Fun & Party Match

Hèt Evenementenbureau

Tel: 0186-694555

Home > Kinder Cocktail Bar > Tropical Cocktail Bar > Caribische Piraten Cocktail Bar > Halloween Cocktail Bar > Referenties en Boekingsvoorwaarden

Enkele bijzonderheden en voorwaarden waar u rekening mee dient te houden wanneer u de Cocktail Bar boekt:

Bijzonderheden en Algemene Voorwaarden Cocktail Bar:
* Genoemde prijzen op deze site zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden.
* Genoemde prijzen op deze site zijn tevens geldig voor Nederland. Voor aanvragen naar buitenland kunt u vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.
* De gebruikte materialen zijn duurzaam en voor de rieten bar is fsc hout gebruikt.
* Van 1 oktober tot en met 1 april zullen wij de cocktail bar niet buiten, maar alleen binnen uitvoeren. Bij slechte weeromstandigheden is het aan opdrachtgever om te zorgen voor hoog genoeg onderdak. Bij regen en wind worden de werkzaamheden gestaakt.
* In de zomer hebben wij de mogelijkheid voor een zwart tentje om achter de bar op te zetten, zodat de shakers droog kunnen werken. Vriendelijk verzoek dan te zorgen voor een wind-luwe locatie.
* Voor werkruimte verzoeken wij graag de volgende maten aan te houden van minimaal 3 m. hoog, 4 m. breed en 3 m. diep.
De bar zelf 2,10 x 1 meter en 2,5 meter hoog.
* De bar dient tegen een muur of achtergrond doek geplaatst te worden ivm werktafel en geen doorloop mogelijkheden voor derden. Dit in verband met messen en niet in de weg lopen tijdens de uitvoer.
* Na 250 glazen betaalt u per glas € 1,- exclusief 9% btw op nacalculatie. Bij de alcoholische bar is dit € 1,50 exclusief 21% btw per glas.
* Informeer bij uw gemeente of een drank vergunning nodig is. Fun & Party Match is in bezit van diploma Cafébedrijf en Sociale Hygiëne en Certificaat HACCP.
* U dient te zorgen voor voldoende consumpties en eventueel lunch of diner (afhankelijk van uitvoertijd) voor 2 personen alsmede een afgesloten kleedruimte.
* Onze Cocktail Bar dient in de buurt van een afwas gelegenheid te staan of i.g. binnen 50 meter. Toilet wasgelegenheden voldoen niet aan onze en de algemeen geldende HACCP hygiëne eisen.
* U dient te zorgen voor 2 parkeerplaatsen in de directe omgeving van de locatie. Indien men op locatie alleen betaald kan parkeren zijn deze kosten voor rekening van contractant 1.
* Indien de Cocktail Bar niet op begane grond uitgevoerd kan worden, dient u te zorgen voor een goederen lift met een minimale afmeting van 2,60 meter. Wij zullen dan € 50,- excl. 21% BTW aan tilkosten doorberekenen. Tevens verzoeken wij u om te zorgen voor 2 man hulp. We kunnen hierdoor onze mobiele buffetkar waar de koelvitrine op staat niet mee nemen.
* Het afval (fruit, bekertjes etc) willen wij graag op locatie achterlaten.
* Onze medewerkers zullen ongeveer 1,5 uur van te voren arriveren en opbouwen. Afbreken lukt meestal binnen een uur.
* U dient te zorgen voor 2 aparte stroomgroepen voor 3 x 220 Volt 1.500 watt stroomaansluitingen binnen 25 meter van uitvoerplaats.Referenties

Bruiloft Tropical Beach Themafeest
"Het was een prachtige dag, mooi weer en heerlijke cocktails. Precies wat wij in gedachten hadden. Er stonden zelfs rijen te wachten. Sommige mensen kwamen wel 5x terug. Bruidegom: de bruid spreekt nu Spaans achterstevoren ;-) Bruid: Zo lekker en vriendelijke dames shakers."

Verzekeringsmaatschappij
"Mede dankzij de inzet van uw medewerkers, kijken wij terug op een succesvol congres afgelopen maandag in Oegstgeest. Smaakvol, mooie presentatie, enthousiaste medewerkers, dank!"

Winkelcentrum Maarssen
"Tijdens het shoppen voor Sinterklaas cadeaus mochten winkelend publiek een heerlijk smoothie ophalen. De kraam zag er erg gezellig uit. Er is goed gebruikt van gemaakt. Leuke flexibele shakers."

Vakantieweek Woerden tijdens Vermaak met Smaak
Druk bezocht met in de grote tent de Kinder Cocktail Bar en Sing 'Swing Dualing Piano's.

B&S Global 2007 + 2017
"Heerlijke varianten. Leuke dag afsluiter. Gezond het weekend in."

Vakantiekamp Amstelveen
"Een activiteit die veel gasten trekt. Zo lekker."

Univê
"Uitstekend optreden. Netjes en goed voorbereid. Aanwezige vonden het lekker. Wij zullen dit zeker aanbevelen bij anderen. Een 9!"
Humberto Tan was ook aanwezig en is een aanrader als spreker!

Afdeling van gemeente Amsterdam in Kerststijl
"Onze buren hebben genoten van ons Kerstfeest met jullie bar. Daarom willen wij jullie dit jaar ook hebben."

Volleybaltoernooi Saasveld met 100 teams
Zomer 2010 hebben wij diverse keren de bar verzorgd in Oranje stijl op WK gerelateerde evenementen en markten.

Gemeente Winterswijk
Openingsfeest van Verenigingsgebouw Emma. "Heel erg bedankt! Een 8"

The Final te Ahoy, Rotterdam - evenement met 15.000 bezoekers
"Het optreden en contact met Fun & Party Match was uitstekend. Goede service, vriendelijk personeel, betaalbare activiteiten. Bedankt voor jullie inzet en groeten." In 7 uur tijd hebben wij 1.450 cocktails uitgeschonken.

Gemeente Rotterdam + GGD
"Bijna 600 cocktails gemaakt in 4 uur tijd. De dames van de Mantelzorg stonden in lange rijen te wachten op een frisse fruit smoothie."

Caribische Piraten Cocktail Bar te Katwijk aan Zee
Vele leuke reacties ontvangen. Werd gewaardeerd dat Gemeente dit heeft georganiseerd.

Kinderbeurs te Nijmegen
"Wat een verwennerij dat dit gratis aangeboden wordt."

Prinsenstichting voor geestelijk en verstandelijk gehandicapten te Purmerend
"Namens onze medewerkers bedankt voor de goede zorgen. Het was een leuk evenement!"

Woningouw Etten-Leur
"Voor de opening van een nieuwbouw project met een prachtige gezamelijk tuin/ wandelpark hebben wij gekozen voor de rieten bar met uitdelen van bakjes fruit. De dames van de bar hebben op ons verzoek een bordje gemaakt met uitleg dat bewoners met een consumptiemuntje een bakje fruit konden ophalen. Het zag er gezellig uit en paste precies bij de groene omgeving."

RTM Trammuseum te Ouddorp
Kinder Cocktail Bar in tropische uitvoering, 2 x Caribische Piraten Cocktail Bar. "In 1 woord: heerlijk! Volgend jaar willen we de bar weer."

Roch Diagnostics te Almere
"Wat een heerlijke frisse afsluiting van een lange dag vergaderen."