Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

Home > Attracties > Attracties > Zandtekeningen maken workshop

paginaster

Zandtekeningen maken workshop

Zandtekeningen maken www.funenpartymatch.nl

Spelen met zand.... Het is iets wat kinderen graag en lang blijven doen. Dit geld ook voor kleuren en tekenen. Wij hebben we die twee samengevoegd: tekenen met gekleurd zand.

Een hele leuke creatieve vorm van kindervermaak. Wij komen naar uw locatie toe met 14 kleuren zand in grote bakken aan handige rekjes op kinderhoogte.

Ook nemen wij heel veel speciale kleurplaten mee. De gehele kleurplaat is een soort sticker: het zand blijft er op plakken. Doordat de kleurplaat is opgemaakt uit kleine en grote vakjes kan zo heel gemakkelijk een mooi en kleurrijk eindresultaat worden gemaakt door uw kleine gasten.

Als alle vakjes zijn ingekleurd word de tekening meegegeven in een presentatie zakje zodat de tekening ook bij het meenemen mooi blijft.

Geschikt voor 14 kinderen deelname per keer. Is er één klaar, dan kan de volgende aanschuiven. Prijs is afhankelijk van datum, locatie, aantal zandtekeningen/ deelnemers, uren.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl

paginaster

Foto's

Zandtekeningen maken Workshop Gezichtje www.funenpartymatch.nl Zandtekeningen maken Workshop voorbeelden www.funenpartymatch.nl
Zandtekeningen maken Workshop schip www.funenpartymatch.nl Zandtekeningen maken Workshop dolfijnen www.funenpartymatch.nl
paginaster

Video