrouwen, goed op te hitsen door tussen hun op de dansvloer te dansen. En maar door blijven zingen. Geweldig"

Oud Hollands Buffet

ster
Piccolo

Geschikt voor bruiloften, tuinfeest of andere parties to maximaal 50 personen. Voor Gemeente Teylingen hebben wij de Naturalisatiedagen voorzien van stamppot buffetten. Lees meer

Gemeente Teylingen:

bubble

"Zag er allemaal goed verzorgd uit. Stamppotten en vlees was erg lekker. Vriendelijk personeel, harde werkers. Zet de datum voor volgend jaar maar vast." "Ik kan niet anders zeggen dat het weer prima in orde was. Kleine groep gasten maar allemaal heel enthousiast de spelletjes gedaan en heerlijk gegeten. Het was weer prima verzorgd. Onze dank daarvoor."

Bruiloft:

"De ontvangst met Boerenjongens/ Boerenmeisjes was erg leuk en gaven gelijk de sfeer aan. Alles heerlijk klaargemaakt. De gekookte beenham en gehaktballetjes (Halal) waren aanraders. Stroopwafelijs en chocoladefontein gingen er in als koek. Vriendelijk personeel in dienstmeid kostuum en Volendamse kostuums. Bedankt, dit maakte de avond onvergetelijk."

Piccolo's

ster

Onze charmante Piccolo's met een achtergrond decortje verzorgen 4 uur lang de hartelijke ontvangst van uw gasten. Promotie of items uitdelen voor uw winkelcentrum is ook mogelijk. Lees meer

Nelson Schoenen:

bubble

"Uitstekend optreden, erg gelachen. Prima omgegaan met doelgroep en boven verwachting. Goed op elkaar ingespeeld en op de klantensituaties. Een 9! Leuk bedacht met kortingsrad, schminken en popcorn uitdelen tijdens opening van een nieuw pand".

Hollywood Meets Movie

ster
Hollywood Meets Movie

Uw gasten worden ontvangen door piccolo's over de rode loper. De drive-in-show verzorgt film muziek zoals Grease en Dirty Dancing en diverse artiesten zoals Prince en Marilyn Monroe treden op. Lees meer

Mikz Kinderopvang:

bubble

"De ontvangst Piccolo's betrokken de gasten perfect bij hun act en lieten zich prima over de avond zien. Begeleide Marilyn Monroe bij de binnenkomst van haar act. Iedereen was positief en vonden het erg gezellig. Het sloot perfect aan bij onze ideeen. De locatie was ook prima. Veel mogelijkheden en voldoende ruimte".

Looppoppen

ster
Shaun het Schaap

TV Helden als Bob de Bouwer, Shaun het Schaap, Sesamstraat, Zandkasteel, Buurman & Buurman, Brandweerman Sam en vele meer.Lees meer

RedBull Pro Nationals:

bubble

Sesamstraat: "We are very happy with the service from your company the weekend. Smiles all round. So many thanks for your help the weekend."

Winkelcentrum Apeldoorn:

Shaun het Schaap: "Veel postieve body language, contact en begrip. Super ervaring, goede inzet en uitvoering. Vrolijk en proffesionele houding. Complimenten van bezoekers!!!"

Hostesses/ Supervisors

ster
Hostesses, supervisor, eventmanager, congresbegeleiding, standbemanning huur je via www.funenpartymatch.nl

Een eerste indruk, gastvriendelijke ontvangst, op spontane wijze informeren en begeleiden, uw gasten verzorgen zoals het hoort. Lees meer

EADV Congress:

bubble

"I have worked with supervisor Ilse during the 23rd EADV congress in Amsterdam. She was taken care of our VIP members during the entire congress. Ilse was precise and punctual during the entire congress. She was also very helpful in managing the other staff recruited for the congress. Ilse is someone to recommend for everything related to events or congresses."

Adelheid Roosen Theater:

"Dank voor de fleurige elegantie."
"Dank je wel. Het was een heerlijkheid om in het World Forum te mogen wonen. (4 lange dagen congres) Voelde ons ontvangen, gedragen en opgetild. Geknielde dank hiervoor."

Referenties extra

ster

Fun & Party Match bestaat uit meerdere website en vele entertainment mogelijkheden.

Winkelcentrumpromotie:

bubble

Een belangrijk onderdeel is entertainment leveren voor winkelcentra. Publiek trekken naar de winkels en een terugkerend promotieplan schrijven. Lees meer

Zorgcentra:

bubble

De belangrijkste tak van ons bedrijf is Oud Hollands Entertainment. Als specialist op het entertainment gebied van vroeger leveren wij aan allerlei gelegenheden. Zorgcentra maken hier graag gebruik van. Lees meer

Piet & Pieternel

ster

Het duo Jordy & Sabeau als Zingend Pietenstel. Nu spelen zij de Vol Verwachting Klopt ons Hart Show Lees meer

Referentie:

bubble

"Goed optreden. Voldeed helemaal aan de verwachtingen. Goed contact met iedereen. Leuk, niet passief, maar actief meedoen. Helemaal top! Vele leuke reacties ontvangen. Leeftijd bij ons was 0 tot 7 jaar en dat ging perfect. De kinderen waren goed geenthousiasmeerd om mee te doen. Een 9!!!"

Rabobank:

"Beide weten goed met de kinderen én ouders om te gaan, passen zich aan de situatie die zich voordoet perfect aan. Deze twee Pieten is gewoon een feestje om mee te mogen werken. Gezellig, spontaan, alles kan en afwijken van planning is geen probleem. Bas, de geluidsman, werd er dol van, ha ha. Prima overleg en pakken alles goed op. 10!"

Alain

ster

Entertainer Alain heeft diverse show bv. een Sinterklaas voorprogramma en Mr Saturday Night, 70s act.

Groot tuinfeest:

bubble

"Het was een geweldige kickstart van ons feest! De stemming zat er meteen goed in en Alain wist het publiek goed mee te krijgen. Vooral dat alles met een dikke knipoog was maakte de sfeer lekker losjes en ontspannen dat was precies de bedoeling! Het kost een berg geld, maar ze hebben het er allemaal nu nog over dus het was het zeker waard! Een 9!"

Sinterklaas kindershow:

bubble

"Even wennen dat het geen clown of goochelaar is. We wilden eens wat anders. Dat is met zijn interactieve show wel gelukt. Iedereen deed mee, dansen en zingen. Leuk dat iedereen op het podium kleine cadeautjes kreeg."