Fun & Party Match

Hèt Entertainmentbureau

Tel: 0186-694555

Home > Entertainment > Fotografie > Trouwreportage

paginaster

Trouwreportage

Trouwreportage www.funenpartymatch.nl

Een prachtige trouwreportage is een blijvende emotionele herinnering na de ceremonie, receptie en huwelijksfeest.

Een overzicht van de mooiste dag van uw leven; het elkaar zien in de ochtend, de ceremonie, het aansnijden van de taart, de eerste dans als echtpaar en nog zo veel meer memorabele momenten tijdens uw dag!

Vanaf het oriënterend gesprek, de huwelijksdag zelf, tot en met het presenteren van de reportage. Onze fotografe is gespecialiseerd in Trouwreportage en doet dit al ruim 18 jaar.

Zij geeft u tijdens het oriënterend gesprek en tijdens de fotoshoot allerlei tips en tricks voor zo'n mooi mogelijk, maar natuurlijk resultaat.

Of u het nu uitgeprint, digitaal of als boek wenst, alles is bespreekbaaar. Een portfolio van gemaakte foto's kan u digitaal toegestuurd worden zodat u een indruk krijgt van haar werk.

Graag maken wij voor u een offerte op maat. Na acceptatie van offerte neemt onze fotografe Abby contact op voor een kennismaking gesprek.
Door het oriënterend gesprek krijgt u een persoonlijk contact en wordt de sfeer op de dag zelf een stuk gemoedelijker, zo weten jullie van elkaar wat je kunt verwachten.

Voor meer informatie:
Optie aanvragen bij www.funenpartymatch.nl Mail ons www.funenpartymatch.nl Telefoonnummer van www.funenpartymatch.nl