Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

Home > Muzikaal > Drive-in-Shows > Kinder Disco

paginaster

Kinder Disco

Kinder Disco © www.funenpartymatch.nl

Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole kinderdisco met natuurlijk goed geluid, diverse lichteffecten, rookmachine, stroboscoop en misschien wel een bellenblaas machine. Je weet niet wat je ziet!

Naast alle verzoekjes die we voor jullie draaien en dansjes die jullie kunnen leren doen we ook veelgave spelletjes en melige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke prijsjes kan winnen. Oke let's make it a funny party!!!

Professionele dj gericht op kinderen. De kinderdisco kan met van alles opgebouwd worden. Compleet met tv scherm, banners, verlichting.

Wij maken de kinderdisco op maat. Van een kleine set tot een volledige dj set met rookmachine, bellenblaasmachine, tv scherm met dansjes en danseres. Vanaf € 795,- Exclusief reiskosten en BTW.

paginaster

Sinterklaas Kinderdisco

Kinder Disco © www.funenpartymatch.nl

De Kinderdisco in Sinterklaas stijl met DJ Piet als 1 uur voorprogramma en 1 uur tijdens Sinterklaas ter ondersteuning met microfoon en muziek.

Lees meer op onze externe website www.sintentertainment.nl

bubble

Referentie Kinderdisco:

Holland Colours: "Uitstekend optreden. We denken nu (1 dag erna) al weer aan dezelfde kinderdisco voor volgend jaar. We zijn erg blij met het entertainment, ze vonden het niet erg om ter plekke nog even te helpen met bv schminken. Een 9!"

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl

paginaster

Foto's